terug naar zoekresultaten

Meewerkstage richting Functioneel Ontwerpen van een Website


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Venray
Regio's Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Studierichting(en) Communicatie, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie, Journalistiek, Bedrijfskundige informatica, Communicatie multimedia en design, Communicatiesystemen, Digitale communicatie, Informatie dienstverlening en management, Academie voor digitale communicatie, Bedrijfscommunicatie, Communicatiewetenschappen, Bedrijfscommunicatie, Business Process Management IT
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg
Sluitingsdatum juli 2017

Opdracht

Als meewerkstagiair krijg jij de kans om je bezig te houden met het in kaart brengen van alle requirements voor een functionele website. Samen met de vaste medewerkers ga jij onderzoeken wat daar nu precies voor nodig is en ga jij hen daarbij ondersteunen.

Daarnaast krijg je de kans om aan de slag te gaan met de content op de site. Ook bij de overige elementen van de website ga jij ondersteuning bieden! Samen zullen jullie er alles aan doen om de site zo goed mogelijk in te richten voor de gebruikers!

Het is een leuke meewerkstage waarbij je veel kan leren. De begeleiding is uitstekend en er hangt een goede sfeer.Bedrijf

Het bedrijf is een technische MKB organisatie in Venray. De sfeer binnen de organisatie is leuk en medewerkers voelen zich betrokken bij het bedrijf. Het bedrijf is erg klantgericht ingesteld en heeft een no-nonsense instelling. Ze hebben al vaker stagiairs gehad en er is goede begeleiding voor jou om er een leerzame stage van te kunnen maken!

Profiel kandidaat

- Harde werker
- No nonsense mentaliteit
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar sollicitaties@stagemax.nl.

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per richting

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio