terug naar zoekresultaten

Meewerkstage procesoptimalisatie rondom software


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Rotterdam
Regio's Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg
Sluitingsdatum juli 2017

Opdracht

Het bedrijf is een softwareontwikkelaar. Ze zijn niet helemaal tevreden over hoe de softwareprocessen lopen en willen daarom graag wat veranderen. In het bedrijf werken ze graag met studenten die ze een kans willen geven zichzelf te ontwikkelen. Er is daarom goede begeleiding aanwezig. 

Als meewerkstagiair zul je bij deze organisatie actief bezig zijn met de optimalisatie van deze processen. De opdracht die centraal zal staan is het verbeteren van de processen binnen het intranet. Binnen het bedrijf zul jij onderzoek doen naar de wensen en behoeften van het intranet. Zodra je deze goed in kaart hebt gebracht, zul jij deze als schakel tussen it en bedrijf doorgeven aan de programmeurs. Samen met het overige personeel ga jij er als projectleider voor dit project er voor zorgen dat alles weer goed loopt en zo goed mogelijk geoptimaliseerd wordt. In de toekomst zullen medewerkers daar veel profijt van hebben.
Bedrijf

Dit bedrijf is een zeer snel groeiende softwareorganisatie met veel ambitie! Ze hebben zeer ervaren medewerkers in dienst en werken graag met studenten. Binnen de bedrijf heerst een betrokken en verantwoordelijke sfeer.

Profiel kandidaat

-Harde werker
-Proactief
-Analytisch
-Teamplayer

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar sollicitaties@stagemax.nl.

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per richting

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio