Stages en afstudeeropdrachten

Software testing (afstudeer)opdracht voor enthousiaste informatica student

Is jouw interesse voor software testen enorm gegroeid gedurende jouw informatica opleiding en wil je hierin ook graag een afstudeeropdracht oppakken? Dit bedrijf opereert in de bancaire sector en ontwikkelt software die zeer vertrouwelijk informatie moet verwerken. Het is dus belangrijk dat de software uitvoerig wordt getest voordat deze naar de klant gaat. Ze zijn dan ook op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die hier mee aan de slag wil gaan. Vind jij dit interessant klinken? Laat het ons snel weten en stuur je CV en motivatie!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

Back-end (afstudeer)stage in C# bij softwarepartij met internationale roots

Zoek jij een leuke (afstudeer)stage waarbij jij je bezig gaat houden met back-end programmeren en studeer je in de richting van Informatica? Dit bedrijf is op zoek naar iemand met een passie voor C# programmeren die graag een stage wil oppakken bij een internationale organisatie. De organisatie is gevestigd in Alkmaar en richt zich op het ontwikkelen van software voor een heel specifieke sector. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze softwareorganisatie en denk je dat jij goed binnen deze organisatie past? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

Stage richting front-end / UI development voor een 3e of 4ejaars student

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf waarbij jij jouw derde- of vierdejaars stage kan gaan lopen? Volg je een studie in de richting van Informatica of Communicatie Multimedia en Design? Deze softwareorganisatie is op zoek naar een student die affiniteit heeft met front-end development en UI development. Als afstudeerder kan jij zelfstandig een opdracht oppakken, als derdejaarsstudent is er een mogelijkheid om mee te werken en verschillende werkzaamheden op te pakken. Het bedrijf is gevestigd in Alkmaar en programmeert voornamelijk in HTML5 en CSS. Ze kunnen je erg goede begeleiding bieden en je komt terecht in een leuk, informeel team. Ben je geïnteresseerd in deze (afstudeer)stage? Laat het ons snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

Vierdejaarsopdracht in C# richting ontwikkelen nieuwe modules bij softwareontwikkelaar

Ben jij een laatstejaarsstudent Informatica en op zoek naar een verdiepende afstudeeropdracht? Heb jij ervaring met C# en wil jij hier ook graag je afstudeeropdracht op richten? Dan is dit bedrijf echt iets voor jou! Het is een softwareontwikkelaar in de regio van Zevenaar dat zich richt op het ontwikkelen van hun eigen softwarepakket. Momenteel zijn ze bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules en zoeken ze een enthousiaste afstudeerstagiair die zich hier graag mee bezig wil houden. Ze werken binnen dit bedrijf graag met jong talent en kunnen je ook zeer goed begeleiden tijdens je afstudeerperiode. Wil je graag in aanmerking komen voor deze opdracht? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Zevenaar
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht informatica richting artificial intelligence

Studeer jij in de richting van informatica en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb jij al enige kennis van aritificial intelligence of machine learning opgedaan tijdens je studie? Deze softwareontwikkelaar in Ede heeft een interessante en uitdagende opdracht liggen voor een laatstejaars student die daarna graag wil doorstromen in een baan! Heeft dit je interesse gewerkt? Laat dan snel een reactie achter met je cv en motivatie!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht ERP implementatie bij innovatieve dienstverlener

Ben jij een student die affiniteit heeft met processen en ERP systemen? Heb jij een achtergrond in de richting van Bedrijfseconomie of Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou bij een toonaangevend familiebedrijf in de regio van Amersfoort. Onze klant is bezig met het implementeren van een nieuw ERP systeem en ze zoeken een student die het leuk vindt om zich daar verder in te verdiepen. Zit jij in het derde of vierde jaar van jouw opleiding en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met ERP systemen? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom je interesse hebt!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Back-end programmeeropdracht in Java voor afstudeerder bij wereldwijde leverancier

Studeer jij in de richting van (Technische) Informatica of een andere ICT gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in regio Almere? Dit bedrijf is een wereldwijde leverancier van technische apparatuur aan grote klanten door heel Nederland. Momenteel zijn zij bezig met verschillende projecten op het gebied van software oplossingen. Hiervoor zijn zij op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder die een zelfstandige opdracht wil gaan uitvoeren richting back-end programmeren in Java. Heb jij affiniteit met complexe projecten? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Uitgedaagd? Reageer dan nu met jouw cv en motivatie!

Plaats: Regio Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Dronten, Amersfoort, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

3e/4ejaars stage richting uitvoeren testopdracht bij ambitieus softwarebedrijf

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)opdracht op het gebied van software-testing? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met het uitvoeren van verschillende soorten tests en het optimaliseren van deze tests? Onze klant in Veenendaal heeft een opdracht richting tests klaarliggen voor een gemotiveerde en ambitieuze derde- of vierdejaars! Het betreft een innovatief en leuk softwarehuis dat de laatste tijd een mooie groei heeft doorgemaakt. Studeer jij in de richting van ICT-Consultancy en lijkt je dit interessant? Stuur ons snel je CV en laat in je motivatie weten waarom jij in aanmerking wil komen voor deze stage!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

User Experience opdracht voor 3e of 4ejaars student bij softwareorganisatie

Heb jij interesse in User Experience desgin (UX) en ben jij nog op zoek naar een leuke derdejaars of vierdejaars stage? Studeer je in de richting van Communicatie Multimedia en Design of juist in de richting van Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)stage gevonden! De organisatie waarin je terecht komt, is gevestigd in Veenendaal en richt zich op het ontwikkelen van softwareproducten. Op dit moment zijn ze bezig met een interessant project op het gebied van UX en ze zoeken een (afstudeer)stagiair die hen daarmee wil komen helpen. Denk je dat jij de aangewezen persoon bent voor deze vacature? Laat het ons dan snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Derde- of vierdejaarsstage richting Java-programmatuur bij gedreven softwarehuis

Zoek jij een leuke stage op het gebied van back-end programmeren in Java? Dit gedreven softwarehuis in Veenendaal is op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent met een informatica achtergrond. Als derdejaars zal je gaan meewerken in het development-team, als vierdejaars zal jij zelfstandig een opdracht op gaan pakken op het gebied van programmeren. Het bedrijf programmeert in Java, dus enige ervaring hiermee is wel belangrijk. Lijkt het je wel wat om ervaring op te doen in een leuk en innovatief softwarehuis en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de Java-programmatuur? Stuur ons dan meteen je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

System Network Engineerig opdracht voor enthousiaste afstudeerder

Volg jij een opleiding in de richting van ICT-beheer en ben jij nog op zoek naar een interessante afstudeeropdracht? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met het beheren van telefoonnetwerken en kom jij toevallig uit Zuid-Limburg? Dan is dit bedrijf uit Heerlen op zoek naar jou! Ze zijn namelijk op zoek naar een vierdejaarsstudent die het leuk vindt om binnen een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf een opdracht op te pakken in de richting van System Network Engineering. Heeft dit je interesse gewekt? Stuur ons dan meteen je CV en motivatie!

Plaats: Heerlen
Regio: Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Roermond

Startdatum: per direct

Laatstejaars informatica opdracht richting nieuw framework bij gerenommeerd softwarebedrijf

Ben jij een leergierige student met een informatica achtergrond en sta jij ervoor open om aan de slag te gaan met een programmeertaal in een nieuw en innovatief framework? Dan zit je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Dit ambitieuze softwarehuis is voor hun vestiging in Heerlen op zoek naar een afstudeerder die een leuke opdracht wil oppakken op het gebied van een nieuw framework. Dus wil jij jouw vaardigheden in het programmeren nog verder ontwikkelen en uitbreiden? Stuur ons dan snel je CV en motivatie om in aanmerking te komen voor deze uitdagende opdracht!

Plaats: Heerlen
Regio: Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage voor een informatica student richting C# en JavaScript in Marokko!

Volg jij een studie op het gebied van Informatica en lijkt het jou erg leuk om een afstudeeropdracht op te pakken in het buitenland? Onze klant is een gerenommeerd softwarehuis dat, naast hun vestigingen hier in Nederland, ook een vestiging heeft in Marokko! Voor deze vestiging zijn ze op zoek naar een vierdejaarsstudent die het leuk vindt om aan de slag te gaan met een opdracht in C# of JavaScript. De voertaal binnen deze vestiging is Engels, dus het is wel belangrijk dat jij de Engelse taal uitstekend beheerst. Je zal terecht komen in een leuk en informeel team, waardoor jij je snel thuis zult voelen in Marokko! Heb jij interesse in deze unieke afstudeeropdracht? Reageer dan snel met je CV en je motivatie!

Plaats: Marokko
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Vierdejaars onderzoeksopdracht richting Informatica bij innovatief softwarehuis

Studeer jij in de richting van Informatica en lijkt het je leuk om voor je afstudeeropdracht een onderzoeksopdracht op te pakken bij een innovatief en vooruitstrevend softwarehuis? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Dit bedrijf in Beverwijk wil een 4.0 versie van hun softwareproduct gaan schrijven en zoeken een afstudeerder die onderzoek wil doen naar welk platform of framework ze hiervoor het beste kunnen gebruiken. Ben jij de perfecte student voor deze opdracht? Stuur ons dan snel je CV en laat in je motivatie weten waarom jij voor deze opdracht in aanmerking wil komen!

Plaats: Beverwijk
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Purmerend

Startdatum: per direct

Vierdejaarsopdracht optimalisatie van informatiestromen bij innovatief productiebedrijf

Ben jij een enthousiaste en gedreven vierdejaarsstudent die nog op zoek is naar een afstudeeropdracht? Studeer je in de richting van Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of ICT-consultancy? Dan heeft dit bedrijf in de regio van Uden een interessante opdracht voor jou! Het bedrijf is bezig met een leuk en innovatief concept, maar op dit moment hebben ze nog een groot vraagstuk liggen op het gebied van informatieverwerking. Ze zijn op zoek naar een afstudeerde die aan de slag wil gaan met het stroomlijnen van verschillende informatiestromen. Ben je handig met processen, heb je kennis van Excel en lijkt je dit interessant? Laat dan snel je CV en motivatie achter!

Plaats: Regio Uden
Regio: Nijmegen, Helmond

Startdatum: per direct

Laatstejaarsopdracht richting netwerksysteembeheer bij een toonaangevend IT dienstverlener

Doe jij een HBO of WO opleiding in de richting van (Technische) Informatica of ICT Beheer? Ben jij op zoek naar een uitdagende laatstejaarsopdracht op het gebied van systeembeheer, security, programmatuur, infrastructuur of software? Heb jij voorkeur voor een uitdagende netwerkopdracht? Dat is dit bedrijf wellicht iets voor jou! Dit bedrijf in Gouda is een toonaangevend dienstverlener op IT-vlak waar ze grote klanten helpen met netwerksysteemoplossingen. Voor deze projecten zijn zij op zoek naar iemand die een mooie opdracht zou willen oppakken in de richting van software-defined data center development. Lijkt het jou leuk om je hierin te verdiepen? Lees dan snel de vacature en reageer met je cv en motivatie!

Plaats: Gouda
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht business IT richting implementatie nieuw softwarepakket bij internationaal bedrijf

Studeer jij Business IT & Management? Zoek je momenteel een afstudeeropdracht? Ga je graag aan de slag met de implementatie van een nieuw IT pakket? Dan is deze afstudeerstage zeker iets voor jou! Dit internationale technische bedrijf gaat met een nieuw IT pakket werken en nu zijn ze op zoek naar een afstudeerstagiair die zich bezig gaat houden met de implementatie hiervan! Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Nieuwegein
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Vierdejaarsopdracht voor PHP back-end developer bij gerenommeerde mediaorganisatie

Ben jij een ambitieuze en gemotiveerde afstudeerder die op zoek is naar een leuke afstudeeropdracht? Studeer je in de richting van (Technische) Informatica? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Onze klant is een gerenommeerde mediaorganisatie die op zoek is naar een back-end PHP developer. Ze hebben momenteel meerdere grote projecten liggen en ze zoeken een vierdejaarsstudent die met één van die projecten aan de slag wil gaan. Ben jij de student die ze zoeken en heb je affiniteit met media? Reageer dan meteen met je CV en motivatie!

Plaats: Hilversum
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Zaandam, Hoofddorp, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Laatstejaars WO stage ICT richting embedded bij IT dienstverlener

Studeer jij op WO-niveau in de richting Elektrotechniek, ICT of Mechatronica? Ben jij op zoek naar een uitdagende WO afstudeeropdracht op het gebied van embedded software ontwikkeling, hardware, programmeerbare logica of elektronica? Lees dan snel verder! Dit bedrijf in Arnhem is een technisch dienstverlener op het gebied van IT waar ze klanten helpen met elektronica oplossingen. Zij houden zich bezig met micro elektronische projecten. Hierbij zouden zij graag de hulp ontvangen van een WO student die een wetenschappelijk onderzoek kan gaan oppakken. Bij dit bedrijf is er zeker de ruimte om na het onderzoek door te stromen. Uitgedaagd? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats: Arnhem
Regio: Apeldoorn, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Eindejaarsopdracht richting procesdigitalisering bij technisch productiebedrijf

Studeer jij in de richting van Business IT and Management of Technische bedrijfskunde en zoek je nog een afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de regio van Doetinchem wil graag haar processen gaan optimaliseren en met name de papieren processen in de fabriek gaan digitaliseren. Het is een mooi en groot productiebedrijf dat werkt met internationale klanten. Ze groeien de laatste tijd erg hard en om deze stijgende lijn gaande te houden, willen ze graag hun processen digitaliseren. Daarom zijn ze op zoek naar een vierdejaarsstudent die hiermee aan de slag wil gaan. Heb je interesse? Stuur dan meteen je CV en motivaite!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Arnhem, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting mobile development in iOS en Android bij internationaal softwarebedrijf

Studeer jij informatica en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties voor iOS of Android? Deze softwareontwikkelaar uit Roermond is op zoek naar een derde- of vierdejaars student die graag bij hen aan de slag wil gaan met mobile development. Het bedrijf is een innovatief en internationaal bedrijf waar je veel kennis en ervaring op kan doen tijdens je stage! Interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Roermond
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Business Intelligence opdracht voor ambitieuze afstudeerder

Heb jij affiniteit met Business Intelligence en ben jij nog op zoek naar een ambitieuze afstudeeropdracht? Studeer je in de richting van Technische Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Business IT and Management? Dan is dit bedrijf in Helmond op zoek naar jou! Het bedrijf is een logistieke dienstverlener waarbij de Business Intelligence momenteel onder de Business Controle valt, en daar merken ze dat het bedrijf veel data omtovert in rapportages, maar dat deze rapportages niet aansluiten bij de databehoefte van het bedrijf. Om dit proces te optimaliseren, zijn ze opzoek naar een enthousiaste afstudeerder die hier graag onderzoek naar wil doen. Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer en ze bieden uiteraard goede begeleiding. Klinkt dit interessant? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Helmond
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropracht richting het ontwikkelen van apps in Xamarin of Angular

Studeer jij informatica? Zoek jij een afstudeerstage waarbij je aan de slag kan gaan met de ontwikkeling van apps? Dit bedrijf in Apeldoorn heeft meerdere mooie projecten liggen voor een afstudeerstagiair! Interesse? Stuur dan snel je cv en motivatie!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT richting programmeren nieuwe tool

Studeer jij informatica of een aanverwante studie? Ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Dit bedrijf in Den Bosch is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die bij hen een leuke programmeeropdracht gaat oppakken! Dit zal in de richting zijn van het ontwikkelen van een nieuwe tool. Je zal deze opdracht op gaan pakken bij een innovatieve en technische organisatie waarbinnen een familiaire sfeer heerst. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting embedded software ontwikkeling in C bij innovatief bedrijf

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van embedded software ontwikkeling in C? Studeer jij Technische Informatica, Elektrotechniek of een aanverwante opleiding? Dan heeft dit bedrijf in Amsterdam een interessante vacature voor jou! Klinkt dit interessant? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Almere, Dronten, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Informatica richting Ruby on Rails

Studeer jij Informatica of Technische Informatica en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht in Ruby on Rails? Heb je eerdere ervaringen met Ruby on Rails? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Enschede
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ERP procesoptimalisatie bij technische organisatie

Doe jij een opleiding in de richting van ICT consultancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting procesoptimalisatie en procesautomatisering? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Reageer snel met je motivatie en cv!

Plaats: Regio Breda
Regio: Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht front-end development bij snelgroeiend bedrijf

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je aan de slag gaat met front-end development? Heb jij kennis van HTML, CSS en Javascript? Dit bedrijf in de regio Den Haag is op zoek naar een afstudeerstagiair die hier een project in wil gaan oppakken. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Den Haag
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting webdesign in PHP

Studeer jij in de richting van Informatica en ben jij nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een student die aan de slag gaat met maken van een nieuwe website. Interesse? Reageer dan meteen met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Java bij software development organisatie

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage en ben jij derde- of vierdejaarsstudent? Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht richting Java? Reageer dan snel met je CV en motivatie.

Plaats: regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen, Bergen op Zoom, Alphen a.d. Rijn, Terneuzen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage bij software development organisatie in de richting van C#

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht in de richting van C#? Ben jij woonachtig in de regio van Rotterdam of Leiden? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen, Bergen op Zoom, Alphen a.d. Rijn, Terneuzen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage PHP programmeren bij ICT dienstverlener

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting PHP programmeren? Dit bedrijf is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die een opdracht op wil pakken voor de uitbreiding van de modules van hun softwarepakketten. Dus vind jij het leuk om PHP back-end te programmeren? Reageer dan snel op deze interessante vacature met je CV en motivatie!

Plaats: Rotterdam of Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht business IT richting cyber security

Studeer jij in de richting van business IT en ben je op zoek naar een afstudeerstage? Dit bedrijf in de regio 't Gooi is op zoek naar een afstudeerstagiair die onderzoek gaat doen naar cyber security. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio 't Gooi
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht bij innovatieve IT-organisatie richting front-end programmeren

Zoek jij een interessante afstudeerstage richting front-end programmeren? Dit softwarebedrijf in Tilburg zoekt een afstudeerstagiair die een uitdagende front-end opdracht gaat oppakken. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeerstage C#/.NET programmeren bij innovatieve en hardgroeiende IT-organisatie

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je een opdracht gaat oppakken richting back-end programmeren in C#/.NET? Dit bedrijf in Tilburg is op zoek naar een afstudeerstagiair die bij hen aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Bijbaan richting ICT-beheer / (Technische) Informatica bij snelgroeiend bedrijf

Doe jij een studie in de richting ICT-beheer, ICT-programmeren of Technische Informatica en lijkt het jou leuk om naast je studie een studiegerelateerde bijbaan op te pakken? Dit bedrijf is op zoek naar iemand die een mooie opdracht richting methode ontwikkeling gaat oppakken. Lijkt dit je interessant? Lees dan snel de vacature en reageer met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht System Network Engineering bij snelgroeiend ICT-bedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht in de richting ICT-beheer? Dit bedrijf in de regio Veenendaal heeft meerdere mogelijkheden wat betreft een mooie afstudeeropdracht. Lees de vacature en reageer snel middels je CV en motivatie!

Plaats: Regio Veenendaal
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage UX design bij multinational in de zorgsector

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je onderzoek gaat doen naar User Experience? Dit bedrijf met een vestiging in de regio Roermond en een in Zoetermeer is op zoek naar een afstudeerstagiair die voor hen onderzoek gaat doen naar de UX van hun software. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Roermond / Zoetermeer
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Heerlen, Maastricht, Venlo, Alphen a.d. Rijn, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C#/.NET bij multinational in de zorgbranche

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je gaat programmeren in C#/.NET? Dit bedrijf met een vestiging in de regio Roermond en een in Zoetermeer is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hun software development team komt ondersteunen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Roermond / Zoetermeer
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Heerlen, Maastricht, Venlo, Alphen a.d. Rijn, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ICT consultancy en ICT beheer bij technisch dienstverlener

Studeer jij in de richting ICT consultancy of ICT beheer en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dit bedrijf is op zoek naar een afstudeerstagiair die hen komt ondersteunen. Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Enkhuizen, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Business IT bij technische organisatie

Studeer jij in de richting Business IT en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je ERP-systemen gaat optimaliseren? Lees dan de vacature en reageer snel op dit bedrijf in Tilburg.

Plaats: Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht C# gericht op API bij softwarebedrijf

Ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting ICT-programmeren of Technische Informatica? Dit bedrijf is op zoek naar iemand die een onderzoeksopdracht gaat uitvoeren op het gebied van API in C#. Is dit iets voor jou? Stuur dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht C# richting HTTP/2 bij softwarebedrijf

Studeer jij in de richting ICT-programmeren of Technische Informatica en ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb je affiniteit met C# en woon je in de buurt van Tilburg? Lees dan nu de vacature en reageer met je CV en motivatie!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht WO Informatica richting Data Science bij softwarebedrijf

Doe jij een WO-studie in de richting Informatica? Wil je een uitdagende afstudeeropdracht oppakken in de richting van data science en big data? Dan is dit bedrijf in Tilburg op zoek naar jou! Reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting Big Data bij vooruitstrevend consultancybedrijf

Zoek jij een afstudeeropdracht waarbij je aan de slag gaat met Big Data? Dit bedrijf in de regio Apeldoorn is op zoek naar een afstudeerstagiair die aan de slag gaat met het toepassen van big data technologieën op hun producten. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting C# bij vooruitstrevend softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je gaat programmeren in C#? Dit bedrijf in de regio Apeldoorn is op zoek naar een afstudeerstagiair die een uitdagende opdracht gaat oppakken. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting opzetten van knowledge base bij softwareontwikkelaar

Zoek jij een (afstudeer)stage waarbij je aan de slag gaat met het opzetten van een knowledge base? Dit bedrijf in Almere zoekt een (afstudeer)stagiair die hiermee aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Amersfoort, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting programmeren in PHP bij adviesbedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb je kennis van programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in de regio Amersfoort geschikt voor jou! Heb je interesse in de opdracht? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Big Data bij grote multinational

Studeer je in de richting ICT-advies en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Deze opdracht is gericht op Big Data / Business Intelligence. Vind je dit interessant? Lees de vacature en reageer snel middels je CV en motivatie!

Plaats: Eibergen
Regio: Deventer, Enschede, Doetinchem, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting productieoptimalisatie bij grote multinational

Studeer jij Chemische Technologie, Technische Bedrijfskunde of Business, IT en Management en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Lijkt het je leuk om een productieproces te optimaliseren? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Eibergen
Regio: Deventer, Enschede, Doetinchem, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage C#/.NET bij vooruitstrevende organisatie

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je aan de slag gaat in C#/.NET? Dit vooruitstrevende bedrijf in Rotterdam heeft meerdere mooie opdrachten liggen. Interesse? Reageer dan nu met jet CV en motivatie!

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting programmeren met C# bij snelgroeiend softwarebedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij je zult gaan programmeren in C#? Dan is dit bedrijf in Den Bosch iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end development in PHP bij online dienstverlener

Ben je nog op zoek naar een back-end programmeerstage of afstudeeropdracht en heb je affiniteit met PHP? Dit bedrijf in Amsterdam heeft meerdere mogelijkheden om jezelf op dit gebied verder te ontwikkelen. Reageer nu met je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage front-end development bij online dienstverlener

Heb je affiniteit met HTML, CSS en JavaScript en lijkt het je leuk om hier een leuke (afstudeer)stage in op te pakken? Dit bedrijf in Amsterdam houdt zich veel bezig met webontwikkeling. Vind je dit interessant? Laat het ons dan weten en stuur je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting automatiseringsproces bij softwarebedrijf

Studeer jij in de richting ICT en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dit bedrijf in Eindhoven heeft een mooie opdracht gericht op automatisering. Interesse? Lees de vacature en reageer snel!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting big data bij adviesbureau

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je aan de slag gaat met de analyse van data? Dit bedrijf in Amsterdam is op zoek naar een afstudeerstagiair die voor dit bedrijf gaat onderzoeken hoe ze hun data het beste inzichtelijk kunnen maken. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting programmeren met Angular bij ICT-bedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb je kennis van programmeren met Angular? Dan is dit iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: regio Alphen a/d Rijn
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage front-end webdevelopment bij innovatief softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij jij je bezig gaat houden met het ontwikkelen van een website? Dit bedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hun nieuwe website gaat ontwikkelen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting programmeren in PHP bij groothandel

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om daarbij te programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in de regio Almelo iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Enschede, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting UX/UI design bij softwareontwikkelaar

Ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met UX / UI? Woon je daarnaast in de regio Zwolle? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Lees de vacature en reageer met je CV en motivatie.

Plaats: Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Almelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht back-end programmeren bij softwareontwikkelaar

Studeer jij in de richting ICT en ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Heb je affiniteit met back-end programmeren in PHP frameworks? Dan is dit bedrijf in Zwolle op zoek naar jou!

Plaats: Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Almelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht front-end programmeren bij softwareontwikkelaar

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage waarbij de focus ligt op front-end programmeren? Dan heeft deze IT organisatie in Zwolle plek voor jou! Lijkt dit je leuk? Lees dan de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Almelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting scriptingtaal bij software bedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om te programmeren in een scriptingtaal? Dan is dit bedrijf in Uden iets voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Uden
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting mobile-development (iOS, Android) bij softwarebedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk met mobile development aan de slag te gaan? Dan is dit bedrijf in Uden iets voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Uden
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting werken met database bij softwarebedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om te werken met een database? Dan is dit bedrijf in Uden iets voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Uden
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting back-end programmeren in C# bij softwarebedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om te programmeren in C#? Dan is dit bedrijf in Uden iets voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Uden
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Artificial Intelligence

Ben jij op zoek naar een (afsutdeer)stage richting Artificial Intelligence? Dit bedrijf in Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die al enige ervaring heeft met AI en hier zich graag verder in wil gaan verdiepen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting C#/.NET bij innovatieve applicatieontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je gaat programmeren in C#/.NET? Dit bedrijf in Ede heeft meerdere opdrachten liggen in deze richting voor een afstudeerstagiair. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting automatisch testen bij innovatief softwarehuis

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je aan de slag gaat met geautomatiseerd testen? Dit bedrijf in Ede is op zoek naar een afstudeerstagiair die hiermee aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting beveiligen van applicaties en software

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting programmeren waarbij jij je bezig gaat houden met het beveiligen van applicaties en software? Dit bedrijf in Ede is op zoek naar een afstudeerstagiair die hen gaat helpen bij uitzetten van de juiste strategie hiervoor. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage business IT richting big data

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting Business IT waarbij je aan de slag gaat met Big Data? Dit bedrijf in Ede is op zoek naar een afstudeerstagiair die hen gaat helpen bij het monitoren en beheren hiervan. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht mobiele applicatieontwikkeling bij transportbedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om met mobiele applicatieontwikkeling aan de slag te gaan? Dan is dit bedrijf in de regio Utrecht iets voor jou! Geïnteresseerd? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage Netwerk Engineering bij IT organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht en heb je affiniteit met netwerk engineering? Dit bedrijf met een vestiging dichtbij Hilversum en een vestiging dichtbij Arnhem is op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder! Lees de vacature en stuur je CV en motivatie.

Plaats: Regio Hilversum / Regio Arnhem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage business intelligence richting datavisualisatie

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage in business intelligence? Heb jij ervaring met Microsoft Power BI? Dit bedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hiermee aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ICT-beheer bij IT-dienstverlener

Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht en studeer je richting ICT-beheer? Dan past dit bedrijf in de regio Nieuwegein bij jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Nieuwegein
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting innovatief technisch product bij snelgroeiend bedrijf

Ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met een innovatief technisch product? Dan is dit bedrijf in de regio Leiden iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting software testen bij snelgroeiende organisatie

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je aan de slag gaat met het testen van software? Dit bedrijf in Ede is op zoek naar een afstudeerstagiair die hiermee aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht programmeren in C# bij innovatieve speler

Studeer jij Informatica en ben je op zoek naar een mooie opdracht in C#? Dan is dit bedrijf in Den Bosch op zoek naar jou! Zowel voor derde- als vierdejaars liggen er mogelijkheden. Lees de vacature en stuur je CV en motivatie!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage CMD richting webdesign bij innovatief bedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerstage richting Communicatie & Multimedia Design? Heb jij al ervaring met programma's van Adobe Creative Suite? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Het bedrijf is gesitueerd in Nijmegen en maakt momenteel een grote groei door. Daarom zijn ze op zoek naar een gemotiveerde afstudeerstagiair die aan de slag wil gaan met webdesign en UX. Het bedrijf biedt uiteraard goede begeleiding en je zal terecht komen in een innovatief en creatief bedrijf waarvan je erg veel kunt leren. Klinkt dit interessant? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ICT-programmeren of TI bij telecombedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage en studeer je in de richting ICT-programmeren of Technische Informatica? Woon je daarnaast in de buurt van Utrecht? Dan heeft dit bedrijf een mooie mogelijkheid voor jou! Lees de vacature en laat het ons weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ICT-beheer bij telecombedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)opdracht in de richting ICT-beheer en heb je interesse in security, netwerkbeheer, firewalls of routers? Dan heeft dit bedrijf in Utrecht meerdere mogelijkheden voor jou!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT-beheer op de supportafdeling van telecombedrijf

Studeer jij in de richting ICT-beheer en ben je geïnteresseerd in een stage op de support afdeling? Dan is dit bedrijf in de regio Utrecht op zoek naar jou! Lijkt dit je leuk? Lees dan de vacature en reageer!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht technische procesoptimalisatie ERP systeem productiebedrijf

Ben je nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om een technische procesoptimalisatie op te pakken? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting CRM-systeem implementatie bij technische handelsorganisatie

Ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage en heb je een Business Intelligence achtergrond? Lijkt het je daarnaast leuk om de processen in kaart te brengen voor een nieuw CRM-systeem? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Tilburg/Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht ICT-beheer / System Network Engineering bij softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een mooie afstudeeropdracht in de richting ICT-beheer / System Network Engineering? Dan is dit bedrijf in de regio Amsterdam op zoek naar jou! Zowel in Windows als in Linux zijn er mogelijkheden. Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Business IT bij softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)opdracht in de richting Business, IT en Management? Woon je daarnaast in de buurt van Amsterdam? Lees dan nu de vacature en reageer snel!

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeerstage front-end development in HTML, CSS en JavaScript bij softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je front-end gaat programmeren in HTML, CSS en JavaScript? Heb je affiniteit met het maken van mooie applicaties en woon je in de regio Amsterdam? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeerstage back-end development in Java bij softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je gaat programmeren in Java? Heb je affiniteit met het maken van mooie applicaties en woon je in de regio Amsterdam? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht ERP pakketselectie bij multinational

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en lijkt het je interessant om voor een internationale organisatie een ERP pakketselectie uit te voren? Het bedrijf wil er voor zorgen dat alle vestigingen met hetzelfde ERP systeem gaan werken. Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting APEX bij innovatief softwarehuis

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij een nieuwe applicatie mag aan ontwerpen en ontwikkelen? Dit bedrijf bij Dordrecht is op zoek naar een afstudeerstagiair die kennis heeft van Java en hen hierbij gaat helpen! Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting selectie ERP-systeem bij innovatief bedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeer(stage) en heb je kennis van ERP-systemen? Dan is dit bedrijf in de regio Doetinchem iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage front-end in HTML, CSS en JavaScript bij snelgroeiende webontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je front-end gaat programmeren in HTML, CSS en JavaScript? Dan is dit bedrijf in Nijmegen op zoek naar jou! Lees de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Nijmegen
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Venlo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage in back-end PHP bij snelgroeiende webontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je back-end gaat programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in Nijmegen op zoek naar jou! Lees de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Nijmegen
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Venlo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht .NET/C# bij innovatieve software organisatie

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een innovatieve organisatie? Heb jij kennis van C#/.NET? Wil jij graag na je afstuderen direct doorstromen in een vaste baan? Dit bedrijf in Woerden houdt zich veel bezig met projecten op het gebied van automatisering van bedrijfsprocessen. Voor een afstudeerstagiair hebben ze meerdere interessante projecten liggen waar jij je mee bezig gaat houden. Ze werken voor grote namen en binnen het bedrijf heerst een prettige sfeer. Lijkt het je leuk om hier aan de slag je gaan? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Woerden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Technische Informatica / programmeren bij innovatieve ontwikkelaar

Studeer je Technische Informatica of studeer je in de richting van ICT-programmeren en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Lijkt het jou leuk om software modulair in te richten en woon je in de buurt van Arnhem? Lees dan de vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeerstage front-end programmeren bij online marketingbedrijf

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je front-end gaat programmeren? Bij deze organisatie in Utrecht is een plekje vrij voor een afstudeerstagiair om front-end te gaan programmeren in HTML, CSS of Javascript. Interesse? Reageer dan met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Applicatiebeheer bij vakkundig productiebedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je je bezig gaat houden met applicatiebeheer? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Hoorn? Lees dan snel de vacature en stuur ons je CV en motivatie!

Plaats: Regio Hoorn
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ontwikkelen in PHP bij klein innovatief bedrijf

Ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht waarbij je kan werken in PHP? Heb je hier ervaring en affiniteit mee en woon je in de buurt van Haarlem? Lees dan de vacature en stuur ons je CV en motivatie!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ICT beheer in de technische mediabranche

Studeer jij in de richting ICT, ICT-beheer of ICT-advies en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dit bedrijf in Apeldoorn heeft meerdere mooie opdrachten klaar liggen. Lees nu de vacature en reageer met je CV en motivatie!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Arnhem, Doetinchem, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in soft- of hardware bij innovatief IT bedrijf

Studeer jij in de richting van ICT, ICT-programmeren of Technische Informatica en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht in soft- of hardware? Dan is dit bedrijf in Tiel op zoek naar jou! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Tiel
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting front-end bij innovatieve weborganisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je in de front-end gaat werken met HTML, CSS en Javascript? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Amsterdam? Laat het ons dan snel weten door middel van je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Almere, Dronten, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting back-end in PHP bij innovatieve weborganisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waarbij je richting back-end in PHP gaat werken? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Amsterdam? Laat het ons dan snel weten door middel van je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Almere, Dronten, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting PHP maatwerkoplossingen bij IT dienstverlener

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht en heb je affiniteit met programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in Drachten iets voor jou! Heb je interesse? Reageer nu met je cv en motivatie!

Plaats: Drachten
Regio: Groningen, Leeuwarden, Assen, Delfzijl, Drachten, Heerenveen, Meppel, Sneek

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage webdevelopment bij innovatief bedrijf

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met webdevelopment (PHP, HTML/CSS)? Dan is dit bedrijf in de regio Boxmeer iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Boxmeer
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage doorontwikkelen financiële helpingtool in C++

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je een financiële tool gaat doorontwikkelen in C++ en Excel met Visual Basic? Heb je daarnaast ook nog verstand van SQL? Dan is dit bedrijf in Roosendaal op zoek naar jou!

Plaats: Roosendaal
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting front-end (HTML, CSS, JavaScript) programmeren bij creatief bureau

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en kun je goed front-end programmeren? Dan is dit bedrijf in Amsterdam iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting back-end programmeren (PHP) bij creatief bureau

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en kun je goed programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in Amsterdam iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in C# bij innovatief softwarehuis

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht in C# bij een zeer innovatief softwarebedrijf in Nijmegen? Bij dit bedrijf kun je een zeer mooie opdracht oppakken. Lees nu de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting CMD bij snelgroeiende retailer

Studeer jij Communicatie en Multimedia Design en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waarin je jouw creativiteit kwijt kunt? Dan is dit bedrijf in de buurt van Haarlem op zoek naar jou! Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Omgeving Haarlem
Regio: Amsterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C/C++ bij technische organisatie

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeer(stage) en heb je ervaring en affiniteit met programmeren in C/C++? Dan is dit bedrijf in Arnhem iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Onderzoeksopdracht omtrent ElasticSearch bij technisch bedrijf

Studeer jij ICT en ben je op zoek naar een uitdagende onderzoeksopdracht? Dit bedrijf wil ElasticSearch gaan inzetten, waar ze jou voor nodig hebben! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Technische Informatica bij elektrotechnisch bedrijf

Studeer je Technische Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Bij dit bedrijf in de regio Amersfoort kun je je bezighouden met embedded programmeren. Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting de procesoptimalisatie van data

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb jij affiniteit het procesoptimalisatie van data? Dan is dit bedrijf in de regio Nijmegen iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Den Bosch, Venlo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting System and Network Engineering bij IT bedrijf

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht en heb je passie voor System and Network Engineering? Dan is dit bedrijf dichtbij Utrecht iets voor jou! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht ICT procesoptimalisatie bij mediabedrijf

Ben je op zoek naar een opdracht richting ICT procesoptimalisatie en woon je in de regio Utrecht? Dan is dit iets voor jou! Laat het ons weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ISO/NEN certificering bij softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)opdracht en heb je affiniteit met ICT? Dit bedrijf in Amsterdam is op zoek naar een goede afstudeerder die een opdracht met betrekking tot ISO en NEN certificering gaat oppakken. Reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Bijbaan programmeren in PHP bij gerenommeerde app developer

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je native apps in PHP gaat ontwikkelen? Vind je het leuk om iedere dag iets nieuws te leren en lijkt het je fijn om vanuit huis te werken? Dat kan bij deze bijbaan! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Bijbaan programmeren in Android bij gerenommeerde app developer

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je native apps in Android gaat ontwikkelen? Vind je het leuk om iedere dag iets nieuws te leren en lijkt het je fijn om vanuit huis te werken? Dat kan bij deze bijbaan! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Bijbaan programmeren in iOS bij gerenommeerde app developer

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je native apps in iOS gaat ontwikkelen? Vind je het leuk om iedere dag iets nieuws te leren en lijkt het je fijn om vanuit huis te werken? Dat kan bij deze bijbaan! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage in de richting van ICT-beheer bij dienstverlener

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de richting van ICT-beheer? Dan is dit bedrijf in de regio Maastricht iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Maastricht
Regio: Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting storage / back-up bij innovatief bedrijf

Studeer jij in de richting van ICT-beheer en ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht? Wil je je hierbij graag richten op storage of back-up? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in de richting van ICT Service Management bij softwarebedrijf

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht en heb jij affiniteit met ICT Service Management? Als je daarnaast ook nog in de regio van Breda woont, is dit iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in de richting van Delphi bij softwarebedrijf

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht en woon je in de buurt van Breda? Heb je daarnaast ook affiniteit met programmeren in Delphi en/of SQL? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in de richting van C#/Python bij industriële automatiseerder

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht in de richting van C# en/of Python bij een industriële automatiseerder? Dan is dit bedrijf in de regio Arnhem/Nijmegen iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem/Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Data Management bij multinational

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met Data Management? Dan is dit bedrijf in de regio Leiden iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht PHP programmeren richting Identity en Access Management

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht en heb je affiniteit met Identity en Access Management (IAM)? Dan is dit bedrijf in Delft in Ede iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Delft / Ede
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage systeembeheer bij expert in de energiesector

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting systeembeheer? Dit bedrijf in Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hen hierbij gaat helpen! Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage applicatiebeheer bij expert in de energiesector

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting applicatiebeheer? Dit bedrijf in Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hen hierbij gaat helpen! Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ICT Consultancy bij adviesbureau

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb jij affiniteit met ICT Consultancy? Dan is dit bedrijf in Deventer iets voor jou! Het bedrijf is een adviesbureau voor de voedingsmiddelen industrie en binnen dit bedrijf zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die aan de slag wil gaan met advies- en implementatiediensten. Ze bieden goede begeleiding en er wordt gewerkt in een flexibele en informele omgeving. Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting software engineering met Delphi

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en studeer jij in de richting van Informatica? Lijkt het jou leuk om een stage op te pakken binnen een toonaangevend adviesbureau in de voedingsmiddelenindustrie en heb jij al wat ervaring met programmeren in Delphi? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Dit bedrijf in Deventer is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die aan de slag wil gaan met het ontwikkelen en optimaliseren van software systemen. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage (game)development in Unity/C#

Ben jij per direct op zoek naar een leuke en uitdagende stage of afstudeeropdracht? Heb je daarnaast ook affiniteit met C# en Unity3D en lijkt jou daarin (game)development interessant? Reageer dan meteen met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage in Business Intelligence richting data

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage? Zoek dan niet verder! Bij dit bedrijf kan jij aan de slag met Business IT Management. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Plaats: Tiel
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting software-ontwikkeling Delphi

Ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb je affiniteit met software ontwikkeling van Delphi? Dan is dit misschien iets voor jou! Je zult aan de slag gaan bij een snelgroeiend bedrijf in de buurt van Alkmaar. Heb je interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Alkmaar
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Den Helder, Enkhuizen, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage optimaliseren offerte tooling

Ben je op zoek naar een 3e/4e jaarsstage of afstudeeropdracht met betrekking tot procesoptimilisatie? Deze organisatie heeft een uitdagende opdracht voor het optimaliseren en modelleren van hun offerte tooling. Ben je geïnteresseerd? Lees snel verder en reageer direct!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht moduleontwikkeling C# bij grote IT-organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht en heb je affiniteit met C#? Dit bedrijf heeft dan een interessante afstudeeropdracht. Heb je interesse, stuur ons dan je CV en motivatie!

Plaats: Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage SCADA/PLC bij grote organisatie

Zoek jij een stage of afstudeeropdracht waarbij je aan de slag mag met SCADA en PLC. Dit bedrijf in de omgeving van Utrecht is op zoek naar een enthousiaste student die hiermee wil komen werken aan diverse vraagstukken gericht op hardware. Bekijk de vacature en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage .NET programmeren

Zoek jij een stage of afstudeeropdracht voor jouw opleiding waarbij je mag programmeren in .NET? Dit bedrijf heeft een mooi plekje openstaan voor een enthousiaste student. Lees de vacature door en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht omtrent datawarehousing bij softwarebedrijf

Zoek jij een afstudeeropdracht waarbij je je mag bezighouden met datawarehousing? Dit bedrijf is op zoek naar een goede afstudeerder of derdejaars WO-er die een opdracht wil oppakken! Lees de vacature door en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Python bij softwareontwikkelaar voor MKB

Ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting Python? In deze (afstudeer)stage ga je aan de slag met softwareontwikkeling. Ook geschikt voor Engelssprekende studenten! Spreekt deze (afstudeer)stage je aan? Reageer dan direct!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage software developer en tester in .NET bij innovatief softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting .NET? Vind jij het leuk om software te testen? Dit bedrijf in de buurt van Nijmegen is op zoek naar een stagiair die hen gaat helpen bij zowel het programmeren als het testen van hun software. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren voor Linux bij ambitieuze mediaorganisatie

Zoek jij een programmeer stage of afstudeeropdracht waarbij je je mag richten op Linux? Dit bedrijf heeft een mooi plekje openstaan voor een stagiair of afstudeerder die de Engelse taal goed beheerst. Lees de vacature en reageer met motivatie en cv!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage C++ bij mediaorganisatie

Zoek jij een gave stage of afstudeeropdracht waarbij je mag programmeren in C++? Misschien is dit plekje bij deze ambitieuze mediaorganisatie wel iets voor jou! Neem de vacature door en reageer met motivatie en cv als je geïnteresseerd bent!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT richting Oracle APEX

Volg jij een ICT opleiding en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdacht? Bij dit bedrijf is een plekje vrij voor een student die zich wil storten op de (her)ontwikkeling van de interne applicatie. Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT advies richting Cloud Implementatie

Volg jij een opleiding richting ICT advies en ben je op zoek naar een gave stage of afstudeeropdracht? Dit bedrijf heeft een mooi plekje vrij voor een enthousiaste student! Lees snel de vacature en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Regio Zutphen
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting C# .NET

Zoek jij een afstudeeropdracht waarbij je aan de slag kan met programmeren in C# en .NET? Dit bedrijf heeft een mooi plekje openstaan voor een gemotiveerde afstudeerder! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Rijswijk
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Java programmeren

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht richting programmeren in Java bij een toonaangevende ICT-dienstverlener? Dan heeft dit bedrijf een mooi plaatsje voor jou vrij! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Rijswijk
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting datarapportages

Zoek jij een afstudeeropdracht en heb je een achtergrond in Bedrijfseconomie, Accountancy of Bedrijfswiskunde en ICT? Bij dit bedrijf kan een mooie opdracht worden geformuleerd omtrent datarapportages.

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Bijbaan opzetten nieuwe vestiging IT organisatie

Heb jij een IT, Technische Informatica of Business Intelligence achtergrond? Wil je als bijbaan een nieuwe vestiging voor onze klant gaan opzetten in een studentenstad? Reageer dan nu snel met je CV en motivatie!

Plaats: Heel Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting User Experience

Ben jij nog op zoek naar een stage of afstudeeropdracht voor jouw communicatie of ICT opleiding en vind je User Experience interessant? Dit bedrijf heeft een mooie vacature openstaan. Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting administratieve processen automatiseren

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij je écht iets betekent voor het bedrijf? Dit bedrijf heeft een vraagstuk waarmee ze de hulp van een goede afstudeerder wel kunnen gebruiken. Lees de vacature en reageer bij interesse met motivatie en cv!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting consultancy bij IT organisatie

Volg jij een ICT studie gericht op consultancy en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting development bij IT organisatie

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht richting development bij een mooie IT organisatie? Dit bedrijf zoekt jou! Bekijk de vacature en reageer als je interesse hebt met motivatie en cv!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting grafische vormgeving bij snelgroeiend bedrijf

Volg jij een communicatie gerelateerde studie en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waar je echt al jouw creativiteit kwijt kan? Dit bedrijf biedt jou die kans. Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Dronten, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ICT ISO opdracht

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting procesoptimalisatie in Nijmegen? Onze klant is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die zich bezig gaat houden met een ISO procesopdracht. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch, Venlo, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Business IT and Management bij een internationale software leverancier!

Ben jij een gemotiveerde Business IT and Management student en op zoek naar een mooie derdejaars -of afstudeerstage? Wacht dan niet en reageer snel!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting ontwikkeling van adaptive security

Wil jij bijdragen aan het beveiligen tegen cyberaanvallen? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage in de richting van adaptive ICT Security met uitzicht op een baan na je studie? Reageer dan nu met je motivatie en CV!

Plaats: Regio Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Derdejaars stage richting procesoptimalisatie voor een BIM student

Studeer jij in de richting van ICT Consultancy? En ben jij op zoek naar een derdejaars stage? Deze multinational is op zoek een enthousiaste stagiair die een procesoptimalisatieopdracht kan vervullen. Interesse? Stuur dan nu je motivatie en cv!

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT-beheer richting support

Studeer jij een studie richting de ICT-beheer en wil je klantgerichte ervaring opdoen? Dit bedrijf in Amstelveen zoekt een stagiair die mee gaat lopen of af gaat studeren op de supportafdeling. Ze hebben enkele leuke projecten openstaan en zoeken een gemotiveerde ICT'er. interesse? Reageer dan meteen.

Plaats: Amstelveen
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting applicatieontwikkeling bij maritiem dienstverlener

Volg jij een informatica-gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Heb je tevens ervaring met JavaScript en lijkt het jou leuk te programmeren binnen een speciaal framework? Dan heeft dit bedrijf in IJmuiden de perfecte opdracht voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: IJmuiden
Regio: Amsterdam, Wageningen, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Webdevelopment in IOS/Android

Deze snelgroeiende marketingorganisatie in Tilburg is op zoek naar gemotiveerde derde- en vierdejaarsstudenten die affiniteit hebben met webdevelopment in IOS/ Android. Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Front-end programmeren bij online marketingbureau

Heb jij affiniteit met front-end programmeren? En ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht bij een leuk online marketingbureau in hartje Tilburg? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage PHP programmeren bij online marketingbureau

Dit bedrijf is een van de snelst groeiende marketingorganisaties in Nederland. Zij hebben zelf een PHP platform gebouwd en hebben zowel voor derde- als vierdejaarsstudenten mooie opdrachten liggen! Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage C# en .NET bij informeel en snelgroeiend bedrijf

Onze klant heeft een meerdere mogelijkheden op het gebied van C# en .NET. Zij werken op basis van het MVC framework en zijn op zoek naar een afstudeerstagiair die zich bezig gaat houden met het koppelen van diverse API's. Voel jij je hiervoor aangesproken? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Den Haag
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ERP-optimalisatie bij handelsorganisatie

Heb jij ervaring met het optimaliseren van ERP-systemen en lijkt het jou leuk om jouw stage of afstudeeropdracht in deze richting te doen? Dan heeft dit bedrijf in regio Utrecht een mooie opdracht voor jou klaarliggen! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Den Haag, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht optimalisatie verkoopdata bij technische organisatie

Ben jij geïnteresseerd in het optimaliseren van verschillende dataprocessen bij een grote technische organisatie in Apeldoorn? Zij zijn op zoek naar een initiatiefrijke afstudeerder die zich bezig wil houden met het samenbrengen van verschillende data in een database waaruit marktstrategieën zijn af te leiden. Geïnteresseerd? Solliciteer dan meteen!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht programmatuur omzetten van .NET naar MySQL/PHP

Ben jij een echte programmeur met kennis van .NET, PHP en MySQL en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Deze ICT-organisatie in omgeving Breda is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die hun programmeerteam gaat versterken. Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Breda
Regio: Eindhoven, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Creatieve afstudeeropdracht richting foto- en videobeeldbewerking bij innovatief bedrijf!

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarin je al je creativiteit kwijt kan? Dit bedrijf heeft een opdracht richting foto- en videobeeldbewerking openstaan en zoekt een enthousiaste creatieveling om de functie te vervullen! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Waalwijk
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in PHP

Deze organisatie is doorlopend op zoek naar een ambitieuze studenten die het leuk vinden om te programmeren in PHP. Ben jij leergierig en op zoek naar een leuke derde- of vierdejaarsstage? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PHP applicatieontwikkeling

Ben jij goed in PHP programmeren en lijkt het jou tof om hierin stage te lopen of af te studeren? En dat ook nog eens bij een snelgroeiend bedrijf dat producten levert aan grote multinationals? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Regio Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Kampen, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting DevOps processen

Heb jij interesse in en kennis van DevOps en lijkt het jou tof om hier jouw afstudeeropdracht over doen? Dan heeft dit bedrijf in Barneveld een gave opgave voor jou klaarliggen! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Barneveld
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Big Data bij technische organisatie

Studeer jij Bedrijfswiskunde of volg je een opleiding richting ICT-advies en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit technische bedrijf heeft een uitdagende opdracht richting Big Data openstaan! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C# en .NET bij internationale organisatie

Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage of afstudeeropdracht? En wil jij graag aan de slag bij een internationaal bedrijf waarbij je zal gaan programmeren in C# en .NET? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Doetinchem
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting software optimalisatie

Heb jij verstand van IT en weet je daarnaast hoe je duidelijk moet communiceren? Lijkt het jou tof om een afstudeeropdracht uit te voeren bij een groot IT-bedrijf? Dan heeft dit bedrijf de perfecte uitdaging voor jou! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Groningen/Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Groningen, Emmen, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Assen, Delfzijl, Drachten, Heerenveen, Hilversum, Hoogeveen, Meppel, Veendam

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Python programmeren bij innovatief SaaS-bedrijf

Ben jij een gemotiveerde programmeur en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Deze dit innovatieve bedrijf in de omgeving van Utrecht heeft een uitdagende afstudeeropdracht richting Python voor jou klaarliggen! Interesse? Reageer dan snel met je cv en een motivatie!

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting ICT-beheer bij IT-organisatie

Volg jij een studie gerelateerd aan ICT-beheer, zoals System and Network Engineering? Ben je nog op zoek naar een toffe stage of afstudeeropdracht? Dan heeft deze IT-organisatie in Tilburg een leuke opdracht voor jou! Interesse? Reageer meteen!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht IT Netwerk security

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting de ICT-beheer en heb je affiniteit met security? Dit innovatieve ICT-bedrijf in omgeving Zaltbommel is op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder. Geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie!

Plaats: Regio Zaltbommel
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Wageningen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ERP implementatie traject

Ben jij 3e of 4e jaars Business IT student? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je het nieuwe ERP systeem van een technische handelsorganisatie gaat implementeren en optimaliseren? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage mobile development richting Android

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht waarbij je aan de slag kan gaan met mobiel programmeren voor Android? Dan heeft dit IT-bedrijf in Rotterdam een mooie uitdaging voor jou! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Rotterdam
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage BIM bij IT-bedrijf

Ben jij analytisch met een natuurlijk oog voor verbetering? Wil jij graag de kern van een probleem vinden? En heb je tevens kennis van databases en SQL-queries? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Een IT-bedrijf in Alkmaar heeft namelijk een plekje vrij op de software development afdeling waar jij aan de slag kan gaan met het oplossen van datavraagstukken!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht eindige elementen berekeningen

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarin je aan de slag gaat met eindige elementen berekeningen? Dan ben je bij deze technische multinational in Gouda aan het goede adres! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie!

Plaats: Gouda
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht iOS development overgangsfase naar Xamarin

Studeer jij een ICT-gerelateerde studie en heb jij kennis van iOS? Dit bedrijf in omgeving Zaandam is op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder die aan de slag gaat met Xamarin. Sta jij open voor deze uitdaging met een eventuele fulltime baan in het vooruitzicht? Stuur ons dan je cv en motivatie.

Plaats: Omgeving Zaandam
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht back-end C# bij groeiend ICT-bedrijf

Ben jij een echte back-ender en ben je op zoek naar een leerzame afstudeeropdracht? Dit ICT-bedrijf is op zoek naar een afstudeerder die zich gaat bezighouden met C#-projecten. Geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie.

Plaats: Omgeving Zaandam
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht programmeren in C# en .NET

Ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame afstudeeropdracht waarbij je veel vrijheid krijgt? En heb jij ervaring met C# en .NET? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Breda, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage consultant bij internationaal consultancybedrijf

Ben jij op zoek naar een finance of business IT (afstudeer)stage waarin je de kans krijgt internationale projecten op te pakken? Dan is dit consultancybedrijf in de buurt van Amersfoort op zoek naar jou. Lijkt dit je iets? Laat het ons weten en stuur ons je cv en motivatie!

Plaats: omgeving Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht programmeren in PHP bij software en webdevelopment organisatie

Onze klant is een software en webdevelopment organisatie in de omgeving Amersfoort. Zij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste afstudeerders die een leuke opdracht richting programmeren in PHP willen oppakken. Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Uitdagende (afstudeer)stage richting design (UI) bij Mediaorganisatie

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage richting design (UI) waarbij je veel kennis kunt opdoen? Dit bedrijf in Rotterdam is op zoek naar een gemotiveerde student die wel van een uitdaging houdt. Lijkt de (afstudeer)opdracht jou wel iets? Reageer dan snel!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end JavaScript bij mediaorganisatie

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en heb jij affiniteit met JavaScript? Misschien is deze back-end (afstudeer)stage bij dit ambitieuze mediaorganisatie dan wel iets voor jou! Interesse? Reageer dan snel met motivatie en cv.

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

Afstudeerstage met meerdere programmeeropdrachten bij IT bedrijf

Heb jij verstand van programmeren en zou je het leuk vinden in deze richting af te studeren? Dan heeft dit bedrijf in Dordrecht een mooie uitdaging voor jou! Lees snel verder voor welke opdrachten je in aanmerking zou kunnen komen en stuur ons bij interesse je cv en motivatie!

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ontwikkelen van softwarepakketten in C#/.NET

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting het ontwikkelen van softwarepakketten bij een multinational en heb jij affiniteit met C#, ASP of .NET? Reageer dan snel!

Plaats: omgeving Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Vlissingen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting business intelligence bij multinational

Ben jij nog op zoek naar een afstudeerstage en ben je geïnteresseerd in het optimaliseren van interne processen bij een grote multinational? Lijkt deze vacature je wat? Reageer dan snel!

Plaats: omgeving Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Vlissingen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Big Data bij grote organisatie in de metaalindustrie

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij jij structuur gaat aanbrengen in de verschillende big data stromen van deze organisatie? En ben jij woonachtig in de omgeving Moerdijk? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Moerdijk
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)Stage Business IT & Management bij snelgroeiend IT-bedrijf

Heb jij verstand van zowel business als IT en zoek je nog een leuke stage of afstudeeropdracht in deze richting? Reageer dan snel op deze vacature en wie weet kun jij dan binnenkort starten bij dit leuke bedrijf in Amsterdam!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Breda, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Diverse informatica (afstudeer)stages: realiseren van automatische testen / rapporten repository / Outlook Add-in

Volg jij een opleiding richting Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage per september? Dit bedrijf in de regio Utrecht heeft mooie opdrachten liggen in verschillende richtingen!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage Technische Informatie Embedded C/C++

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting de Technische Informatica waarin je bezig gaat met C/C++ en embedded software? Dan is dit bedrijf in Apeldoorn op zoek naar jou. Interesse? Stuur ons je cv en motivatie!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Utrecht, Deventer, Enschede, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hilversum, Lelystad, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ict-beheer/system network engineering

Ben jij nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage richting ICT-beheer of System Network Engineering en heb je interesse in security? Gaat je hart sneller kloppen van SIM, penetration test & Intrusion Detection Systems? Reageer dan snel op deze uitdagende stage!

Plaats: Raamsdonksveer
Regio: Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting back-end (C#, .NET) bij informele IT-organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting back-end programmeren? En heb jij ervaring met C# en .NET? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting front-end (CSS, HTML5 en Javascript)

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting het ontwikkelen van nieuwe software modules? En ben jij woonachtig in de omgeving Eindhoven? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT/Techniek richting artificial intelligence

Ben jij geïnteresseerd in artificial intelligence, studeer jij IT/Techniek/Technische wiskunde en ben jij gemotiveerd? Dan is dit internationale internetbureau in Rotterdam op zoek naar jou? Lijkt dit je iets? Stuur ons dan je cv en motivatie.

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Business Intelligence bij adviesbureau

Heb jij affiniteit met business intelligence en vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen richting front-end programmeren (Angular2)? Dan is dit een mooie afstudeeropdracht voor jou! Ben jij de geschikte persoon voor deze opdracht? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Woerden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting front-end development bij leuk bedrijf

Zit front-end programmeren jou in het bloed en zoek je nog een leuke stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij dit bedrijf bij het juiste adres! Reageer snel!

Plaats: Groningen
Regio: Groningen, Emmen, Leeuwarden, Assen, Drachten, Heerenveen, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting programmeren in Python/Django

Heb jij een echte passie voor programmeren en ben je op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht waarin je jezelf echt kunt ontwikkelen? Dan bij je bij dit bedrijf in Groningen aan het juiste adres! Zie jij jezelf wel aan de slag gaan bij dit open en gezellige bedrijf? Laat dan snel iets van je horen!

Plaats: Groningen
Regio: Groningen, Emmen, Leeuwarden, Assen, Drachten, Heerenveen, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting back-end programmeren in C#/.NET

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarin je de back-end component van een webapplicatie gaat ontwikkelen? Wil jij aan de slag gaan met C#/.NET en ben je bereid wat te leren? Deze innovatieve internationale organisatie in Utrecht zoekt versterking in het ontwikkelteam. Geïnteresseerd? Stuur ons je cv en motivatie.

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hoofddorp, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage Embedded Engineering bij technische multinational

Ben jij thuis in de ICT embedded en ben je op zoek naar een leerzame afstudeeropdracht? Dit internationale bedrijf is op zoek naar een afstudeerder die hen kan helpen met het op de markt brengen van hun embedded producten. Heb jij kennis van C of C++ en van Lunix? Reageer dan snel met cv en motivatie.

Plaats: Venlo
Regio: Eindhoven, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end development bij webbureau

Ben jij een creatieve front-end student met ervaring in HTML5 en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan kun jij bij dit jonge en innovatieve webbureau in de regio Gorinchem je ei kwijt! Zij hebben namelijk een stageplek voor een enthousiaste student die zich graag wil ontwikkelen op dit gebied. Lijkt jou dit wel wat? Stuur ons dan nu je motivatie en cv!

Plaats: Regio Gorinchem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Software Engineer richting C++ bij groot machinebedrijf

Heb jij interesse in een uitdagende afstudeeropdracht richting de C++ waar je als Software Engineer een project oppakt bij een groot machinebedrijf? Stuur dan snel je cv en motivatie!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ICT consultancy bij snel groeiend bedrijf

Zoek jij een afstudeeropdracht richting ICT consultancy? Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder met affiniteit in ICT consultancy. Heb je interesse? Neem dan meteen contact met ons op!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting software ontwikkeling in C#

Kan jij goed programmeren in C# en lijkt het jou leuk om daarin je afstudeeropdracht te doen? Dat kan bij dit internationale bedrijf in de regio van Alphen aan den Rijn! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Alphen a/d Rijn
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht ICT-beheer richting Cloud en security

Ben jij op zoek naar een leerzame afstudeeropdracht richting ICT-beheer/system network engineering, waarin je je gaat bezighouden met het werken in de Cloud en met het beveiligen hiervan? Dit groeiende ICT-bedrijf biedt jou deze kans. Geïnteresseerd? Reageer dan met cv en motivatie.

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting de bedrijfsprocesoptimalisatie

Zoek jij een afstudeerstage waarin je onderzoek gaat doen naar de bedrijfsprocessen en de optimalisatie daarvan? Dit innovatieve softwarebedrijf in de logistieke branche is op zoek naar jou. Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage softwareontwikkeling in C# en .NET

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarin je gaat programmeren met C# en .NET? Dan is dit bedrijf uit Eindhoven op zoek naar jou. Reageer met je motivatie en cv.

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht CMD richting ontwerpen creatieve uitingen

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht richting het ontwerpen van creatieve content? Dan is deze technische organisatie op zoek naar jou! Heb jij interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting programmeren in Java

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waarin je gaat programmeren in Java? Dan heeft dit jonge innovatieve bedrijf de perfecte afstudeeropdracht. Reageer dan snel met motivatie en cv.

Plaats: Delft
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end optimalisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarin je het eigen systeem van dit innovatieve bedrijf gaat optimaliseren? En heb je interesse in het programmeren in HTML, CSS, en JavaScript? Stuur dan snel je motivatie en cv op!

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage C#-programmeur bij vernieuwend automatiseringsbedrijf

Heb jij interesse in een (afstudeer)stage waarin je je gaat bezighouden met het programmeren in C# en met hardware-problemen? Dit innovatieve automatiseringsbedrijf biedt je deze kans. Reageer per direct met cv en motivatie!

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting machinebesturingssystemen (PLC) bij technisch innovatief bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarin je je gaat bezighouden met het doorontwikkelen van een PLC-machinebesturingssyteem? Dit innovatieve bedrijf biedt jou de kans hun eigen software te gaan verbeteren. Interesse? Reageer dan snel met cv en motivatie.

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage PHP bij SaaS-bedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Lijkt je het interessant om nieuwe modules te ontwikkelen? Dit bedrijf is op zoek naar een PHP-programmeur in het Laravel Framework.

Plaats: Regio Breda
Regio: Eindhoven, Utrecht, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht voor de C#-kenner

Beheers jij C# en .NET en wil je die kennis inzetten bij een innovatieve ICT-organisatie? Dan ligt er een uitdagende C#-afstudeerproject voor je klaar. Stuur je cv en motivatie op en wie weet kun je bij dit succesvolle bedrijf aan de slag!

Plaats: Regio Helmond
Regio: Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht C# richting software deployment

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van C# software? Bij dit innovatieve bedrijf in regio Dordrecht zijn ze op zoek naar een ambitieuze student die aan de slag kan gaan met een onderzoek naar de deployment van software! Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Breda

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting mobile development bij SaaS bedrijf

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het jou leuk om apps (Android/IOS) in back-end te schrijven? Dan is dit zeker iets voor jou! Bij deze organisatie in Oosterhout is namelijk op zoek naar een enthousiaste student die haar hierbij kan ondersteunen! Interesse? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Oosterhout N-B
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting PHP bij innovatief internetbureau

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage bij een innovatief internetbureau in Den Bosch? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting UX/UI redesign

Zoek jij een afstudeeropdracht richting user experience / user interface redesign opdracht? Heb jij daarnaast een beetje verstand van front end programmeren (HTML/CSS)? Reageer dan snel op deze leuke opdracht en laat je cv + motivatie achter!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ICT procesoptimalisatie

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht richting ICT processen? Heb jij een beetje verstand van programmeren? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou dus laat gauw je cv + motivatie achter!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht software ontwikkelen met JAVA

Heb jij affiniteit met JAVA? Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht en lijkt het je leuk om bij een grote softwaremultinational aan de slag te gaan? Laat dan snel je cv + motivatie achter voor deze uitdagende opdrachten!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ontwikkelen van modules met PHP

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarvoor je modules gaat ontwikkelen? Heb jij affiniteit met PHP? Laat dan snel je cv + motivatie achter!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Data Analyse

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht met betrekking tot het analyseren van technische data? Dan is dit een mooie kans voor jou! Bij dit bedrijf in Dordrecht zijn ze namelijk op zoek naar een slimme student met sterk analytisch vermogen die de meetdata van scheepsvoortstuwing kan analyseren! Ben jij degene naar wie ze op zoek zijn? Reageer dan snel!

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage programmeren richting Android appdevelopment

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en zou je dit graag doen richting het programmeren voor Android appdevelopment? Bij dit software bedrijf in regio Den Bosch krijg je hier de mogelijkheid toe! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting programmeren in Java

Programmeer jij graag en goed in Java en zou je het leuk vinden hierin stage te lopen of af te studeren? Sla dan nu je slag bij dit innovatieve software bedrijf in regio Den Bosch! Reageer snel!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting geautomatiseerd testen

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Bij dit software bedrijf in regio Den Bosch zijn ze op zoek naar een stagiair die hen kan helpen met het geautomatiseerd testen van software! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

4e jaars User Experience (UX) afstudeeropdracht

Studeer jij Business IT & Mangement, CMD of Multimedia Design & Development en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Dan is dit iets voor jou! Bij dit software bedrijf in regio Den Bosch zijn ze namelijk op zoek naar een slimme student die een onderzoek naar de verbetering van het UX-design wil doen! Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ICT-beheer gespecialiseerd in de Linux-kant

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting ICT beheer binnen de data-verkeer sector? En vind jij het leuk om samen met het bedrijf je opdracht te gaan formuleren? Stuur dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Zoetermeer
Regio: Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

WO Afstudeeropdracht richting Asset Management

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de financiële sector? Heb jij tevens een technische achtergrond? Dan is dit iets voor jou! Bij deze multinational in Amsterdam zijn ze namelijk op zoek naar een slimme student die aan de slag gaat met asset management! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren bij innovatief softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage bij een innovatief softwarebedrijf? En heb je affiniteit met back-end programmeren? Reageer dan snel met je motivatie en cv

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end programmeren

Ben jij op zoek naar een leuke 3e of 4e jaarsstage richting front-end programmeren in de regio Utrecht? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ontwerpen huisstijl

Ben jij creatief en lijkt het je leuk om een nieuwe huisstijl te ontwerpen voor een bedrijf? Deze handelsorganisatie is op zoek naar een afstudeerder die dat als afstudeeropdracht zou willen oppakken! Heb je interesse? Laat snel je cv + motivatie achter!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren in PHP

Ben jij op zoek naar een leuke back-end programmeerstage of afstudeeropdracht? En wil jij deel uit gaan maken van een leuk team binnen een online marketingbedrijf in de regio Leiden? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

ICT beheer opdracht richting netwerk infrastructuur

Ben jij per direct op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? En studeer je System Network Engineering of ICT Beheer? Bij deze opdracht ga jij je bezig houden met de optimaliseren van de ICT infrastructuur van de organisatie. Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

IT process opdracht richting security

Ben jij een gemotiveerde student en per direct op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht Business IT & Management richting security? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting wiskunde en algoritmes

Studeer jij bedrijfswiskunde of toegepaste wiskunde en zoek je nog een leuke (afstudeer)stage? Dan hebben wij een leuke opdracht in de aanbieding! Interesse? Laat je cv + motivatie achter.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C/C++

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting C++? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)opdracht voor je bij een grote multinational in Dordrecht! Laat je cv + motivatie achter als je interesse hebt.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ruimtegebonden technologie in gebouwen

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het gebied van ruimtegebonden technologie? Heb jij tevens interesse in gebouwgebonden automatisering? Dan is deze opdracht iets voor jou! Interesse? Reageer dan direct!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting PHP

Ben jij een vierdejaars student en kan jij goed programmeren? Bij dit bedrijf ligt een mooie opdracht in de richting van PHP klaar. Lijkt dat jou wel leuk om te doen als afstudeeropdracht? Reageer dan direct!

Plaats: Woerden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting systeem en database development

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht op het gebied van IT? Deze organisatie in regio Gorinchem is op zoek naar een slimme student die hen kan ondersteunen met het verder ontwikkelen van hun Laboratorium Informatie Managements Systeem (LIMS)! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Gorinchem
Regio: Dordrecht, Breda, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Business IT

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het gebied van Business IT? Dit bedrijf met kantoor in Delft is op zoek naar een enthousiaste stagiair die voor ken een onderzoek kan uitvoeren naar de interne IT-systemen. Ben jij degene die ze zoeken? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Delft
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht PHP bij webshop

Ben jij een innovatieve student en kun jij goed programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Zij hebben een aantal mooie opdrachten klaarliggen voor een vierdejaarsstudent. Lijkt jou dit interessant? Reageer dan meteen!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting optimalisatie ERP-pakket

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)opdracht op het gebied van ICT advies? Voor dit leveranciersbedrijf in regio Dordrecht zijn wij op zoek naar een slimme student die aan de slag wil gaan met het optimaliseren van het ERP-pakket van dit bedrijf! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting programmeren en ontwikkelen bij een innovatief softwarebedrijf!

Ben jij een student die graag aan de slag gaat met C#, .NET, HTML5, CSS en Javascript? En niet bang is om tijdens zijn afstuderen te duiken in complexe projecten? Laat dan nu van je horen!

Plaats: Vianen
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht procesoptimalisatie bij technisch bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Bij dit bedrijf zijn ze op zoek naar een student die kan gaan onderzoeken op welke manieren de processen geoptimaliseerd kunnen worden. Is dit de uitdagende afstudeeropdracht die jij zoekt? Solliciteer dan nu!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Business IT bij multinational

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Deze internationale organisatie in Amstelveen heeft een mooie plek klaarliggen waarbij de focus ligt op Business IT. Op basis van jouw interesses en vaardigheden stel je een opdracht met het bedrijf samen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Plaats: Amstelveen
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Zaandam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting appdevelopment voor Android

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht waarbij je applicaties mag gaan ontwikkelen voor Android? Dat kan bij dit IT-bedrijf in regio Amersfoort! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Informatica richting applicatieontwikkeling

Studeer jij Technische Informatica of een aanverwante studierichting en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de regio Arnhem? Hou jij je daarnaast graag bezig met applicatieontwikkeling? Dan is deze vacature iets voor jou!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting datawarehouse ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb jij wel verstand van big data en datawarehouse? Dan is dit iets voor jou! Bij dit bedrijf in Nijmegen mag je aan de slag met de optimalisatie van datawarehouse ontwikkeling. Interesse? Laat dan snel wat van je horen!

Plaats: Nijmegen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting System Engineering en Asset Management

Ben jij een afstudeerder met een technische achtergrond en interesse in informatiesystemen en System Enigneering? Dan is dit de perfecte afstudeeropdracht voor jou! Bij deze technische organisatie in Utrecht mag je aan de slag met een brede opdracht richting Asset Management! Ben jij de persoon die we zoeken voor deze opdracht? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage platform ontwikkelen in CSS/HTML/JavaScript

Ben jij een echte front-end programmeur en lijkt het je tof om mee te helpen aan de ontwikkeling van een nieuw soort platform? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Geïnteresseerd? Reageer dan nu met je motivatie en je cv!

Plaats: Ridderkerk
Regio: Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage platform ontwikkelen in PHP

Ben jij een goede programmeur en zoek jij een leuke (afstudeer)stage in PHP? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Zij zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuw platform, en zoeken daarvoor een student die kan programmeren in PHP. Ben jij die student? Solliciteer dan direct!

Plaats: Ridderkerk
Regio: Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Business IT afstudeeropdracht richting het maken van koppelingen

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de Business IT? Dit telecom bedrijf in Woerden heeft een leuke opdracht open staan waarbij je koppelingen kan gaan maken aan een platform! Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan direct!

Plaats: Woerden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Mobile Development

Ben jij een student die een voorliefde heeft voor de ontwikkeling van Android applicaties? Ben jij daarnaast op zoek naar een afstudeeropdracht? Dan is dit wellicht dé opdracht voor jou! Laat bij interesse je motivatie en cv achter!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ombouwen van visualisatiemodules

Ben jij een student die graag met HTML aan de slag gaat? Zoek jij ook nog eens een afstudeeropdracht? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! Laat zo snel mogelijk je motivatie en cv achter!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting embedded programmeren

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Dit technische bedrijf is op zoek naar een stagiair die hen kan helpen bij het verbeteren van hun product! Hierbij zul je gaan programmeren in C en C++! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Wijchen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting grafisch vormgeven en ontwerpen

Ben jij een creatieve student die op zoek is naar een leuke (afstudeer)opdracht? Dan is dit iets voor jou! Deze grote fabrikant in de buurt van Amersfoort is op zoek naar een stagiair die hen komt ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting System and Network Engineering

Studeer jij ICT-beheer en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dit innovatieve bedrijf in de buurt van Amsterdam is op zoek naar een afstudeerder die aan de slag gaat met verschillende opdrachten op het gebied van System en Network Engineering! Is dit iets voor jou? Stuur ons dan direct jouw motivatie en cv!

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage voor creatieve CMD'er

Ben jij een student Communicatie, Multimedia en Design en zoek jij nog een brede stage of afstudeeropdracht? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf in Wageningen is op zoek naar een CMD'er die met heel veel aspecten van zijn studie aan de slag kan. Lijkt jou dat wel interessant? Solliciteer dan snel!

Plaats: Wageningen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwikkelen Virtual Reality Platform

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht of meeloopstage? Vindt jij Virtual Reality ontzettend interessant? Dan kan je bij dit bedrijf aan de slag met een mooie stage of afstudeeropdracht! Zij zijn namelijk op zoek naar iemand die zich bezig kan houden met het ontwikkelen van een Virtual Reality platform. Ben je nieuwsgierig? Reageer dan meteen!

Plaats: Omgeving Almelo
Regio: Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting programmeren in C#

Doe jij een studie richting Informatica of Technische Informatica en kun je goed programmeren in C#? Ben jij daarnaast op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de regio Rotterdam? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Capelle aan den IJssel
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Breda

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Business IT richting integratie van systeem

Zit jij in je laatste jaar en zoek jij nog een uitdagende afstudeeropdracht in de Business IT? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf is namelijk op zoek naar een afstudeerder die kan gaan onderzoeken hoe ze de Office koppeling SharePoint het beste kunnen integreren. Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Toon dan meteen interesse en schrijf je motivatie!

Plaats: Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting programmeren in PHP

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en kun je goed programmeren in PHP? Dan is dit iets voor jou! Een bedrijf in Doetinchem is namelijk op zoek naar iemand die hen kan ondersteunen bij het bouwen van online koppelingen. Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan direct!

Plaats: Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting migratie van IT processen

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en en heb jij een echte passie voor IT? Dan heeft dit bedrijf de perfecte stage/afstudeeropdracht voor jou! Zij zijn op zoek naar iemand die een (afstudeer)stage komt doen in de richting van migratie van IT processen. Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Plaats: Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Unified Communications

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting unified comunications? Dit ICT bedrijf in de buurt van Maastricht is op zoek naar een stagiair die hen hiermee uit de voeten kan helpen! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Maastricht
Regio: Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Online marketing afstudeeropdracht richting website optimalisatie

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht in de marketing en beschik jij over voldoende kennis van o.a. SEO en SEA? Dan is deze opdracht iets voor jou! Een innovatief bedrijf in Apeldoorn zoekt namelijk een stagiair die hen kan helpen met het optimaliseren van de website en social media! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan direct!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting onderzoek naar softwaretool

Doe jij een studie richting ICT-advies en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je onderzoek gaat doen naar een softwaretool? Reageer dan snel op deze leuke afstudeerstage in de regio Rotterdam!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage C# programmeren bij zeer innovatief softwarehuis

Zoek jij een uitdagende C# stage of afstudeeropdracht in hartje Arnhem? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Je mag mee ontwikkelen aan nieuwe projecten binnen deze organisatie!

Plaats: Arnhem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Den Bosch

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting back-end programmeren in Java

Ben jij goed met back-end programmeren en Java en zou je het leuk vinden hier een toffe afstudeeropdracht in uit te voeren? Dan hebben wij iets voor jou! Voor een bedrijf in Amsterdam zijn we namelijk op zoek naar iemand die mee wil helpen met het ontwikkelen van een Java applicatie. Interesse? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PHP

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht en kun je goed programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in de regio Hilversum op zoek naar jou!

Plaats: Regio Hilversum
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum

Startdatum: per direct

Startersfunctie Software Support Developer

Ben jij onlangs afgestudeerd in een ICT studie en ben jij op zoek naar een startersfunctie? Vind jij het leuk om problemen op te lossen rondom een complex software product en lijkt het je leuk verder door te groeien binnen een mooie organisatie? Dan heeft dit bedrijf de perfecte startersbaan voor jou! Solliciteer meteen en wie weet word jij uitgenodigd voor een gesprek!

Plaats: Rijswijk
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht als data analist bij innovatief bedrijf

Ben jij analytisch met een natuurlijk oog voor verbetering? Wil jij graag de kern van een probleem vinden? En heb je interesse in programmeertalen als T-SQL, HTML, C# en JavaScript? Dan is deze afstudeeropdracht iets voor jou! Voor een IT bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die op de software engineering afdeling aan de slag wil met data analyseren! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan direct!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht als front-end developer bij innovatief bedrijf

Heb jij een oog voor detail? Ben je perfectionistisch? En zit front-end development bij jou in het bloed? Dan is deze afstudeeropdracht iets voor jou! Voor een IT bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die zijn/haar kennis van en gevoel voor design wil uitoefenen! Ben jij degene die we zoeken? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting procesautomatisering

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met automatisering? Dan heeft dit bedrijf de ideale afstudeeropdracht voor jou! Je kan namelijk aan de slag gaan met een leuke opdracht omtrent de automatisering van controles. Lijkt dit jou interessant? Reageer dan snel!

Plaats: Apeldoorn
Regio: Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting opzetten en inrichten intranet (SharePoint)

Doe jij een studie in de richting ICT-advies, bedrijfskunde of aanverwant en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting procesoptimalisatie? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Plaats: Gemert
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht programmeren in C/C++

Nog op zoek naar een mooie afstudeerstage? Dit bedrijf is nog op zoek naar iemand die goed kan programmeren in C of C++. Ben jij diegene? Reageer dan meteen!

Plaats: Zaandam
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht back-end programmeren in Python

Zoek jij nog een uitdagende afstudeeropdracht? Deze organisatie is op zoek naar een goede programmeur die bij hen kan komen programmeren in Python. Klinkt interessant? Solliciteer snel!

Plaats: Zaandam
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht front-end programmeren in AngularJS

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht? Dit bedrijf is op zoek naar een goede programmeur die bij hen kan komen programmeren in AngularJS. Ben jij die persoon? Reageer dan snel!

Plaats: Zaandam
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage IT development binnen Scrumteam

Zoek jij nog een (afstudeer)stage richting developing waarbij jij je bezig gaat houden met software ontwikkelen? Zou jij wel graag de fijne kneepjes van het vak willen leren bij een softwareontwikkelaar? Aarzel dan niet en solliciteer op deze uitdagende afstudeeropdracht!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Amersfoort, Haarlem, Breda, Den Bosch, Tilburg, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting implementatie CRM systeem

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht rondom CRM systemen? Dit technische bedrijf is namelijk op zoek naar iemand die zich bezig gaat houden met de implementatie van een nieuw systeem. Lijkt jou dit interessant? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting implementatie van Building Information Model (BIM)

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een innovatieve organisatie? Spreekt een afstudeeropdracht richting Building Information Model (BIM) en IT-processen jou aan? Lees dan snel verder!

Plaats: Waalwijk
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren in C#

Kan jij goed back-end programmeren in C# en ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)opdracht? Een technisch bedrijf in de buurt van Almelo is op zoek naar een stagiair die een tel-applicatie voor hen wil doorontwikkelen! Lijkt jou dit wel wat? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting IT-processen optimaliseren

Volg jij een studie in de ICT-advies en zoek jij nog een leuke afstudeeropdracht waarbij je je bezig gaat houden met logistieke processen? Dan heeft dit bedrijf de juiste opdracht voor jou! Zou jij wel een mooie opdracht in deze richting op willen pakken? Reageer dan snel!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht voor developer richting .NET, C# en front-end

Ben jij een developer richting .NET, C# en front-end en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting inrichten en optimaliseren van ICT-processen

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht richting het inrichten en optimaliseren van ICT-processen? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht back-end programmeren in PHP

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een gerenommeerd bedrijf? Heb je een passie voor en ervaring met back-end programmeren in PHP? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ICT-beheer bij technische organisatie

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting ICT-beheer in een Windows omgeving? Reageer dan snel op deze vacature!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Den Bosch, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht front-end programmeren bij online marketingbedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht bij een gezellig bedrijf? Bij deze organisatie is een plekje vrij voor een afstudeerder om front-end te gaan programmeren in HTML, CSS of Javascript. Dus ligt jouw ervaring en passie in front-end programmeren? Reageer dan meteen!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C# bij innovatieve organisatie

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je in C#/.NET mag programmeren? Dit innovatieve bedrijf wil iemand de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen in deze programmeertalen. Reageer snel als dit je aanspreekt!

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage algoritmes produceren richting storingen voorspellen

Zit jij in jouw derde of vierde jaar en ben jij op zoek naar een mooie meewerkstage of uitdagende afstudeeropdracht? Bij dit IT-bedrijf kan jij een leuk project oppakken richting het opstellen van algoritmes. Klinkt dit als iets dat bij jou past? Reageer dan snel!

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting Java

Ben jij aan het studeren en op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waarbij je gaat programmeren? Dit IT-bedrijf is op zoek naar een ambitieuze student die kan programmeren in Java. Kan jij dit en lijkt deze stageplek jou wel leuk? Reageer dan snel!

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage in business intelligence

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage? Zoek dan niet verder! Bij dit bedrijf kan jij aan de slag met Business IT Management. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Plaats: Tiel
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting appdevelopment in IOS/Android

Ben jij een informatica student die nog op zoek is naar een leuke (afstudeer)stage op het gebied van appdevelopment? Dan is dit wellicht iets voor jou! Een ICT-organisatie in Amsterdam is namelijk op zoek naar iemand die hen hierbij komt ondersteunen! Lijkt jou dit wel iets? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting programmeren in C/C++/Java

Nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage waarbij je mag gaan programmeren in C,C++ en/of Java? Dan is dit iets voor jou! een ICT-organisatie in Amsterdam zoekt namelijk nog een stagiair die goed kan programmeren! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting PHP/HTML/CSS

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Kun je goed programmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een bedrijf in Amsterdam zoekt namelijk nog een goede stagiair die kan programmeren in zowel PHP als HTML en CSS! Ben jij deze student? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

HBO Afstudeeropdracht bedrijfswiskunde richting data science

Zoek jij nog een uitdagende afstudeeropdracht en studeer jij bedrijfswiskunde of aanverwante studie? Bij dit bedrijf ligt een mooie opdracht klaar in de richting van bedrijfswiskunde. Bij deze opdracht kun je aan de slag met voorspellende analyses, ook wel data science genoemd. Spreekt dit jou aan? Reageer dan meteen!

Plaats: Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem

Startdatum: per direct

WO Afstudeeropdracht bedrijfswiskunde richting data science

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht en studeer jij bedrijfswiskunde of een aanverwante studie? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Dit bedrijf is op zoek naar een afstudeerder die een bedrijfswiskundige opdracht richting data science, oftewel voorspellende analyses kan uitvoeren. Is dit iets voor jou? Reageer dan snel!

Plaats: Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht in C# bij software organisatie

Ben jij op zoek naar een interessante afstudeerstage richting software en/of appdevelopment? Heb je ervaring en affiniteit met C#? Dan hebben wij wellicht iets leuks! Voor een innovatieve software organisatie in de buurt van Zwolle zijn we op zoek naar een enthousiaste student die goed kan programmeren! Ben jij degene die we zoeken? Stuur ons dan snel je CV + motivatie!

Plaats: Regio Zwolle
Regio: Utrecht, Emmen, Zwolle, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Emmeloord, Hilversum, Kampen, Lelystad, Zutphen

Startdatum: per direct

Derdejaars stage richting front end

Ben jij een programmeur in hart en nieren die graag een stage of afstudeeropdracht wil vervullen in de richting van front end? Maar daarnaast ook nog andere dingen wil oppakken? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Zorg dat je bij interesse snel van je laat horen!

Plaats: regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Derdejaars stage voor een creatieve student!

Studeer jij Communicatie, Multimedia & Design of ben jij een programmeur met passie voor front end en het design gedeelte? Bij deze organisatie zul jij dan zeker je plekje vinden! Lijkt dit je wat? Laat dan nu van je horen!

Plaats: regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage applicatieontwikkeling bij innovatief bedrijf

Ben jij een afstudeerder en op zoek naar een uitdagende opdracht waar jij veel kan leren? Dit bedrijf ontwikkeld online applicaties en daar kan jij een deel van uitmaken! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Plaats: Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting procesoptimalisatie van productiemanagementsysteem

Ben jij afstudeerder? Zoek jij een uitdagende opdracht? Zoek dan niet verder! Vlakbij Druten kun jij aan de slag met een mooie opdracht in procesoptimalisatie. Waarom? Dit bedrijf heeft onlangs hun systeem vernieuwd. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Druten
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht software richting elektrotechniek

Zoek jij een afstudeeropdracht in de elektrotechniek waar je aan de slag kunt met software programmeren? Deze Rotterdamse organisatie is op zoek naar een afstudeerder die affiniteit heeft met de software kant! Geïnteresseerd? Laat het ons snel weten!

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht programmeren richting C# en .NET

Ben jij op zoek naar een uitdagende programmeer afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de buurt van Leiden is op zoek naar een programmeur die hen kan ondersteunen bij verschillende opdrachten. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht programmeren van website front-end

Ben jij een vierdejaars en zou jij graag front-end willen programmeren? Vind je het leuk om websites te bouwen? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf in Ede wil namelijk graag een nieuwe website laten maken, en zijn daarom op zoek naar iemand die hen daarbij kan helpen. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Plaats: Ede
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwerpen van User Experience

Ben jij op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht over UX design? Dit IT-bedrijf maakt applicaties, en zou graag een student aannemen om hen te helpen de user experience van hun website te verbeteren. Klinkt dit als een stageplek voor jou? Solliciteer dan snel!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Dronten, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Hilversum, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwerpen User Interface

Ben jij derde of vierdejaars en op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht in de richting van UI designer? Dit bedrijf ontwikkeld applicaties en is op zoek naar jou! Reageer meteen!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Dronten, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Hilversum, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht procesoptimalisatie richting ERP-systeem

Ben jij aan het afstuderen en lijkt jou een opdracht richting een ERP-systeem leuk? Dan is dit bedrijf in Rotterdam op zoek naar jou! Solliciteer meteen met cv en motivatie!

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting front-end programmeren

Ben jij aan het afstuderen en op zoek naar een afstudeeropdracht programmeren? Zoek jij een front-end opdracht waarin jij je creatieve kant kan laten zien, en ben jij goed in programmeren? Dan is dit bedrijf in de buurt van Alphen aan den Rijn op zoek naar jou! Reageer meteen met je cv om te solliciteren!

Plaats: Regio Alphen aan den Rijn
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end programmeren van nieuwe modules in .NET of MVC

Aan het afstuderen of op zoek naar een meewerkstage? Vlakbij Doetinchem zit een bedrijf dat nieuwe modules wil maken, en daar een stagiair voor zoekt. Ben je nieuwsgierig? Reageer dan meteen!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end programmeren

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit bedrijf in de buurt van Doetinchem zoekt een stagiair om hen te helpen met het maken van nieuwe software applicaties. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan meteen!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren in .NET of MVC

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit bedrijf in de buurt van Doetinchem zoekt een stagiair om hen te helpen met het maken van nieuwe modules. Klinkt leuk? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem

Startdatum: per direct

(afstudeer)stage mobiele applicatie ontwikkelen in .NET

Ben jij op zoek naar een mooie (afstudeer)stage bij een IT-bedrijf? Wil jij jezelf graag doorontwikkelen als programmeur in .NET en werk je graag in een Microsoft-omgeving? Dit bedrijf is dan ideaal voor jou! Interesse? Laat het ons weten!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting front-end programmeren

Zoek jij nog een leuke afstudeeropdracht? Een webbureau in Oss is op zoek naar een creatieve stagiair op het gebied van front-end programmeren! Ben jij die student? Reageer dan direct!

Plaats: Oss
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage richting back-end programmeren

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage richting back-end programmeren? Voor een webbureau in Oss zijn we op zoek naar een student met ervaring in PHP! Ben jij deze persoon? Solliciteer dan snel!

Plaats: Oss
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ontwikkelen van applicatie

Aan het afstuderen en op zoek naar een opdracht? Dan zoekt dit Tilburgse bedrijf jou misschien wel! Zij zoeken namelijk een afstudeerder die een opdracht applicatieontwikkeling op gaat pakken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Rotterdam, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch

Startdatum: per direct

Meewerkstage voor bedrijfswiskundige!

Ben jij op zoek naar een meewerkstage richting bedrijfswiskunde? Dit bedrijf heeft daar een leuke stage in! Interesse? Laat het ons weten!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht Business IT Management richting procesoptimalisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende Business IT en Management afstudeeropdracht? Vindt je het interessant om bezig te zijn met procesoptimalisatie? Dan is deze opdracht zeker iets voor jou! Laat snel iets weten als jij interesse hebt!

Plaats: Valkenswaard
Regio: Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeerstage programmeren richting Java

Ben jij op zoek naar een programmeeropdracht voor je afstuderen? Dan is deze programmeeropdracht in Apex vast iets voor jou! Als jij wel je opdracht wilt doen bij deze sterk groeiende ICT dienstverlener laat dan wat van je horen!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hoofddorp, Breda, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end programmeren

Ben jij op zoek naar een leuke front-end programmeerstage of afstudeeropdracht? Een bedrijf uit de regio van Leiden is op zoek naar een goede front-end programmeur! Interesse? Laat snel iets van je weten!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting data-analyse

Ben jij per direct op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in de richting van data-analyse? Een bedrijf uit de buurt van Leiden is dan op zoek naar jou! Interesse? Laat snel iets van je horen!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C#

Ben je op zoek naar een toffe afstudeer(stage) waarbij je in C# mag programmeren? Een goede relatie van StageMax is op zoek naar goede programmeur! Interesse? Laat ons dan iets weten!

Plaats: Regio Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting ICT-beheer (Windows)

Ben jij op zoek naar een interessante ICT-beheer afstudeeropdracht? een ICT-dienstverlener is op zoek naar een slimme student die hen komt ondersteunen! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting C++ programmeren

Ben jij Informaticastudent en nog op zoek naar een afstudeeropdracht richting C++? Een multinational uit Haarlem is op zoek naar een goede programmeur die hen komt versterken! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting gamedevelopment

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Studeer jij ICT-programmeren of een gerelateerde studie? Reageer dan snel met je cv en motivatie om in aanmerking te komen!

Plaats: Hengelo
Regio: Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting gamedevelopment

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Studeer jij ICT-programmeren of een gerelateerde studie? Reageer dan snel met je cv en motivatie om in aanmerking te komen!

Plaats: Hengelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren JavaScript

Ben je op zoek naar een leuke (afstudeer)stage waarbij je back-end gaat programmeren? Bij een bedrijf zoeken ze iemand die mee gaat programmeren in JavaScript! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Venlo, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Business IT en Management

Zoek jij een uitdagende stage in de richting van Business IT en Management? Een bedrijf uit Arnhem zoekt een afstudeerder die een toffe opdracht wil oppakken! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Venlo, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage als PHP programmeur

Zoek je een leuke (afstudeer)stage waarbij je in PHP mag gaan programmeren? Een bedrijf uit de buurt van Eindhoven is op zoek naar een goede programmeur! Interesse, laat dan snel iets van je horen.

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting Algoritmes bij vervoersmaatschappij

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met algoritmes en het openbaar vervoer? Reageer dan direct met je cv en motivatie om in aanmerking te komen!

Plaats: Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Kampen, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting programmeren in C# .NET

Ben jij een programmeur in opleiding en ligt jouw voorkeur bij C#/ .NET? Jij kunt bij dit bedrijf verschillende opdrachten oppakken. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en reageer snel!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end programmeren in PHP

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een jong en innovatief bedrijf? Zoek dan niet verder. Bij dit bedrijf in Utrecht zijn ze op zoek naar back-end programmeurs. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting BIM

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht richting BIM? Voor een internationaal bedrijf in Dordrecht zoeken wij een hardwerkende student! Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio