Het idee

Na het onderzoek van de markt, hebben we ondervonden dat studenten zeker niet altijd een stage of afstudeeroprdacht naar keuze kunnen vinden, soms komen ze terecht in een stage die eigenlijk echt niet bij iemand past. Er zijn veel (verzamel-)websites waar bedrijven vacatures plaatsen, maar eignelijk wordt er nooit echt vanuit jou als student gezocht. Wij van ICT-stage.com doen dat wel. Als jij (vrijblijvend) een reactie stuurt op een afstudeeropdracht of stage, gaan we kijken of jouw wensen en eigenschappen aansluiten bij de openstaande vacature. We bellen altijd persoonlijk met je en komen er zo achter wat het beste bij je past. Op deze manier vinden we altijd voor jou als ICT'er de beste afstudeeropdracht of stage die echt bij jou past! ICT-stage.com is een commerciële organisatie, maar jij als student hoeft nooit iets te betalen, onze services zijn voor jou helemaal kosteloos!

 

Onze visie

Wij willen bijdragen aan de de groei en vooruitgang van bedrijven en studenten. Hoe doen wij dit? Hiervoor houden we op persoonlijke, professionele en transparante wijze contact met jou. We brengen het stagebiedende bedrijf en jou samen en als jij tijdens, vooraf of nadat je stageperiode is afgelopen nog vragen hebt, dan kan je ons altijd een berichtje sturen. Op elk moment in het proces zullen wij persoonlijk, bekwaam en resultaatgericht handelen.

 

Wie werkt er bij ICT-stage.com?

ICT-stage.com is een onderdeel van StageMax. We zijn een innovatief en dynamisch bedrijf met medewerkers die allemaal jonger zijn dan 30 jaar. Alle ons personeel is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en heeft vele jaren bekwaamheid in de branche. Uit onze eigen ervaring weten we goed wat je verwacht als student en waar het soms mis kan gaan. Ook weten we goed welke voorwaarden jouw opleiding stelt aan stageplekken of afstudeerplekken, waardoor we je goed kunnen ondersteunen. We helpen je graag verder met je toekomst, dat start natuurlijk al bij de eerste stage!

» Wil je in contact komen met ons? Reageer dan vrijblijvend op een openstaande vacature. Daarna zullen wij je contacteren voor een gesprek in persoon bij ons op kantoor.

 

Werken bij ICT-stage.com?

Vind je het een leuk idee om bij ons te werken? We hebben regelmatig mogelijkheden voor:

  • Afstudeerders en stagiairs
  • Starters
  • fulltime of parttime medewerkers

Kijkje eens op de pagina met vacatures van StageMax voor ons actuele aanbod.Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio