terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting IT-processen optimaliseren


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Utrecht
Regio's Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is hard aan het groeien op het gebied van opdrachten en aantal werknemers, en is daarom op zoek naar een afstudeerder die hen kan komen ondersteunen.

Binnen het bedrijf is een afdeling aanwezig die onder de Support Manager opereert. Op deze afdeling werken 8 mensen die veel opdrachten realiseren voor klanten. Door deze groei zijn enkele processen achter komen te lopen. Om ze toch weer soepel te laten verlopen zou het bedrijf graag een afstudeerder aannemen die de processen gaat verbeteren en onderhouden. De processen die je zult gaan onderhouden zijn IT processen.

Als eerste ga je onderzoek hoe het precies komt dat sommige processen achterlopen. Een knelpuntenanalyse ligt hieraan ten grondslag. Op basis van de gevonden informatie zul je een plan gaan schrijven om deze processen te verbeteren.

Er is natuurlijk goede begeleiding aanwezig. Als je goed je best doet en een mooie stageperiode doorloopt is de kans aanwezig dat je een baan aangeboden krijgt. 


Bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovatief en dynamisch softwarebedrijf uit Utrecht. Ze zijn een snelgroeiende onderneming die internationaal opereert. Je komt te werken in een enthousiast team van jonge en ervaren professionals.

Profiel kandidaat

- Je bent sociaal en communicatief sterk;
- Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
- Je hebt een goed plannend en organiserend vermogen;
- Je bent enthousiast en bereid om een stapje extra te doen.

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio