terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting implementatie CRM systeem


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Den Bosch
Regio's Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg
Studierichting(en) ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf zou graag een verandering realiseren in hun CRM systeem. Om dat te doen zijn zij op zoek naar een afstudeerder die hierin een opdracht in op zou willen pakken. 

Als afstudeerder zal jij gaan onderzoeken op wat voor manier het nieuwe CRM systeem vormgegeven gaat worden. De verandering die gemaakt gaat worden is van Windows naar Office 365. Je zult een inventarisatie gaan maken van de benodigdheden van het bedrijf. Vervolgens zal je een adviesrapport op gaan stellen over hoe het CRM systeem gebouwd moet worden. Als laatste zal je ook de testing van het systeem op je nemen. Het is dus een zeer uitgebreide afstudeeropdracht waarbij je zeker veel kunt leren.

Deze opdracht is zeker ook uit te voeren door een erg gemotiveerde derdejaars student. Als dat het geval is zal je natuurlijk wat meer begeleiding ontvangen. De begeleiding die je als afstudeerder en meewerker ontvangt is op goed niveau. 
      


Bedrijf

Deze organisatie is een software bedrijf dat zich richt op het testen van software. De werknemers zijn heel belangrijk en worden de ruimte geboden om zichzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Er heerst een prettige sfeer en ze zetten zich hard in voor hun klanten.

Profiel kandidaat

- Communicatief vaardig
- Sociaal vaardig
- Analytisch vermogen
- Zelfstandig
- Doener
- Kennis van en bij voorkeur ervaring met MS Office 365, MS Sharepoint en MS CRM (Dynamics)

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio