terug naar zoekresultaten

Online marketing afstudeeropdracht richting website optimalisatie


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Apeldoorn
Regio's Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Zutphen
Studierichting(en) Bedrijfskunde, Marketing, Communicatie, ICT-advies
Opleiding(en) Management Economie en Recht, Small business en retail management, International business and languages, Marketing management, Communicatie, Commerciële economie, Communicatie multimedia en design, Vormgeving en ontwerp interactie, Marketing management, Bedrijfscommunicatie, Communicatiewetenschappen, Bedrijfscommunicatie
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf doet het erg goed, maar wil toch nog graag verder groeien in klanten en omzet. Ze hebben al een idee van hoe ze dit willen bereiken, maar missen de kennis om het uit te voeren. Hier kom jij aan bod!

Als afstudeerder ga jij onderzoek naar hoe de website geoptimaliseerd kan worden. Deze bestaat al, maar er wordt nog niet het maximale uitgehaald. Het is de bedoeling dat door deze optimalisatie de (potentiële) klanten de organisatie beter kunnen vinden. Tevens zul je een onderzoek uitvoeren naar de optimalisatie van de social media. 

Het bedrijf wil graag dat je ook 50% van de tijd mee kan werken. Je zult dan werkzaam zijn op de marketing afdeling en je zult je naast je onderzoeken, bezig houden met onder andere:
- SEO en SEA
- Content marketing
- Resultaten meten en analyseren met behulp van Google Analytics en hier een verbeterplan voor schrijven
- Zoekwoorden analyse

Uiteraard is goede begeleiding op niveau aanwezig!


Bedrijf

De organisatie is een groot en innovatief bedrijf in Apeldoorn. Ze hebben veel ervaring met stagiaires en afstudeerders. Er hangt een no-nonsense sfeer, waar jij je als student snel zal thuis voelen. Ze geven veel vrijheid en zijn een ideale omgeving om als student veel te leren!

Profiel kandidaat

- Kennis van SEO, SEA en Google Analytics
- Gemotiveerd
- Gedisciplineerd
- Resultaatgericht

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio