terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting ontwikkelen Virtual Reality Platform


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Omgeving Almelo
Regio's Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo
Studierichting(en) Communicatie, ICT, Overig, ICT-programmeren
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Communicatie multimedia en design, Human technology, ICT media design, Mediatechnologie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, Grafimedia technologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf houdt zich veel bezig met het in elkaar zetten van Virtual Reality beelden. Ze zijn nu op een punt beland waarop zij graag een platform willen ontwikkelen voor Virtual Reality. Vandaar dat zij op zoek zijn naar een student om hen te komen ondersteunen.

Als meewerkstagiair zul jij dus de werknemers ondersteunen met het ontwikkelen van Virtual Reality. Als afstudeerder ga je een opdracht oppakken. Om het Virtual Reality platform te ontwikkelen is er namelijk nog onderzoek nodig. Als dat duidelijk is wordt het platform vormgegeven. Daarnaast zul je ook verschillende dingen voor in het platform gaan ontwikkelen. 

Omdat het bedrijf al veel ervaring heeft met stagiairs is er goede begeleiding aanwezig. Mocht je stageperiode aan beide kanten goed bevallen, dan is er voor een meewerkstagiair kans op een bijbaan en voor een afstudeerder kans op aanblijven. 


Bedrijf

Dit ontwerpbureau in de buurt van Almelo heeft innovativiteit hoog in het vaandel staan, en probeert dan ook altijd nieuwe uitingen van creativiteit te verwerken in hun technische werkzaamheden. Het is nu nog een klein bedrijf, maar ze zijn hard aan het groeien. De sfeer is informeel en gezellig, en ze hebben al veel ervaring met stagiairs.

Profiel kandidaat

- Creatief
- Denkt out-of-the-box
- Communicatief vaardig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio