terug naar zoekresultaten

3e/4e jaars stage voor creatieve CMD'er


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Wageningen
Regio's Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie multimedia en design, Digitale communicatie, Vormgeving en ontwerp interactie, Multimedia Design and Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze organisatie is op zoek naar een student Communicatie, Multimedia en Design om hen te ondersteunen met uiteenlopende werkzaamheden. 

Als meewerkstagiair kun je met verschillende werkzaamheden aan de slag binnen dit bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld teksten gaan schrijven, de website vormgeven, communicatieadvies uitbrengen, films en animaties maken of je bezig houden met vormgeving. Het is dus een erg brede stage waarbij je veel verschillende taken kunt uitvoeren. Zeer goed geschikt dus voor een CMD'er die zijn creativiteit wilt uiten en zich bezig wilt houden met uiteenlopende taken.

Als afstudeerder kun je een mooie opdracht gaan uitvoeren in de richting van een van deze taken. Deze opdracht wordt in overleg met het bedrijf geformuleerd, zodat het goed bij jouw wensen aansluit.

Er is natuurlijk voldoende begeleiding aanwezig.  


Bedrijf

Deze communicatieve organisatie in Wageningen houdt zich bezig met verschillende opdrachten voor werkgevers. Er heerst een informele sfeer binnen dit knusse bedrijf en het contact tussen de werknemers is groot.

Profiel kandidaat

- Communicatief
- Zelfstandig
- Betrokken

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio