terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage platform ontwikkelen in PHP


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Ridderkerk
Regio's Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Human technology, ICT media design, Mediatechnologie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf in Ridderkerk is een IT bedrijf dat bezig is met de ontwikkeling van een nieuw platform. Dit platform moet een mengelmoes worden tussen een sociaal platform (zoals Facebook en Twitter) en een kennisplatform (zoals bijvoorbeeld Wikipedia). Bij de creatie van dit nieuwe platform betrekken zij graag leergierige studenten.

Als meewerkstagiair ga jij je onder andere bezig houden met de applicatieontwikkeling en de integratie van verschillende koppelingen in het platform. Belangrijk is dat je kunt programmeren in PHP.

Als afstudeerder zul jij een opdracht gaan uitvoeren rondom de ontwikkeling van het platform en de implementatie van de koppelingen. Je gaat dus onderzoeken wat er allemaal nodig is voor het platform, wat de beste aanpak er voor is en wat er allemaal belangrijk is bij het proces. Daar schrijf je een adviesrapport over, waarnaar je je advies ook gaat implementeren. Je kunt dus een groot deel van het proces van dichtbij meemaken!

Er is natuurlijk goede begeleiding aanwezig. Als je een goede stage hebt gelopen en/of een mooie opdracht hebt voltooid dan is er een kans dat je door mag stromen naar een baan bij dit bedrijf. 


Bedrijf

Dit bedrijf is een kleine, betrokken IT organisatie. Ze zijn hard aan het groeien en hebben daarom ruimte voor studenten. Bij goed presteren staan zij ervoor open om jou een baan aan te bieden.

Profiel kandidaat

- Open
- Hands-on mentaliteit
- Sociaal
- Passie voor IT

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio