terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting System Engineering en Asset Management


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Utrecht
Regio's Amsterdam, Utrecht, Ede, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) Techniek, Chemie, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, ICT-beheer
Opleiding(en) Laborant analist, Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Commercieel ingenieur, Mechatronica, Bouwkunde, Civiele techniek, Bouwtechnische bedrijfskunde, Autotechniek, Industrieel ontwerpen, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Chemie, Systeembeheer, System and Network Engineering, Constructiestudies, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Hoger laboratorium onderwijs, Embedded systems, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek, Industrieel ontwerpen, Lucht en ruimtevaart techniek, Techniek en maatschappij, Technische Wiskunde, Technische Natuurkunde, Applied Science, Automotive Management, Chemische Technologie, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Biomedisch laboratoriumonderzoek, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics, Laboratoriumtechniek, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Technische natuurkunde, Toegepaste natuurwetenschappen, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit internationale bedrijf is altijd bezig met verbeteren en groeien. Het is dan ook daarom dat ze ruimte hebben voor een enthousiaste afstudeerder om een opdracht voor hen uit te voeren richting System Engineering. Wat deze opdracht precies inhoudt zul je overleggen met het bedrijf zelf.

Zij bieden jou de ruimte om alles te leren van de verschillen aspecten van Asset Management en hier tevens praktijkervaring in op te doen! Je zult een goede begeleider krijgen om ervoor te zorgen dat je je afstudeeropdracht succesvol afrondt. Daarnaast is de kans groot dat het bedrijf ook daadwerkelijk iets gaat doen met jouw aanbevelingen! Tot slot is ook de kans op een baan na je afstuderen zeer aanwezig!


Bedrijf

Dit technisch bedrijf biedt totaaloplossingen voor Assest Management. Zo werken ze bijv. aan onderhoud en design verschillende producten als sluizen en (spoor)wegen. Met kantoren in heel Europa en Noord-Amerika werken ze voor verschillende sectoren, zoals wegen- en waternetwerken en energiebedrijven. Het team in Nederland bestaat uit zo'n 30 medewerkers. Bij het bedrijf krijg je goede begeleiding en veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Tevens zul je een mooie stagevergoeding krijgen.

Profiel kandidaat

- Interesse in System Engineering
- Goed kunnen werken met geautomatiseerde verwerkingssystemen
- Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
- Resultaatgericht
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio