terug naar zoekresultaten

Meewerkstage ICT beheer!


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Amstelveen
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Zaandam
Studierichting(en) ICT, ICT-advies, ICT-beheer
Opleiding(en) Bedrijfskundige informatica, Human technology, Systeembeheer, Informatie dienstverlening en management, Bestuurlijke informatiekunde
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Meelopen met dagelijkse werkzaamheden binnen Benelux IT Afdeling. Voornamelijk gericht op tweedelijns IT support en incidenten / kennis beheer, daarbij het voorbereiden en uitwerken van reportages. Daarnaast focus op een aantal aankomende en lopende projecten.

De stagiair(e) zal zich bezig houden met de volgende projecten:

1) Intranet / Business TV:
- Technisch ondersteunen van “Corporate Affairs” stagiair bij het creëren en publiceren van nieuwe content op ons bestaande intranet (INSIDE Online);
- Meewerken aan Business TV implementatie traject voor Benelux markt.

2) Asset Management:
In de komende weken wordt er een nieuw asset management system geïntroduceerd voor onze IT apparatuur, daarbij zal de stagiair(e) ondersteunen geven mbt de introductie en vullen van het systeem.

3) Windows 8.1 / Office 2013:
Het testen van onze huidige applicaties met Windows 8.1 en Office 2013 waar nodig. Dit is inclusief functionaliteit van lokale Excel files en databases.

Bedrijf

De organisatie is een zeer bekende multinational. Ze staan in de markt bekend als een kwaliteitsspeler. Ze hebben al veel ervaring gehad met stagiaires en gever een zeer goed begeleiding.

Profiel kandidaat

-Harde Werker
-Flexibel
-Proactief
-Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio