terug naar zoekresultaten

Meewerkstage Business IT richting implementatie Intranet


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Omgeving Utrecht
Regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) ICT-advies
Opleiding(en)
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/stagemax/domains/ict-stage.com/public_html/layout/view_internship.php on line 50
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Doordat er nu meer dan 60 man werkt, is er behoefte aan een intern communicatiemiddel, zoals Intranet. Daarom is dit bedrijf nu op zoek naar een gemotiveerde derdejaarsstudent Business IT and Management die hierover een opdracht kan oppakken.

Als meewerkstagiair zul jij aan de slag gaan met het onderzoek naar Intranet. Je gaat vooral kijken welke mogelijkheden er allemaal op de markt zijn, welke mogelijkheid het beste bij dit bedrijf past en hoe deze geïmplementeerd zal moeten worden. Het bedrijf is al een klein beetje bezig geweest met onderzoek naar Intranet, maar jij gaat daarmee verder. Uiteindelijk zul je het bedrijf ook bijstaan met de implementatie van het programma dat jij aanbeveelt. 

Binnen deze organisatie is er natuurlijk goede begeleiding aanwezig. 


Bedrijf

Dit bedrijf is een dienstverlener voor de medische wereld en is in de laatste tien jaar enorm gegroeid. Kwaliteit in hun producten en diensten realiseren is erg belangrijk en zij werken dan ook hard om dit streven na te komen. Het bedrijf heeft inmiddels 60 werknemers en is gevestigd in de buurt van Utrecht.

Profiel kandidaat

- Analytisch
- Zelfstandig
- Zorgvuldig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio