terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting systeem en database development


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Regio Gorinchem
Regio's Dordrecht, Breda, Den Bosch
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf wil dat hun nieuwe Laboratorium Informatie Managements Systeem (LIMS) zo wordt aangepast dat het past binnen de behoeften van de organisatie. Hiervoor zijn ze op zoek naar jou!

Als meewerkstagiair zul je ondersteunend te werk gaan binnen een projectteam van dit laboratorium. Als afstudeerder zul je wat zelfstandiger te werk gaan en meer verantwoordelijkheden krijgen binnen dit project. In beide gevallen zul je op zoek gaan naar effectieve en efficiënte oplossingen voor dit systeem. Deze oplossingen zul je vervolgens planmatig gaan ontwikkelen, testen en ook implementeren. Het systeem waar het om gaat is web-based en werkt met de nieuwste technologieën! Je zult diverse scripts gaan schrijven in o.a. jscript, StarLIMS Scripting Language en SQL. Verder zul je de onderliggende SQLdatabase verder gaan ontwikkelen en uitbouwen. Daarnaast ga je verschillende report templates ontwerpen met behulp van een speciale design tool. Tot slot zul je diverse analytische instrumenten rechtstreeks koppelen aan het systeem, zodat deze met elkaar kunnen communiceren. 

Al met al dus een uitgebreide stage waarin je jezelf zowel in de breedte als in de diepte kunt ontwikkelen! Tevens word je uiteraard goed begeleid door iemand van niveau. 


Bedrijf

Het bedrijf is een gespecialiseerd laboratorium dat zich richt op voedselveiligheid. Ze zetten zich in voor bedrijven op het gebied van de verwerking, productie en controle van voedingsingrediënten en -producten. Binnen de organisatie hangt een prettige, open werksfeer en is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Profiel kandidaat

- Ervaring met bovengenoemde programmeertalen
- Hard werkend
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig, maar ook goed in een team

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio