terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting C/C++


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Dordrecht
Regio's Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal
Studierichting(en) Elektrotechniek, ICT-programmeren, Mechatronica, Technische informatica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Mechatronica, Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het is bij deze organisatie mogelijk om zowel je 3ejaars stage als je afstudeeropdracht te doen.

Als 3ejaars stagiair ga je meewerken op de R&D afdeling, je komt in aanraking met verschillende productontwikkelingen. Je gaat je voornamelijk bezig houden met embedded programmeren in C en C++ en zult een belangrijke rol hebben in de uitvoering, het onderzoek en implementaties van de productontwikkelingen.

Voor een afstudeerder zijn er verschillende opdrachten die je in overleg met het bedrijf kan oppakken. Je zult samen met de organisatie kijken welke opdracht het beste bij je past. Ze vinden dit erg belangrijk omdat ze er veel waarde aan hechten dat jij helemaal op je plek bent binnen de organisatie. 

Er is goede begeleiding aanwezig binnen de afdeling en uiteraard is er voor de afstudeerder mogelijkheid tot doorstroom mogelijk.


Bedrijf

Grote maritieme multinational in Dordrecht. Hebben hele innovatieve organisatie en veel ervaring met stagiaires/afstudeerders. Binnen de organisatie houden ze de technologische ontwikkelingen allemaal in eigen hand waardoor jij direct mee kan kijken bij alle technische processen en innovaties.

Profiel kandidaat

- No-nonsense
- Communicatief
- Harde werker
- Kennis van C en C++

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio