terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting mobile developmet bij SaaS bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Oosterhout N-B
Regio's Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Human technology, ICT media design, Mediatechnologie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf maakt zelf software en op dit moment zijn ze bezig met het verbeteren van hun SaaS-oplossing. Hiervoor hebben ze nog een applicatie nodig die met back-end programmeren nog ontwikkeld moet worden. Daar kom jij aan bod! Als afstudeerder zul je namelijk mee gaan helpen met de ontwikkeling hiervan. De app zal worden gemaakt in zowel IOS als Android, dus er zijn genoeg mogelijkheden voor jouw opdracht!


Bedrijf

Het bedrijf heeft zelfstandig een SaaS-pakket ontwikkeld. Het bedrijf ziet elkaar als één grote familie. Teamwork staat boven aan het prioriteitenlijstje van alle medewerkers. Begeleiding is hier zeker aanwezig. Er zijn zelf meerdere softwareteams aanwezig die je allemaal goed kunnen begeleiden.

In het bedrijf wordt ook veel gewerkt met Scrum. Dit is een bedrijfsvoering waarin gewerkt wordt met sprints. In een sprint wordt er als team een doel gesteld en ga je met al je collega's binnen twee weken dit doel realiseren.

Klikt het tijdens je stage goed met collega's? Dan staan ze absoluut open voor doorstroom na je afstuderen in het bedrijf.

Profiel kandidaat

- Teamplayer
- Sociaal
- Passie

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio