terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht voor de C#-kenner


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Helmond
Regio's Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Heerlen, Venlo, Helmond
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Informatica, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Management and Security, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft een uitdagende programmeeropdracht voor een echte C#-kenner. Als afstudeerder ga je aan de slag met een C#-project dat je van A tot Z gaat uitvoeren aan de hand van de NPC-methode. Uiteindelijk zul je een uitleverbaar stuk software ontwikkelen waar het bedrijf mee aan de slag kan. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar wordt goed begeleid met begeleiders van HBO-niveau. Het bedrijf heeft al veel ervaring waar je veel van kunt leren tijdens je afstudeeropdracht. 

Goed resultaat wordt bij dit bedrijf beloond en er zijn dan ook zeker kansen om te blijven werken na het afstudeerproject. Je zult dan ook enkele keren meewerken zodat ze weten hoe je als eventuele werknemer bent.


Bedrijf

Deze innovatieve ICT-organisatie is erg succesvol. Ze bieden een goede begeleiding en hebben een erg fijne en informele sfeer binnen het bedrijf.

Profiel kandidaat

- Goede kennis van programmeren met C#
- Kennis van .NET
- Gemotiveerd

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio