terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting ICT consultancy bij snel groeiend bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Ede
Regio's Utrecht, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum, Zutphen
Studierichting(en) ICT, ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Human technology, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Bij dit snel ontwikkelende bedrijf zoeken ze ter ondersteuning een afstudeerder ICT consultancy. 

Als afstudeerder ga je deel uit maken van een enthousiast team van consultants. Je gaat aan de slag als spil tussen de klanten en het bedrijf. Daarin vertaal je de wensen van de klanten direct in oplossingen die uitgevoerd worden. Daarnaast zul je ook bezig zijn met de innovatie van het bedrijf. Het bedrijf zal samen met jou een mooie afstudeeropdracht formuleren.

Het bedrijf biedt je een goede ondersteuning tijdens je afstudeerperiode en heeft mooie doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.


Bedrijf

Het bedrijf is actief als ICT-dienstverlener. Hierbij hebben ze een eigen developmentafdeling waar ze werken aan het ontwikkelen van producten en diensten. Het is een organisatie die groeiende is en waar men op een persoonlijke wijze met elkaar omgaat.

Profiel kandidaat

- Ambitieus
- Initiatiefrijk
- Klantgericht
- Harde werker

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio