terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht Business Intelligence bij adviesbureau


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Woerden
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf is op zoek naar een enthousiaste student om haar te komen ondersteunen op de BI-afdeling.

Binnen deze organisatie krijg je de mogelijkheid een tweedelige afstudeeropdracht richting business intelligence op te pakken. Enerzijds zul je je bezig gaan houden met de extractie van belangrijke data uit SQL-databases. Anderzijds is het naast dit onderzoek ook van belang dat je bereid bent je te gaan verdiepen in Angular2, zodat je ook de front-end kant van de business intelligence applicatie kan creëren! 

Je zult terecht komen op een afdeling met experts op dit vakgebied van wie je veel zult leren! Tevens word je uiteraard goed begeleid door iemand van niveau. 


Bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het geven en implementeren van advies aan derden. De onderwerpen waar zij advies over geven zijn heel uiteenlopend en zij hebben dus personeel in dienst met allemaal hun eigen expertise. Met hun jarenlange ervaring en aanpakkers mentaliteit bieden ze jou een perfecte leeromgeving!

Profiel kandidaat

- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Out-of-the-box denker
- Interesse in front-end

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio