terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage ICT/Techniek richting artificial intelligence


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Rotterdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) Techniek, Overig, ICT-programmeren
Opleiding(en) Technische Wiskunde, Technische informatica, Kunstmatige intelligentie, Wiskunde
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit internetbureau is snelgroeiend en is een steeds grotere speler in de internationale markt. Om deze positie te behouden is innovatie nodig. Ze hebben hier een extra kracht voor nodig en zijn op zoek naar een gemotiveerde (afstudeer)stagiair.

Als meewerkstagiair zul je mee gaan lopen bij het developmentteam waarin je bezig gaat met verschillende projecten rondom softwareontwikkeling en artificial intelligence. Je krijgt een goed kijkje op de afdeling waarin je een erg leerzaam traject gaat volgen met de nieuwste technologie. Je precieze opdracht zal afhangen van wat er in het bedrijf speelt en waar jou talent en interesse ligt.

Als afstudeerder krijg je een groter project rondom softwareontwikkeling/artificial intelligence waarin je een project van a tot z gaat ontwikkelen. Je zal eerst een korte introductie krijgen met de nieuwste technologische ontwikkelingen in het bedrijf waarna je een afstudeeropdracht gaat samenstellen. Dit zul je vervolgens grotendeels zelfstandig gaan uitvoeren, maar je krijgt natuurlijk een goede begeleiding. 

Het bedrijf is betrokken bij je persoonlijke ontwikkeling en biedt je dan ook verschillende kansen aan. Zo krijg je de kans veel bij te leren, maar krijg je ook de kans verschillende taken op te pakken. Met initiatief nemen kun je veel leren en bereiken bij dit internationale internetbedrijf.


Bedrijf

Het bedrijf is een fullservice internetbureau waar activiteiten worden ontplooid in sales, conceptontwikkeling, design en development. Ze werken voor grote internationale klanten. Er heerst een informele maar effectieve werksfeer met een direct en open team dat bestaat uit +/- 100 werknemers.

Profiel kandidaat

- Kennis van MySQL en HTML/CSS grote pre
- Initiatiefrijk
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio