terug naar zoekresultaten

Diverse informatica (afstudeer)stages: realiseren van automatische testen / rapporten repository / Outlook Add-in


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Regio Utrecht
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Als afstudeerder of stagiair informatica kun je veel kennis en ervaring opdoen binnen het Scrum ontwikkelteam van dit bedrijf. Ze maken gebruik van de meest recente technieken en methoden. Als stagiair zul je vooral bezig zijn met het maken en/of aanpassen van nieuwe en bestaande (cloud)oplossingen. 

Er liggen altijd mooie afstudeeropdrachten bij dit bedrijf, en voor de septemberperiode hebben ze ook weer mooie opdrachten klaarliggen. Er zijn drie verschillende richtingen waarin je een opdracht kan oppakken: 

- Het toevoegen van automatische tests voor het web frontend. Deze automatische tests moeten worden geïntegreerd in het bestaande Continuous Integration systeem dat reeds gebruikt wordt binnen het bedrijf. Je gaat onderzoeken op welke wijze dit het best en meest soepel kan worden uitgevoerd, zonder het bestaande buildproces (te veel) te verstoren.

- Het maken van een rapporten 'repository' in Azure/Amazon die gemakkelijk via een REST-interface gebruikt kan worden. Je gaat onderzoeken hoe dit het beste gemaakt kan worden. Daarna ga je dit realiseren en vervolgens ook implementeren in de software die bij de klanten van het bedrijf draait!

- Het maken van een Outlook Add-in waarmee automatisch emails worden opgeslagen in de afzonderlijke (on premises) databases van klanten. Hierbij moet er één algemene Outlook Add-in ontwikkeld worden en in de store geplaatst worden, welke de emails opslaat in verschillende databases op verschillende fysieke locaties! 

Er is zeer goede begeleiding aanwezig binnen dit bedrijf. Als je een goede job doet en het van beide kanten klikt, bestaat zelfs de kans dat je een vaste baan aangeboden krijgt! 


Bedrijf

Dit bedrijf is leverancier van een succesvol product. Dit in eigen beheer ontwikkelde product helpt bedrijven om processen te automatiseren, waardoor de effectiviteit in de onderneming sterk vergroot worden. In het bedrijf werken jonge en enthousiaste werknemers elke dag aan diverse projecten van opdrachtgevers. Het jonge maar ervaren team helpt jou aan alle technieken die je in de praktijk nodig hebt.

Profiel kandidaat

- Leergierig
- Passie voor je vak
- Ambitieus
- Resultaatgericht
- Goede communicatieve vaardigheden
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio