terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage consultant bij internationaal consultancybedrijf


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats omgeving Amersfoort
Regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) Financieel, ICT-advies
Opleiding(en) Accountancy, Bank- en verzekeringswezen, Bedrijfseconomie, Bedrijfswiskunde, Financial Service Management, Fiscale economie, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Accountancy, Actuariële wetenschappen, Bedrijfseconomie, Econometrie, Fiscale economie, Bedrijfswiskunde, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit consultancybedrijf is op zoek naar een extra kracht die zich gaat bezighouden met klantgerichte projecten rondom ERP-systemen. Ze zoeken een gemotiveerde stagiaire of afstudeerder die niet bang is voor klantcontact en die leergierig is. Studenten met kennis van JD Edwards zijn extra interessant voor dit bedrijf.

Als meewerkstagiair zul je mee gaan lopen bij verschillende projecten. De ERP-systemen moeten optimaal geïmplementeerd worden bij de klant. Aan jou de taak dit zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klant van passend advies te voorzien. Dit kunnen zowel nationale als internationale klanten zijn.

Als afstudeerder zul je een groter project oppakken. Samen met dit bedrijf ga je je vaardigheden en kennis bepalen en ga je je afstudeeropdracht samenstellen. Het project zal betrekking hebben op ERP implementaties.

Het bedrijf biedt je een goede begeleiding met mogelijke doorgroeimogelijkheden.


Bedrijf

Dit consultancybedrijf houdt zich bezig op het gebied van Oracle ERP implementaties. Ze zijn vooral actief in de Benelux, maar hebben ook klanten in de rest van Europa. Het team bestaat uit gemotiveerde specialisten die zich voor de 100% inzetten voor het bedrijf.

Profiel kandidaat

- Sociaal
- Leergierig
- Kennis van JD Edwards is een pre
- Interesse in internationale contacten

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio