terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht IT Netwerk security


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Zaltbommel
Regio's Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Wageningen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Hilversum
Studierichting(en) ICT-beheer
Opleiding(en) Systeembeheer, System and Network Engineering, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze ICT-organisatie is actief richting de security. Ze bieden  jou de kans om bij dit innovatieve ICT-bedrijf een afstudeeropdracht richting de security te vormen.

Als afstudeerder kun je aan de slag met verschillende werkzaamheden. Zo kun je je bijvoorbeeld gaan bezighouden met troubleshooting en met het oplossen en uitzoeken van security incidenten. Je zult daarnaast ook contact hebben met verschillende klanten waardoor je leert begrijpen hoe de klant denkt en hoe jij dit op kan gaan lossen.

Je zult in overleg gaan met het bedrijf waarin jouw interesses en vaardigheden besproken zullen worden. Daaruit zal een interessante afstudeeropdracht volgen. 

Het bedrijf biedt je een goede begeleiding in een ervaren team. Bij goede resultaten zijn er mogelijkheden om te blijven na je afstuderen. 


Bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in de regio Zaltbommel en houdt zich bezig met security vraagstukken. Ze bieden op maat gemaakte IT-security voor hun klanten. Intern heerst er een fijne sfeer en iedereen werkt nauw samen. Daarnaast krijg jij binnen deze organisatie de kans om jezelf volop te ontwikkelen!

Profiel kandidaat

- Kennis van Linux en Windows
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Hands on mentaliteit
- Sociaal
- Rijbewijs

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio