terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting software optimalisatie


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Groningen/Amersfoort
Regio's Amsterdam, Utrecht, Groningen, Emmen, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Assen, Delfzijl, Drachten, Heerenveen, Hilversum, Hoogeveen, Meppel, Veendam
Studierichting(en) ICT, ICT-advies, ICT-beheer
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Human technology, Systeembeheer, Informatie dienstverlening en management, System and Network Engineering, Vormgeving en ontwerp interactie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Multimedia Design and Development, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf is op zoek naar een afstudeerder die de spil kan vormen tussen de wensen van de klanten en de IT!

Dagelijks komen klanten van het bedrijf met nieuwe wensen. Het IT-team zorgt ervoor dat deze worden omgezet in functionaliteiten. Als afstudeerder krijg jij een opdracht toegewezen die tussen dit proces inkomt. Jij moet er namelijk voor zorgen dat wensen van de klanten op een juiste manier worden door gecommuniceerd aan de programmeurs! Daarnaast ga je zelf checken of dat wat de klant bedoeld heeft goed is overgekomen.

Voor deze opdracht is het wel van belang dat je kennis hebt van IT, maar je hoeft de codes zelf niet te kunnen maken. Dat wil zeggen; je moet de codes niet te kennen, maar wel snappen!

Omdat het bedrijf twee vestigingen heeft in Nederland, is het zowel mogelijk om deze opdracht uit te voeren in Amersfoort als in de buurt van Groningen.

Tot slot: deze opdracht is ook geschikt voor iemand die geen Nederlands spreekt, maar wel goed Engels!


Bedrijf

Het bedrijf is een IT-organisatie met twee vestigingen in Nederland: Amersfoort & regio Groningen. In Nederland bestaat het IT-team uit 30 man, daarnaast hebben ze in het buitenland een groter team zitten van 45 man. Ze helpen verschillende klanten met het optimaliseren van onder andere hun online marketing.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Flexibel
- Communicatief vaardig
- Verschillende talen spreken is een pre

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio