terug naar zoekresultaten

Meewerkstage richting product development bij snelgroeiende organisatie


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Rotterdam
Regio's Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg
Sluitingsdatum februari 2018

Opdracht

Dit bedrijf in Rotterdam is op zoek naar gemotiveerde stagiaires die op zoek zijn naar een uitdagende stage! Spreek jij goed Engels en zou je graag iets willen doen richting de product development? De communicatie intern verloopt allemaal in het Engels waardoor het belangrijk is dat je deze taal goed beheerst. 

Als meewerkstagiair ga jij aan de slag binnen een team van young proffesionals op het gebied van product development. Tijdens je stage ga jij verschillende opdrachten oppakken in samenwerking met het team. Binnen het team wordt gewerkt met SQL, Python en R. Ervaring met een van deze programmeertalen is een eis. 

Binnen de organisatie is er goede begeleiding bezig aanwezig van gewenste niveau. Samen met het bedrijf ga je een opdracht formuleren die je naast je stage kunt uitvoeren. Het bedrijf is hier flexibel in en gaat samen met jou kijken naar een geschikte opdracht.


Bedrijf

Het bedrijf zit gevestigd in Rotterdam en focust zich op de dienstverlenende sector. Binnen de organisatie hangt er een informele sfeer en bestaat het team uit 80 jonge werknemers met verschillende nationaliteiten. Het bedrijf groeit snel en is continue bezig met innovatie en ontwikkeling.

Profiel kandidaat

- Assertief
- Gemotiveerd
- Beheersing van de Engelse taal
- Beheersing van SQL, Python of R
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per richting

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio