terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting C# bij online marketing bureau


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Nieuwegein
Regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf in Nieuwegein is een gerenommeerde organisatie op het gebied van online marketing dat continue aan het groeien is. Het bedrijf heeft een eigen module en platform ontwikkeld waar jij als student mee aan de slag kunt gaan. Het is een uitdagende stage/afstudeeropdracht en dus is het bedrijf op zoek naar gemotiveerde studenten wie wel van een uitdaging houden.

Als meewerkstagiair ga jij binnen het programmeerteam meewerken. Zo zul jij samen met het team aan de slag gaan met het ontwikkelen van nieuwe modules in C#. De taken zijn breed zodat jij veel kunt leren en uiteindelijk zelf mee aan de slag kunt gaan.

Als afstudeerder ga jij aan de slag met een eigen opdracht. De opdracht die er nu ligt is het ontwikkelen van een eigen module die uiteindelijk ook geïmplementeerd gaat worden binnen het bedrijf. In overleg met het bedrijf kan de afstudeeropdracht zo geformuleerd worden zodat zowel jij als het bedrijf zich erin kan vinden. 

Binnen het bedrijf is er een goede begeleiding van hbo-niveau aanwezig.


Bedrijf

Het bedrijf is een gerenommeerde organisatie dat volledig focust op de volledige service op het gebied van online marketing. Het bedrijf geeft al 15 jaar advies en ontwikkelt concepten voor haar klanten. Een hecht samenwerkingsverband met klanten staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Betrokken
- Flexibel
- Affiniteit met C#

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio