terug naar zoekresultaten

Derdejaarsstage richting .NET bij IT organisatie


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Gouda
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren, Technische informatica, ICT-beheer
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Human technology, Systeembeheer, ICT media design, Mediatechnologie, System and Network Engineering, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Data Solutions Development, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is een IT organisatie. Als bedrijf vormen ze de IT-afdeling voor verschillende andere bedrijven. Ze zijn hierin erg groot en werken graag met beginnende .NET fanatiekelingen. 

Als derdejaarsstagiair mag je flexibel meewerken met diverse projecten voor verschillende partijen. Hierbij krijg je de kans om jezelf op het gebied van.NET verder te ontwikkelen en veel ervaring op te doen met hoe het in zijn werk gaat in de praktijk. 

Houd er rekening mee dat je ook te maken krijgt met een beetje IT beheer. Als je hierin al uit de voeten kunt, komt dat erg goed van pas bij deze stage en het is belangrijk dat je er zelf voor openstaat. 


Bedrijf

Dit bedrijf is een technische organisatie in de buurt van Gouda. Er wordt gewerkt in een klein en informeel team, er is begeleiding op universitair niveau aanwezig. De werksfeer is erg prettig, dit maakt het een fijne plek voor jouw derdejaarsstage.

Profiel kandidaat

- Durf te vragen
- Harde werker
- Open houding
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio