terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting administratieve processen automatiseren


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Den Bosch
Regio's Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) Bedrijfskunde, Financieel, ICT-advies
Opleiding(en) Bedrijfskader, Bedrijfskunde & management, Bestuurskunde, Facility management, Hotel management, Management Economie en Recht, Media en informatiemanagement, Office management, Small business en retail management, Accountancy, Bank- en verzekeringswezen, Bedrijfseconomie, Bedrijfswiskunde, Financial Service Management, Fiscale economie, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Integrale veiligheid, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Strategic management, Accountancy, Actuariële wetenschappen, Bedrijfseconomie, Econometrie, Fiscale economie, Bedrijfswiskunde, Bedrijfskunde, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het vraagstuk waar dit bedrijf mee zit, betreft het automatiseren van de administratieve processen. Ze zijn op zoek naar een afstudeerder die een opdracht wil doen waaruit duidelijk wordt hoe ze dit kunnen verwezenlijken. De pakketten waar momenteel mee wordt gewerkt zijn niet goed op elkaar afgestemd, dit kan natuurlijk beter.

Alle administratieve processen worden tot nu toe via verschillende systemen behandeld. Er zijn mogelijkheden om dit allemaal vanuit één systeem af te handelen. Er komen verschillende zaken kijken bij deze automatisering en optimalisatie van de processen. Er moet goed worden onderzocht of alles past en aansluit om uiteindelijk een goede inventarisatie te kunnen maken van een systeem dat van pas kan komen bij het stroomlijnen van de processen. Aan het eind van de afstudeeropdracht is het de bedoeling dat er een advies klaarligt waar de organisatie mee aan de slag kan om het geadviseerde systeem in te richten.

Ook een duo-afstudeeropdracht is mogelijk bij deze organisatie, dus zijn je afstudeerpartner en jij nog op zoek naar een gave opdracht? Laat het ons weten!


Bedrijf

Het bedrijf is een B2B organisatie en is actief in de IT branche. Ze zijn gevestigd in Den Bosch. De werksfeer is goed en gezellig, een fijne plek voor een afstudeeropdracht.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Durf te vragen
- Proactief

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio