terug naar zoekresultaten

Derdejaarsstage richting grafisch vormgeven bij marketing communicatiebureau


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Zwolle
Regio's Deventer, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Zutphen
Studierichting(en) Communicatie, ICT-programmeren
Opleiding(en) Communicatie, Journalistiek, Communicatie multimedia en design, Communicatiesystemen, Digitale communicatie, ICT media design, Academie voor digitale communicatie, Bedrijfscommunicatie, Communicatiewetenschappen, Bedrijfscommunicatie
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit marketing communicatiebureau is op zoek naar een gemotiveerde derdejaars stagiair die een kijkje wil nemen op hun designafdeling. 

Gedurende de stageperiode mag je meelopen met de grafische vormgevers van het bedrijf. Zij werken dagelijks aan projecten in opdracht voor andere bedrijven, je mag mee naar de klant, om vervolgens in het team aan de slag te gaan met verkregen opdracht. Hierin is het van belang dat je de wensen van het bedrijf in acht neemt, maar daarnaast mag je zeker jouw creatieve brein erop loslaten. Binnen dit bedrijf wordt door de designafdeling nauw samengewerkt met de IT en contentafdeling. 

Eventueel is er de mogelijkheid om een opdrachtje te formuleren waar jij zelf mee aan de slag mag, dit gebeurt in overleg met het bedrijf.


Bedrijf

Dit bedrijf is een marketing communicatiebureau, gevestigd in Zwolle. Het is een klein, informeel bureau met onderling goede banden en een prettige werksfeer. Er wordt elke dag met passie gewerkt aan diverse projecten. Dit bureau vormt een leerzame omgeving, erg geschikt voor een derdejaarsstage.

Profiel kandidaat

- Creatief
- Sociaal
- Out of the box denker
- Zelfstandig
- Eigenwijs

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio