terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht moduleontwikkeling C# bij grote IT-organisatie


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Deventer
Regio's Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Lelystad
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, ICT media design, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is op zoek naar gemotiveerde ICT studenten om hier mee het bedrijf naar een hoger level te brengen. 

Als afstudeerder krijg je bij dit bedrijf de kans om een uitdagende opdracht in C#/.NET op te pakken. Binnen het bedrijf zijn verschillende mogelijkheden om een opdracht samen te formuleren die in zal gaan op het programmeren van nieuwe modules binnen de huidige software.

Je zal hierbij beginnen met het opstellen van een interne analyse, denk hier bij aan vragen zoals: wat is er mogelijk op het gebied van techniek? Wat is er (nog) niet mogelijk? Hoe staat het bedrijf er voor? Wat is er mogelijk op het gebied van personeel? Aan de hand van deze bevindingen kan je je onderzoeksopzet gaan opstellen. Je zal de benodigdheden moeten inventariseren. Aan de hand van een concept kan je dan gaan testen of deze opdracht daadwerkelijk een positief effect zal hebben op het bedrijf. Door middel van een grondige evaluatie maak je de benodigde aanpassingen om zo jouw afstudeeropdracht tot een perfect einde te volbrengen. 

Binnen dit bedrijf is er uitstekende begeleiding aanwezig om er een succesvolle afstudeeropdracht van te maken voor beide partijen!


Bedrijf

Deze ICT organisatie is gesitueerd in de regio van Deventer. Zij hebben veel ervaring in het begeleiden van studenten. Binnen het bedrijf is sprake van een aangename en informele structuur. Het bedrijf heeft een grote ontwikkelafdeling en is actief in de landbouw sector.

Profiel kandidaat

- Affiniteit met C#
- Harde werker
- Sociaal en communicatief vaardig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio