terug naar zoekresultaten

Meewerkstage videobewerking bij snelgroeiend marketingbureau


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Utrecht
Regio's Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Haarlem, Den Haag, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) Communicatie, ICT
Opleiding(en) Communicatie multimedia en design, Multimedia Design and Development
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit snelgroeiende bedrijf is op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair die hun video productie team wilt versterken.

Samen met dit kleine team ben je verantwoordelijk voor het allereerste idee tot aan de productie van beeldmateriaal. Je houdt je bezig met onder andere videobewerking, grafisch design en animatie. Eigenlijk met alles wat video gerelateerd is, ga je aan de slag. Samen met de klant ga je kijken naar wat zij precies willen en dit probeer jij zo goed mogelijk uit te werken. Je zorgt er voor dat de wensen van de klant worden verwezenlijkt.

Het is belangrijk dat je onder andere kennis hebt van Adobe. Daarnaast moet je heel erg creatief zijn en dit ook goed kunnen uiten. 


Bedrijf

Dit bedrijf is een full-service marketingbureau in Utrecht. Het is een leuk bedrijf dat hard aan het groeien is en bestaat uit een ambitieus team. Ze werken ieder jaar met meerdere stagiaires en hebben hier al veel ervaring mee.

Profiel kandidaat

- Klantgericht
- Creatief
- Resultaatgericht
- Kennis op het gebied van video productie

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio