terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht technische procesoptimalisatie ERP systeem productiebedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Almelo
Regio's Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Zutphen
Studierichting(en) Bedrijfskunde, Techniek, ICT, Overig
Opleiding(en) Agrarische Bedrijfskunde, Bedrijfskader, Bedrijfskunde & management, Bestuurskunde, European Studies, Facility management, Hotel management, Management Economie en Recht, Media en informatiemanagement, Office management, Small business en retail management, Technische bedrijfskunde, Human technology, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Integrale veiligheid, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, MBA, International Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Strategic management, Technische bedrijfskunde, International management, Technische Wiskunde, Technische Natuurkunde, Wiskunde, Bedrijfskunde, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Technische natuurkunde
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is op zoek naar een student Technische Bedrijfskunde of aanverwant die aan de slag zal gaan met het optimaliseren van het advies / aanschaf traject voor de klant. 

Het bedrijf biedt hoogwaardige technische oplossingen. Dit is vooral maatwerk. Waar het bedrijf nu tegen aan loopt dat er zo ontzettend veel opties en 'modules' aan hun oplossing zijn aan te meten dat ze graag iemand willen hebben die dit proces kan gaan stroomlijnen. 

Aan een technische oplossing zitten een aantal parameters waar naar gekeken moet worden. Deze parameters moeten worden opgesteld, aan de hand daarvan moet ook gekeken worden hoeveel invloed een parameter kan geven op de uiteindelijke oplossing. Hier komt dus een groot gedeelte onderzoek en analyse bij kijken. 

Uiteindelijk zal je door een te ontwikkelen algoritme in samenspraak met de leverancier van het huidige ERP systeem tot een advies en implementatie komen voor het bedrijf.  Een sterk wiskundige basis is dus een erg grote pré!

Voor afstudeerders is er goede begeleiding aanwezig, zodat je de periode succesvol zult afronden!

Mocht het uiteindelijk succesvol verlopen dan is er zelfs een kans op een vaste aanstelling na je afstuderen. 


Bedrijf

Het bedrijf biedt oplossingen aan voor hun klanten op het gebied van de technische producten waar zij gespecialiseerd in zijn. Er heerst een informele, rustige sfeer op de werkvloer waardoor het een erg fijne plek is om te werken.

Profiel kandidaat

- Sterke wiskundige basis
- Technische achtergrond is een pré
- Zelfstandig
- Harde werker

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio