terug naar zoekresultaten

Afstudeerstage CMD richting webdesign bij innovatief bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Nijmegen
Regio's Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Den Bosch, Tilburg
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie multimedia en design, Vormgeving en ontwerp interactie, Multimedia Design and Development
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf maakt veel high-end webdesigns. Ze zijn op zoek naar een afstudeerstagiair die hen hierbij gaat helpen. Als afstudeerstagiair zal je aan de slag gaan met Webdesign of User Experience Design. Het is hierbij belangrijk dat je al ervaring hebt met Adobe programma's als InDesign, Illustrator en Photoshop.

Hiernaast zal je in overleg met het bedrijf een opdracht oppakken. Je zal hierdoor een opdracht krijgen die zowel aansluit bij je eigen ervaring en wensen, als de behoeftes van het bedrijf. Voor deze opdracht krijg je ongeveer 3 dagen per week de tijd, het is dus belangrijk dat je open staat om de overige 2 dagen binnen het team mee te werken.

Het bedrijf heeft veel ervaring met stagiaires en kunnen je dus goede begeleiding bieden tijdens je stage, zodat jij jouw afstudeerperiode succesvol af kunt ronden. 


Bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk websites voor middelgrote bedrijven. Ze zijn hierin zeer innovatief en creatief en maken op het moment een grote groei door.

Profiel kandidaat

- Creatief
- Grafisch
- Initiatief tonend
- Ervaring met Illustrator, Indesign en Photoshop

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio