terug naar zoekresultaten

Afstudeerstage richting software testen bij snelgroeiende organisatie


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Ede
Regio's Utrecht, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum, Zutphen
Studierichting(en) ICT-programmeren, ICT-advies
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, ICT media design, Informatie dienstverlening en management, Mediatechnologie, Vormgeving en ontwerp interactie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is binnen het ontwikkelteam begonnen met het bouwen van een nieuwe generatie van hun software. Om dit proces te ondersteunen zijn zij op zoek naar een afstudeerstagiair die zich bezig gaat houden met het testen en documenteren van deze nieuwe software. 

Hierbij kun je in overleg met het bedrijf een afstudeeropdracht vormgeven. Zo krijg je een opdracht die zowel aansluit bij je eigen interesses als de behoeftes van het bedrijf. Het is belangrijk dat je open staat om na je afstuderen binnen het bedrijf door te stromen. Bij een goede afsluiting van je stage zijn er dan ook volop doorgroeimogelijkheden! Daarnaast bieden zij goede begeleiding tijdens je afstudeerstage.


Bedrijf

Het bedrijf is actief als ICT-dienstverlener. Hierbij hebben ze een eigen developmentafdeling waar ze werken aan het ontwikkelen van producten en diensten. Het is een organisatie die groeiende is en waar men op een persoonlijke wijze met elkaar omgaat.

Profiel kandidaat

- Analytisch
- Initiatiefrijk
- Gestructueerd
- Harde werker
- Goede kennis van de Engelse taal

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio