terug naar zoekresultaten

Afstudeerstage richting big data bij adviesbureau


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Amsterdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend
Studierichting(en) ICT, ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Bedrijfswiskunde en ICT, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft sinds het bestaan veel data verzameld over de markt waarin zij actief zijn. Ze willen dit nu anders gaan insteken, en hierbij deze data gaan analyseren. Ze zijn op zoek naar een afstudeerstagiair die hen hierbij gaat helpen.

Bij deze afstudeerstage krijg jij veel vrijheid. Het doel is om de data die ze hebben inzichtelijk en behapbaar te maken. Hoe dit precies wordt vormgegeven, is aan jou. Ze willen met deze data nieuwe inzichten kunnen genereren, en jij gaat onderzoeken hoe ze dit kunnen gaan doen. Een uitdagende opdracht dus!

Dit bedrijf biedt je goede begleiding tijdens je afstudeerstage.


Bedrijf

Het bedrijf is een adviesbureau dat zich uitspreidt over de hele wereld. Ze zijn gespecialiseerd in beleggingen, advies en technologische oplossingen. Al ruim 40 jaar werken ze iedere dag hard aan het behouden van de hoge betrokkenheid bij hun klanten en het leveren van innovatieve ideeën. Met hun jarenlange expertise en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is dit een bedrijf waar je veel zult leren!

Profiel kandidaat

- Proactief
- Communicatief vaardig
- Harde werker
- Affiniteit met data

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio