terug naar zoekresultaten

Meewerkstage richting Netwerk Engineering bij IT organisatie


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Hilversum / Regio Arnhem
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Hilversum
Studierichting(en) ICT, ICT-beheer
Opleiding(en) Human technology, Systeembeheer, System and Network Engineering, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Multimedia Design and Development
Niveau('s)
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf doet het erg goed en kan op het gebied van netwerk engineering zeker versterking gebruiken.

Je gaat je bezighouden met verschillende netwerk projecten waarin je de projecten zult voorzien van advies. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van complexe netwerken en ook hou jij je bezig met een stukje Research en Development. Je functioneert als eerste aanspreekpunt voor klanten. Het is belangrijk dat je wat commercieel inzicht hebt zodat je je ook bezig kunt houden met een stukje pre-sales en hierbij ook zeker de commerciële kansen ziet. 


Bedrijf

Dit is een ICT bedrijf dat zich bezighoudt met het beheer van systemen en netwerken. Ze zijn gevestigd in de regio Arnhem en in de regio Hilversum en het is een erg fijne plek om te werken.

Profiel kandidaat

- Klant- en resultaatgericht
- Communicatief vaardig
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Stressbestendig
- Analytisch ingesteld

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio