terug naar zoekresultaten

Afstudeerstage UX design bij multinational in de zorgsector


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Roermond / Zoetermeer
Regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Heerlen, Maastricht, Venlo, Alphen a.d. Rijn, Helmond, Roermond
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie multimedia en design, Vormgeving en ontwerp interactie, Multimedia Design and Development
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf ontwikkelt software voor de zorgsector. Om ervoor te zorgen dat hun klanten hier goed en makkelijk mee kunnen werken, zijn ze op zoek naar een afstudeerstagiair die onderzoek gaat doen naar de User Experience hiervan.

Je gaat onderzoek doen hoe software nu is qua UX. Hiernaast ga je onderzoeken hoe de gebruikers deze software gebruiken en waar ze deze kunnen verbeteren. Uiteindelijk ga je ervoor zorgen dat de software gebruiksvriendelijker wordt!

Binnen dit bedrijf hebben ze veel ervaring met afstudeerstagiaires en ze kunnen je dan ook goede begeleiding bieden tijdens je afstudeerstage!


Bedrijf

Het bedrijf is een multinational die zich richt op de zorgbranche. Binnen het team van deze vestigingen heerst een informele sfeer en zijn ongeveer 50 mensen werkzaam.

Profiel kandidaat

- Initiatiefrijk
- Harde werker
- Enthousiast
- Communicatief

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio