terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht business IT richting cyber security


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio 't Gooi
Regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf wil graag haar cyber security verbeteren. Om dit goed te kunnen doen, zijn ze op zoek naar een afstudeerstagiair die dit voor hen wil gaan onderzoeken.

Tijdens je afstudeerstage ga je als eerst onderzoeken hoe alle processen rondom cyber security vormgegeven zijn. Vervolgens ga je kijken hoe dit verbeterd moet worden. Waar liggen de mogelijkheden? Aan welke eisen moeten ze voldoen? Ten slotte ga je een advies schrijven aan het bedrijf aan de hand waarvan ze hun cyber security weer helemaal up to date kunnen krijgen.


Bedrijf

Dit technische productiebedrijf is een grote speler binnen hun eigen vakgebied. Ze maken voor iedere klant producten op maat. Ze bieden goede begeleiding op minimaal hbo-niveau aan en het is een fijn bedrijf om te werken.

Profiel kandidaat

- Doener
- Zelfstartend
- Zelfstandig kunnen werken
- Geen 9 tot 5 mentaliteit

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio