terug naar zoekresultaten

Laatstejaars informatica opdracht richting nieuw framework bij gerenommeerd softwarebedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Heerlen
Regio's Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Roermond
Studierichting(en) ICT-programmeren
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Onze klant is een innovatief en informeel softwarehuis dat recent een nieuwe vestiging heeft geopend in Heerlen. Ze hebben een aantal vraagstukken liggen op het gebied van het framework waarin ze programmeren en zoeken een afstudeerder die daarin een leuke opdracht wil oppakken. 

Het bedrijf maakt gebruik van een nieuw framework en als afstudeerder zal jij een zelfstandige opdracht hierin gaan oppakken. In samenspraak met het bedrijf zal jij de precieze opdracht gaan formuleren, maar het is wel belangrijk dat je ervoor openstaat om jezelf te verdiepen in dit nieuwe framework. Het is geen probleem dat je nog niet bekend met dit framework, gedurende jouw afstudeeropdracht zal je hier alles over leren.

Het bedrijf biedt jou de mogelijkheid om jouw vaardigheden op het gebied van programmeren verder uit te breiden en uiteraard krijg jij goede begeleiding, zodat jij het programmeren in dit framework snel onder de knie zal krijgen. Een goede beheersing van de Engelse taal is wel belangrijk, gezien de internationale focus van het bedrijf. Kortom, een erg leerzame en uitdagende afstudeeropdracht voor een leergierige en nieuwsgierige student!


Bedrijf

Het bedrijf is een gerenommeerd en informeel softwarehuis dat gevestigd is op meerdere plaatsen, waaronder Heerlen. Ze hebben een mooie historie en een fijne, informele werksfeer. Binnen het bedrijf wordt het gewaardeerd dat je proactief meedenkt over vraagstukken en sociaal contact staat er hoog in het vaandel.

Profiel kandidaat

- Goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
- Flexibel
- Proactief
- Harde werker

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio