terug naar zoekresultaten

System Network Engineerig opdracht voor enthousiaste afstudeerder


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Heerlen
Regio's Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Roermond
Studierichting(en) ICT-beheer
Opleiding(en) Systeembeheer, System and Network Engineering, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen, waaronder eentje in Heerlen, en daarvoor zoeken ze een afstudeerder die een leuke opdracht wil gaan oppakken op het gebied van System Network Engineering. 

Als afstudeerder ga jij zelfstandig een opdracht oppakken. Wat deze opdracht precies zal inhouden, wordt in samenspraak met het bedrijf overlegd. Op deze manier zal er een opdracht worden gevormd die aansluit bij jouw wensen en daarnaast ook bij de behoeftes van het bedrijf. De opdracht zal in ieder geval gevormd worden in de richting van het beheren van telefoonnetwerken. 

Omdat het bedrijf internationaal georiënteerd is, is het wel belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. Uiteraard biedt het bedrijf goede begeleiding, zodat jij je afstudeeropdracht goed kunt uitvoeren en afronden. Je zal terecht komen in een informeel en gezellig team, waarin jij je snel thuis zult voelen. Al met al een interessante en leuke afstudeeropdracht voor een student die het leuk vindt om af te studeren in een innovatief en informeel bedrijf! 


Bedrijf

Het bedrijf is een gerenommeerd en informeel softwarehuis dat gevestigd is op meerdere plaatsen, waaronder Heerlen. Ze hebben een mooie historie en een fijne, informele werksfeer. Binnen het bedrijf wordt het gewaardeerd dat je proactief meedenkt over vraagstukken en sociaal contact staat er hoog in het vaandel.

Profiel kandidaat

- Goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
- Flexibel
- Proactief
- Harde werker

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio