terug naar zoekresultaten

Back-end programmeeropdracht in Java voor afstudeerder bij wereldwijde leverancier


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Almere
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Dronten, Amersfoort, Hilversum, Lelystad
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Als afstudeerder ga jij in overleg met het bedrijf een volledig zelfstandig project op pakken die zowel voldoet aan jouw wensen als die van het bedrijf. Hierbij kan je denken aan een samengestelde opdracht waarin je een module gaat ontwikkelingen die uiteindelijk ook geïmplementeerd kan worden bij (grote) klanten van dit bedrijf. Bij deze module ga jij je dus bezighouden vanaf het begin tot het eind.

Deze module zou richting back-end geprogrammeerd worden in de programmeertaal Java of in de programmeertaal C#. Daarnaast zul je af en toe koppelingen maken met front-end programmeren in de programmeertalen HTML en CSS.

Dit bedrijf zorgt ervoor dat je goed wordt begeleid zodat jij je afstudeerfase succesvol kan afronden. Daarnaast is het belangrijk dat jij bereid bent om door te stromen binnen de organisatie na het afronden van de afstudeerfase. 

Kortom, een zeer uitdagende opdracht voor een ambitieuze afstudeerder die affiniteit heeft met software oplossingen. 


Bedrijf

Dit bedrijf in regio Almere is een wereldwijde leverancier van technische apparatuur. Zij ontwikkelen en produceren verschillende producten en leveren technische diensten aan grote klanten door heel Nederland. Dit bedrijf biedt goede begeleiding en er heerst intern een informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Flexibel
- Samenwerken

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio