terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht informatica richting artificial intelligence


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Ede
Regio's Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum, Zutphen
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren, ICT-advies, ICT-beheer
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Human technology, Systeembeheer, ICT media design, Informatie dienstverlening en management, Mediatechnologie, System and Network Engineering, Vormgeving en ontwerp interactie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Data Solutions Development, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Onze klant is een innovatieve softwareontwikkelaar. Een van de applicaties die ze ontwikkeld hebben willen ze graag uitbreiden en slimmer maken aan de hand van artificial intelligence. Nu zoeken ze een afstudeerstagiair die hier onderzoek naar gaat doen.

Als afstudeerstagiair ga jij onderzoeken of ze applicatie slimmer gemaakt kan worden op basis van machine learning technieken. In deze opdracht krijg jij veel vrijheid. Zo ga je onderzoeken of dit mogelijk is, en hoe dit dan het beste gedaan kan worden.

Ze hebben veel ervaring met het werken met afstudeerstagiairs binnen dit bedrijf, en ze kunnen je dan ook goede begeleiding bieden tijdens je afstudeerstage. Bij een succesvolle afronding hiervan kun je dan ook direct doorstromen in een baan. Het is wel belangrijk dat je hiervoor openstaat.


Bedrijf

De organisatie uit Ede is een zeer innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskritische softwaretoepassingen. Intern hebben ze een betrokken cultuur. Het bedrijf bestaat uit zo'n 25 medewerkers.

Profiel kandidaat

- Ervaring met Artificial Intelligence
- Flexibel
- Structureel
- Toont initiatief

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio