terug naar zoekresultaten

C# meewerkstage bij vooruitstrevend softwarebedrijf voor een ambitieuze student


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Zevenaar
Regio's Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf groeit snel en heeft een proactieve visie op de toekomst. Ze zijn dan ook continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules voor hun softwarepakket en momenteel zijn ze op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om daarmee aan de slag te gaan. 

Als stagiair zal je mee gaan draaien op de software engineering afdeling. Binnen deze afdeling programmeren ze in C#, dus enige ervaring hiermee is wel belangrijk. Je zal terecht komen in een professioneel team dat graag werkt met jong, aankomend talent en ze willen jou graag veel leren. 

Deze onderneming kan zeer goede begeleiding bieden en wanneer jij jouw stageperiode succesvol afsluit, is het ook mogelijk om eventueel bij het bedrijf te blijven hangen als bijbaner. Kortom, een erg leerzame en uitdagende stage voor een informatica student die graag programmeert in C#!


Bedrijf

Deze innovatieve softwareontwikkelaar is gevestigd in de omgeving van Zevenaar. Ze maken een erg snelle groei door en hebben een proactieve visie op de markt en op de toekomst. Er wordt hard gewerkt om de grote ambities die ze hebben, waar te maken. Ze werken met de laatste en nieuwste technologie en binnen het bedrijf hangt een informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Innovatief
- Proactief
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio