terug naar zoekresultaten

Derdejaarsstage richting ICT beheer bij een gerenommeerd logistiek bedrijf


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Amsterdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend
Studierichting(en) ICT-beheer
Opleiding(en) Systeembeheer, System and Network Engineering, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Momenteel is er op de afdeling van service support bij dit bedrijf behoefte aan de helpende hand van een stagiair. Een unieke kans om geleerde theorie in de praktijk waar te maken. Op dit moment is het team met een nieuw project bezig. 

Als meewerkstagiair zal je aan de slag gaan met verschillende werkzaamheden. Hierbij ga je je onder andere bezighouden met de dagelijkse activiteiten van dit bedrijf. Daarnaast werk je mee aan interne projecten en bied je ondersteuning aan ervaren medewerkers. Dit allemaal op het gebied van ICT-beheer. Taken waarmee jij aan de slag mee kunt gaan zijn het oppakken van support projecten, het oprollen van een Firewall systeem, het oplossen van hardware problemen en het aansturen van leveranciers.

Dit bedrijf biedt de nodige begeleiding zodat jij deze stage succesvol kunt afronden. De sfeer intern is informeel en daarom zul jij je tijdens deze stage snel op je gemak voelen. Binnen dit bedrijf krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied die jij interessant vindt! Ben jij graag bezig met complexe materie? Vind je netwerk leuk? En wil je graag aan de slag met support projecten? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!Bedrijf

Dit bedrijf in Amsterdam is een IT afdeling van een groot logistieke dienstverlener. Zij ontwikkelen verschillende systemen voor dit logistieke bedrijf. Intern heerst er een zeer informele sfeer en daardoor zul jij je als stagiair snel op je gemak voelen bij dit bedrijf.

Profiel kandidaat

- Teamplayer
- Aanpakker
- Servicegericht
- Beheerst

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio