terug naar zoekresultaten

Derde- of vierdejaarsstage richting ICT-beheer en System Network Engineering bij IT-bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Doetinchem
Regio's Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen
Studierichting(en) ICT, ICT-advies, ICT-beheer
Opleiding(en) Information engineer, Systeembeheer, System and Network Engineering, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Informatiekunde, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Informatie en communicatie technologie, Information Management
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Vacatureoverzicht en verantwoordelijkheden

Voor de versterking van het team is dit vooraanstaande bedrijf op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent met een achtergrond in ICT-Beheer of System Network Engineering. 

Als derdejaarsstudent krijg je de mogelijkheid om mee te draaien op de IT-afdeling en verschillende werkzaamheden op te pakken op het gebied van ICT-Beheer en System Network Engineering. Het bedrijf doet veel op het gebied van netwerk en security vraagstukken en jij kan mee gaan werken aan verschillende projecten op dit gebied. Je zal je tijdens deze stage verder gaan ontwikkelen binnen jouw vakgebied en daarnaast kun je ontzettend veel leren van de professionele IT-medewerkers. 

Als afstudeerder krijg je de kans om zelfstandig een opdracht op te pakken. Het bedrijf heeft meerdere opdrachten liggen en in samenspraak met het bedrijf zal jij een interessante opdracht gaan formuleren die overeenkomt met zowel de behoeftes van het bedrijf, als jouw eigen interesses en wensen. 

Je komt terecht in een vooraanstaand bedrijf dat bestaat uit professionele medewerkers waar jij erg veel van kan leren. Daarnaast zal het bedrijf ook goede begeleiding bieden. Kortom, een leerzame (afstudeer)stage voor een enthousiaste en gemotiveerde derde- of vierdejaarsstudent! Bedrijf

Deze IT-organisatie is gevestigd in Doetinchem en richt zich op het leveren van IT-oplossingen voor de zakelijke markt. Het bedrijf bestaat uit gedreven en betrokken medewerkers en op de werkvloer heerst een informele sfeer.

Profiel kandidaat

- No-nonsense mentaliteit
- Harde werker
- Flexibel
- Communicatief vaardig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio