Stages en afstudeeropdrachten

Software testing (afstudeer)opdracht voor enthousiaste informatica student

Is jouw interesse voor software testen enorm gegroeid gedurende jouw informatica opleiding en wil je hierin ook graag een afstudeeropdracht oppakken? Dit bedrijf opereert in de bancaire sector en ontwikkelt software die zeer vertrouwelijk informatie moet verwerken. Het is dus belangrijk dat de software uitvoerig wordt getest voordat deze naar de klant gaat. Ze zijn dan ook op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die hier mee aan de slag wil gaan. Vind jij dit interessant klinken? Laat het ons snel weten en stuur je CV en motivatie!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

Back-end (afstudeer)stage in C# bij softwarepartij met internationale roots

Zoek jij een leuke (afstudeer)stage waarbij jij je bezig gaat houden met back-end programmeren en studeer je in de richting van Informatica? Dit bedrijf is op zoek naar iemand met een passie voor C# programmeren die graag een stage wil oppakken bij een internationale organisatie. De organisatie is gevestigd in Alkmaar en richt zich op het ontwikkelen van software voor een heel specifieke sector. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze softwareorganisatie en denk je dat jij goed binnen deze organisatie past? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

Stage richting front-end / UI development voor een 3e of 4ejaars student

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf waarbij jij jouw derde- of vierdejaars stage kan gaan lopen? Volg je een studie in de richting van Informatica of Communicatie Multimedia en Design? Deze softwareorganisatie is op zoek naar een student die affiniteit heeft met front-end development en UI development. Als afstudeerder kan jij zelfstandig een opdracht oppakken, als derdejaarsstudent is er een mogelijkheid om mee te werken en verschillende werkzaamheden op te pakken. Het bedrijf is gevestigd in Alkmaar en programmeert voornamelijk in HTML5 en CSS. Ze kunnen je erg goede begeleiding bieden en je komt terecht in een leuk, informeel team. Ben je geïnteresseerd in deze (afstudeer)stage? Laat het ons snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Helder, Purmerend

Startdatum: per direct

C# meewerkstage bij vooruitstrevend softwarebedrijf voor een ambitieuze student

Zoek jij nog een meewerkstage waarin jij jouw passie voor programmeren in C# kwijt kan? Studeer je in de richting van Informatica en wil jij tijdens je stage een voorproefje van hoe het leven als programmeur er uit ziet? Dit softwarehuis in de regio van Zevenaar is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules voor hun eigen softwarepakket en werken graag samen met jong talent. Daarom zijn ze nu op zoek naar een derdejaarsstudent met ervaring in C# die het leuk vindt om dit bedrijf te komen versterken. Denk je dat deze vacature perfect aansluit bij wat jij zoekt? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Regio Zevenaar
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht ERP implementatie bij innovatieve dienstverlener

Ben jij een student die affiniteit heeft met processen en ERP systemen? Heb jij een achtergrond in de richting van Bedrijfseconomie of Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou bij een toonaangevend familiebedrijf in de regio van Amersfoort. Onze klant is bezig met het implementeren van een nieuw ERP systeem en ze zoeken een student die het leuk vindt om zich daar verder in te verdiepen. Zit jij in het derde of vierde jaar van jouw opleiding en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met ERP systemen? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom je interesse hebt!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

3e/4ejaars stage richting uitvoeren testopdracht bij ambitieus softwarebedrijf

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)opdracht op het gebied van software-testing? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met het uitvoeren van verschillende soorten tests en het optimaliseren van deze tests? Onze klant in Veenendaal heeft een opdracht richting tests klaarliggen voor een gemotiveerde en ambitieuze derde- of vierdejaars! Het betreft een innovatief en leuk softwarehuis dat de laatste tijd een mooie groei heeft doorgemaakt. Studeer jij in de richting van ICT-Consultancy en lijkt je dit interessant? Stuur ons snel je CV en laat in je motivatie weten waarom jij in aanmerking wil komen voor deze stage!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

User Experience opdracht voor 3e of 4ejaars student bij softwareorganisatie

Heb jij interesse in User Experience desgin (UX) en ben jij nog op zoek naar een leuke derdejaars of vierdejaars stage? Studeer je in de richting van Communicatie Multimedia en Design of juist in de richting van Business IT and Management? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)stage gevonden! De organisatie waarin je terecht komt, is gevestigd in Veenendaal en richt zich op het ontwikkelen van softwareproducten. Op dit moment zijn ze bezig met een interessant project op het gebied van UX en ze zoeken een (afstudeer)stagiair die hen daarmee wil komen helpen. Denk je dat jij de aangewezen persoon bent voor deze vacature? Laat het ons dan snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Derde- of vierdejaarsstage richting Java-programmatuur bij gedreven softwarehuis

Zoek jij een leuke stage op het gebied van back-end programmeren in Java? Dit gedreven softwarehuis in Veenendaal is op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent met een informatica achtergrond. Als derdejaars zal je gaan meewerken in het development-team, als vierdejaars zal jij zelfstandig een opdracht op gaan pakken op het gebied van programmeren. Het bedrijf programmeert in Java, dus enige ervaring hiermee is wel belangrijk. Lijkt het je wel wat om ervaring op te doen in een leuk en innovatief softwarehuis en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de Java-programmatuur? Stuur ons dan meteen je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting mobile development in iOS en Android bij internationaal softwarebedrijf

Studeer jij informatica en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties voor iOS of Android? Deze softwareontwikkelaar uit Roermond is op zoek naar een derde- of vierdejaars student die graag bij hen aan de slag wil gaan met mobile development. Het bedrijf is een innovatief en internationaal bedrijf waar je veel kennis en ervaring op kan doen tijdens je stage! Interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Roermond
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting front-end development van apps in Ionic

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je aan de slag kan gaan met het ontwikkelen van apps? Heb jij ervaring met HTML/CSS/Javascript? Dit bedrijf in Dordrecht is op zoek naar een derdejaars stagiair die aan de slag gaat in Ionic. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT richting programmeren nieuwe tool

Studeer jij informatica of een aanverwante studie? Ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Dit bedrijf in Den Bosch is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die bij hen een leuke programmeeropdracht gaat oppakken! Dit zal in de richting zijn van het ontwikkelen van een nieuwe tool. Je zal deze opdracht op gaan pakken bij een innovatieve en technische organisatie waarbinnen een familiaire sfeer heerst. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage met een creatieve twist bij internationaal georiënteerde dienstverlener

Zoek jij een unieke stage waarbij je front-end programmeren kan combineren met het Adobe Creative Suite pakket? Wil jij in jouw stage zowel je design skills, als je programmeer skills verder ontwikkelen en studeer jij in de richting van Communicatie of Multimedia Design and Development? Dan heeft deze innovatieve dienstverlener in Zoetermeer de ideale stage voor jou. Interesse? Reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Zoetermeer
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage richting fullstack programmeren met een creatieve inslag

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je back-end en front-end programmeren kan combineren? Studeer je in de richting van CMD of Informatica en heb je ervaring met Python en CSS, HTML of JavaScript? Reageer dan meteen met je CV en motivatie op de vacature van deze dienstverlener in Zoetermeer!

Plaats: Zoetermeer
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage in de richting van front-end development bij innovatieve dienstverlener

Zoek jij een uitdagende en leuke stage waarbij je aan de slag gaat met front-end development en studeer jij in de richting van Informatica, CMD of Multimedia Design and Development? Heb je ervaring met HTML, CSS of JavaScript? Dan heeft deze dienstverlener uit Zoetermeer de perfecte stage voor jou! Reageer dus meteen met je CV en motivatie!

Plaats: Zoetermeer
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting webdesign in PHP

Studeer jij in de richting van Informatica en ben jij nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een student die aan de slag gaat met maken van een nieuwe website. Interesse? Reageer dan meteen met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage programmeren van nieuwe modules in APEX

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je aan de slag gaat het programmeren in APEX? Dit bedrijf in de regio Rotterdam is op zoek naar een meewerkstagiair die hen gaat helpen bij het programmeren van nieuwe modules. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage informatica richting databases

Studeer jij in de richting van informatica en ben je op zoek naar een meewerkstage? Dit bedrijf in de regio Rotterdam is op zoek naar een meewerkstagiair die bij hen een interessante database opdracht gaat oppakken. Interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Rotterdam
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting front-end programmeren in HTML/CSS/Javascript bij softwareontwikkelaar

Doe jij de opleiding ICT programmeren of een verwante opleiding? Zoek jij een uitdagende meewerkstage in de richting van front-end? Heb jij ervaring met HTML, CSS of Javascript? Dan is dit bedrijf in Dordrecht op zoek naar jou! Reageer dan direct met jouw cv en motivatie.

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting back-end programmeren in C# bij softwareontwikkelaar

Studeer jij ICT programmeren of een verwante opleiding? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in de richting van C# en heb jij affiniteit met complexe materie? Dan is dit zeker iets voor jou! Reageer nu snel met je cv en motivatie.

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Java bij software development organisatie

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage en ben jij derde- of vierdejaarsstudent? Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht richting Java? Reageer dan snel met je CV en motivatie.

Plaats: regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen, Bergen op Zoom, Alphen a.d. Rijn, Terneuzen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage bij software development organisatie in de richting van C#

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht in de richting van C#? Ben jij woonachtig in de regio van Rotterdam of Leiden? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: regio Hellevoetsluis
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen, Bergen op Zoom, Alphen a.d. Rijn, Terneuzen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage PHP programmeren bij ICT dienstverlener

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting PHP programmeren? Dit bedrijf is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die een opdracht op wil pakken voor de uitbreiding van de modules van hun softwarepakketten. Dus vind jij het leuk om PHP back-end te programmeren? Reageer dan snel op deze interessante vacature met je CV en motivatie!

Plaats: Rotterdam of Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Bijbaan richting ICT-beheer / (Technische) Informatica bij snelgroeiend bedrijf

Doe jij een studie in de richting ICT-beheer, ICT-programmeren of Technische Informatica en lijkt het jou leuk om naast je studie een studiegerelateerde bijbaan op te pakken? Dit bedrijf is op zoek naar iemand die een mooie opdracht richting methode ontwikkeling gaat oppakken. Lijkt dit je interessant? Lees dan snel de vacature en reageer met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting System Network Engineering bij snelgroeiend ICT-bedrijf

Doe jij een studie in de richting ICT-beheer en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Woon je in de regio Veenendaal en heb je affiniteit met system network engineering? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Veenendaal
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C#/.NET bij multinational in de zorgbranche

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je gaat programmeren in C#/.NET? Dit bedrijf met een vestiging in de regio Roermond en een in Zoetermeer is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hun software development team komt ondersteunen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Roermond / Zoetermeer
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Heerlen, Maastricht, Venlo, Alphen a.d. Rijn, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage ICT-beheer bij multinational in de zorgbranche

Studeer jij een ict-beheer gerelateerde studie en nog op zoek naar een meewerkstage? Dit bedrijf in de regio Roermond is nog op zoek naar een meewerkstagiair die een brede stage gaat oppakken. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Roermond
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting opzetten van knowledge base bij softwareontwikkelaar

Zoek jij een (afstudeer)stage waarbij je aan de slag gaat met het opzetten van een knowledge base? Dit bedrijf in Almere zoekt een (afstudeer)stagiair die hiermee aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Amersfoort, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage softwaredevelopment in PHP bij dienstverlener

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je aan de slag gaat met het programmeren van software in PHP? Dit bedrijf in de regio Haarlem is op zoek naar een meewerkstagiair die hun team komt ondersteunen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage C# bij bedrijf in de zorgtechnologie

Heb jij ervaring met C# en ben je op zoek naar een meewerkstage? Dit bedrijf in Rotterdam is op zoek naar een meewerkstagiair die hun team komt ondersteunen. Interesse? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting programmeren in C# bij snelgroeiend softwarebedrijf

Ben je nog op zoek naar een meewerkstage en lijkt het je leuk om daarin bij een snelgroeiend softwarebedrijf aan de slag te gaan? Heb je daarnaast kennis van programmeren in C#? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end development in PHP bij online dienstverlener

Ben je nog op zoek naar een back-end programmeerstage of afstudeeropdracht en heb je affiniteit met PHP? Dit bedrijf in Amsterdam heeft meerdere mogelijkheden om jezelf op dit gebied verder te ontwikkelen. Reageer nu met je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage front-end development bij online dienstverlener

Heb je affiniteit met HTML, CSS en JavaScript en lijkt het je leuk om hier een leuke (afstudeer)stage in op te pakken? Dit bedrijf in Amsterdam houdt zich veel bezig met webontwikkeling. Vind je dit interessant? Laat het ons dan weten en stuur je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting Netwerk Engineering bij IT organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Heb je affiniteit met netwerk engineering? Dit bedrijf met een vestiging bij Arnhem en een vestiging bij Hilversum zoekt een gemotiveerde meewerkstagiair! Lees de vacature en stuur je CV en motivatie.

Plaats: Regio Hilversum / Regio Arnhem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage front-end webdevelopment bij innovatief softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij jij je bezig gaat houden met het ontwikkelen van een website? Dit bedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hun nieuwe website gaat ontwikkelen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting UX/UI design bij softwareontwikkelaar

Ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met UX / UI? Woon je daarnaast in de regio Zwolle? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Lees de vacature en reageer met je CV en motivatie.

Plaats: Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Almelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht back-end programmeren bij softwareontwikkelaar

Studeer jij in de richting ICT en ben je nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Heb je affiniteit met back-end programmeren in PHP frameworks? Dan is dit bedrijf in Zwolle op zoek naar jou!

Plaats: Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Almelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht front-end programmeren bij softwareontwikkelaar

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage waarbij de focus ligt op front-end programmeren? Dan heeft deze IT organisatie in Zwolle plek voor jou! Lijkt dit je leuk? Lees dan de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Zwolle
Regio: Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Almelo, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Artificial Intelligence

Ben jij op zoek naar een (afsutdeer)stage richting Artificial Intelligence? Dit bedrijf in Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die al enige ervaring heeft met AI en hier zich graag verder in wil gaan verdiepen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage business intelligence richting datavisualisatie

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage in business intelligence? Heb jij ervaring met Microsoft Power BI? Dit bedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hiermee aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting innovatief technisch product bij snelgroeiend bedrijf

Ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met een innovatief technisch product? Dan is dit bedrijf in de regio Leiden iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht programmeren in C# bij innovatieve speler

Studeer jij Informatica en ben je op zoek naar een mooie opdracht in C#? Dan is dit bedrijf in Den Bosch op zoek naar jou! Zowel voor derde- als vierdejaars liggen er mogelijkheden. Lees de vacature en stuur je CV en motivatie!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ICT-programmeren of TI bij telecombedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage en studeer je in de richting ICT-programmeren of Technische Informatica? Woon je daarnaast in de buurt van Utrecht? Dan heeft dit bedrijf een mooie mogelijkheid voor jou! Lees de vacature en laat het ons weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ICT-beheer bij telecombedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)opdracht in de richting ICT-beheer en heb je interesse in security, netwerkbeheer, firewalls of routers? Dan heeft dit bedrijf in Utrecht meerdere mogelijkheden voor jou!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT-beheer op de supportafdeling van telecombedrijf

Studeer jij in de richting ICT-beheer en ben je geïnteresseerd in een stage op de support afdeling? Dan is dit bedrijf in de regio Utrecht op zoek naar jou! Lijkt dit je leuk? Lees dan de vacature en reageer!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage front-end development bij online marketing bureau

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende stage richting front-end development bij een gerenommeerd bedrijf? Dit bedrijf is Nieuwegein is op zoek naar een (afstudeer)stagiair met een goed gevoel voor design die front-end wil gaan programmeren. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Nieuwegein
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Amersfoort, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting CRM-systeem implementatie bij technische handelsorganisatie

Ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage en heb je een Business Intelligence achtergrond? Lijkt het je daarnaast leuk om de processen in kaart te brengen voor een nieuw CRM-systeem? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Tilburg/Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Business IT bij softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)opdracht in de richting Business, IT en Management? Woon je daarnaast in de buurt van Amsterdam? Lees dan nu de vacature en reageer snel!

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht ERP pakketselectie bij multinational

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en lijkt het je interessant om voor een internationale organisatie een ERP pakketselectie uit te voren? Het bedrijf wil er voor zorgen dat alle vestigingen met hetzelfde ERP systeem gaan werken. Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort

Startdatum: per direct

Meewerkstage back-end development bij snelgroeiend marketingbureau

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waar je je kunt richten op back-end development? Dan is dit bedrijf in Utrecht op zoek naar jou! Laat het ons snel weten door middel van je CV en motivatie.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Haarlem, Den Haag, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage front-end development bij snelgroeiend marketingbureau

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waar je je kunt richten op front-end development? Dan is dit bedrijf in Utrecht op zoek naar jou! Laat het ons snel weten door middel van je CV en motivatie.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Haarlem, Den Haag, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage videobewerking bij snelgroeiend marketingbureau

Studeer jij Communicatie, Multimedia & Design of iets soortgelijks en vind jij het leuk om je bezig te houden met video's? Dit bedrijf zoekt een echte creatieveling die op dit gebied wilt meewerken. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Haarlem, Den Haag, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting selectie ERP-systeem bij innovatief bedrijf

Ben je nog op zoek naar een afstudeer(stage) en heb je kennis van ERP-systemen? Dan is dit bedrijf in de regio Doetinchem iets voor jou! Interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage front-end in HTML, CSS en JavaScript bij snelgroeiende webontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je front-end gaat programmeren in HTML, CSS en JavaScript? Dan is dit bedrijf in Nijmegen op zoek naar jou! Lees de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Nijmegen
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Venlo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage in back-end PHP bij snelgroeiende webontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je back-end gaat programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in Nijmegen op zoek naar jou! Lees de vacature en stuur ons je CV en motivatie.

Plaats: Nijmegen
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Venlo

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting ICT beheer en support

Ben jij op zoek naar een meewerkstage richting ICT beheer? Dit bedrijf in Almelo zoekt een meewerkstagiair die hen hierbij gaat helpen! Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht Technische Informatica / programmeren bij innovatieve ontwikkelaar

Studeer je Technische Informatica of studeer je in de richting van ICT-programmeren en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Lijkt het jou leuk om software modulair in te richten en woon je in de buurt van Arnhem? Lees dan de vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ontwikkelen in PHP bij klein innovatief bedrijf

Ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht waarbij je kan werken in PHP? Heb je hier ervaring en affiniteit mee en woon je in de buurt van Haarlem? Lees dan de vacature en stuur ons je CV en motivatie!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage Business Intelligence bij hoogstaand vastgoedplatform

Ben jij op zoek naar een hele uitdagende meewerkstage in de richting van Business Intelligence voor één van de grootste websites van Nederland? Dan heeft dit bedrijf uit Amsterdam een hele mooie stage klaar liggen voor jou!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

WO meewerkstage richting M&A / corporate finance

Ben jij WO-student en op zoek naar een meewerkstage waarin je ervaring op het gebied van mergers & acquisitions en corporate finance kan opdoen? Woon je ook nog in de buurt van Amsterdam? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Hoofddorp, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage in soft- of hardware bij innovatief IT bedrijf

Studeer jij in de richting van ICT, ICT-programmeren of Technische Informatica en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage in soft- en/of hardware? Dan is dit bedrijf in Tiel op zoek naar jou! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Tiel
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting front-end bij innovatieve weborganisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij je in de front-end gaat werken met HTML, CSS en Javascript? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Amsterdam? Laat het ons dan snel weten door middel van je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Almere, Dronten, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting back-end in PHP bij innovatieve weborganisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij je richting back-end in PHP gaat werken? Woon je daarnaast ook nog in de buurt van Amsterdam? Laat het ons dan snel weten door middel van je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Almere, Dronten, Alkmaar, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage webdevelopment bij innovatief bedrijf

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met webdevelopment (PHP, HTML/CSS)? Dan is dit bedrijf in de regio Boxmeer iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Boxmeer
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage doorontwikkelen financiële helpingtool in C++

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je een financiële tool gaat doorontwikkelen in C++ en Excel met Visual Basic? Heb je daarnaast ook nog verstand van SQL? Dan is dit bedrijf in Roosendaal op zoek naar jou!

Plaats: Roosendaal
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting inventarisatie hardware- en netwerkinfrastructuur

Ben jij nog op zoek naar een leuke meewerkstage en studeer je iets in de richting van ICT-beheer? Heb jij daarnaast affiniteit met de inventarisatie van hardware- en netwerkinfrastructuur? Dan is dit bedrijf in Eindhoven iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage CMD richting nieuwe webshop bij mediabedrijf

Ben je op zoek naar een uitdagende CMD stage en woon je in de buurt van Utrecht? Dit bedrijf is op zoek naar een derdejaars die zich gaat richten op de nieuwe webshop. Heb je interesse? Laat het ons dan weten door je motivatie en CV te sturen!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting CMD bij snelgroeiende retailer

Studeer jij Communicatie en Multimedia Design en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waarin je jouw creativiteit kwijt kunt? Dan is dit bedrijf in de buurt van Haarlem op zoek naar jou! Lees de vacature en reageer snel met je CV en motivatie.

Plaats: Omgeving Haarlem
Regio: Amsterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C/C++ bij technische organisatie

Ben jij nog op zoek naar een leuke afstudeer(stage) en heb je ervaring en affiniteit met programmeren in C/C++? Dan is dit bedrijf in Arnhem iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie.

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Onderzoeksopdracht omtrent ElasticSearch bij technisch bedrijf

Studeer jij ICT en ben je op zoek naar een uitdagende onderzoeksopdracht? Dit bedrijf wil ElasticSearch gaan inzetten, waar ze jou voor nodig hebben! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht ICT procesoptimalisatie bij mediabedrijf

Ben je op zoek naar een opdracht richting ICT procesoptimalisatie en woon je in de regio Utrecht? Dan is dit iets voor jou! Laat het ons weten met je CV en motivatie.

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ISO/NEN certificering bij softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)opdracht en heb je affiniteit met ICT? Dit bedrijf in Amsterdam is op zoek naar een goede afstudeerder die een opdracht met betrekking tot ISO en NEN certificering gaat oppakken. Reageer snel met je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Bijbaan programmeren in PHP bij gerenommeerde app developer

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je native apps in PHP gaat ontwikkelen? Vind je het leuk om iedere dag iets nieuws te leren en lijkt het je fijn om vanuit huis te werken? Dat kan bij deze bijbaan! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Bijbaan programmeren in Android bij gerenommeerde app developer

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je native apps in Android gaat ontwikkelen? Vind je het leuk om iedere dag iets nieuws te leren en lijkt het je fijn om vanuit huis te werken? Dat kan bij deze bijbaan! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Bijbaan programmeren in iOS bij gerenommeerde app developer

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je native apps in iOS gaat ontwikkelen? Vind je het leuk om iedere dag iets nieuws te leren en lijkt het je fijn om vanuit huis te werken? Dat kan bij deze bijbaan! Reageer nu met je CV en motivatie.

Plaats: Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage in ICT-beheer bij innovatief bedrijf

Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage bij een skilled service desk om veel te leren over ICT-beheer? Dan kan dit de perfecte stage zijn voor jou! Laat het ons weten met je CV en motivatie.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Data Management bij multinational

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage en heb je affiniteit met Data Management? Dan is dit bedrijf in de regio Leiden iets voor jou! Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage systeembeheer bij expert in de energiesector

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting systeembeheer? Dit bedrijf in Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hen hierbij gaat helpen! Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage applicatiebeheer bij expert in de energiesector

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting applicatiebeheer? Dit bedrijf in Utrecht is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hen hierbij gaat helpen! Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ICT Consultancy bij adviesbureau

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb jij affiniteit met ICT Consultancy? Dan is dit bedrijf in Deventer iets voor jou! Het bedrijf is een adviesbureau voor de voedingsmiddelen industrie en binnen dit bedrijf zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die aan de slag wil gaan met advies- en implementatiediensten. Ze bieden goede begeleiding en er wordt gewerkt in een flexibele en informele omgeving. Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting software engineering met Delphi

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en studeer jij in de richting van Informatica? Lijkt het jou leuk om een stage op te pakken binnen een toonaangevend adviesbureau in de voedingsmiddelenindustrie en heb jij al wat ervaring met programmeren in Delphi? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Dit bedrijf in Deventer is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die aan de slag wil gaan met het ontwikkelen en optimaliseren van software systemen. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Plaats: Deventer
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage (game)development in Unity/C#

Ben jij per direct op zoek naar een leuke en uitdagende stage of afstudeeropdracht? Heb je daarnaast ook affiniteit met C# en Unity3D en lijkt jou daarin (game)development interessant? Reageer dan meteen met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage in Business Intelligence richting data

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage? Zoek dan niet verder! Bij dit bedrijf kan jij aan de slag met Business IT Management. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Plaats: Tiel
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting software-ontwikkeling Delphi

Ben je nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb je affiniteit met software ontwikkeling van Delphi? Dan is dit misschien iets voor jou! Je zult aan de slag gaan bij een snelgroeiend bedrijf in de buurt van Alkmaar. Heb je interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Regio Alkmaar
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Den Helder, Enkhuizen, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage optimaliseren offerte tooling

Ben je op zoek naar een 3e/4e jaarsstage of afstudeeropdracht met betrekking tot procesoptimilisatie? Deze organisatie heeft een uitdagende opdracht voor het optimaliseren en modelleren van hun offerte tooling. Ben je geïnteresseerd? Lees snel verder en reageer direct!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage SCADA/PLC bij grote organisatie

Zoek jij een stage of afstudeeropdracht waarbij je aan de slag mag met SCADA en PLC. Dit bedrijf in de omgeving van Utrecht is op zoek naar een enthousiaste student die hiermee wil komen werken aan diverse vraagstukken gericht op hardware. Bekijk de vacature en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage .NET programmeren

Zoek jij een stage of afstudeeropdracht voor jouw opleiding waarbij je mag programmeren in .NET? Dit bedrijf heeft een mooi plekje openstaan voor een enthousiaste student. Lees de vacature door en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht omtrent datawarehousing bij softwarebedrijf

Zoek jij een afstudeeropdracht waarbij je je mag bezighouden met datawarehousing? Dit bedrijf is op zoek naar een goede afstudeerder of derdejaars WO-er die een opdracht wil oppakken! Lees de vacature door en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Python bij softwareontwikkelaar voor MKB

Ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting Python? In deze (afstudeer)stage ga je aan de slag met softwareontwikkeling. Ook geschikt voor Engelssprekende studenten! Spreekt deze (afstudeer)stage je aan? Reageer dan direct!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage software developer en tester in .NET bij innovatief softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting .NET? Vind jij het leuk om software te testen? Dit bedrijf in de buurt van Nijmegen is op zoek naar een stagiair die hen gaat helpen bij zowel het programmeren als het testen van hun software. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Regio Nijmegen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren voor Linux bij ambitieuze mediaorganisatie

Zoek jij een programmeer stage of afstudeeropdracht waarbij je je mag richten op Linux? Dit bedrijf heeft een mooi plekje openstaan voor een stagiair of afstudeerder die de Engelse taal goed beheerst. Lees de vacature en reageer met motivatie en cv!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage C++ bij mediaorganisatie

Zoek jij een gave stage of afstudeeropdracht waarbij je mag programmeren in C++? Misschien is dit plekje bij deze ambitieuze mediaorganisatie wel iets voor jou! Neem de vacature door en reageer met motivatie en cv als je geïnteresseerd bent!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT richting Oracle APEX

Volg jij een ICT opleiding en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdacht? Bij dit bedrijf is een plekje vrij voor een student die zich wil storten op de (her)ontwikkeling van de interne applicatie. Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT advies richting Cloud Implementatie

Volg jij een opleiding richting ICT advies en ben je op zoek naar een gave stage of afstudeeropdracht? Dit bedrijf heeft een mooi plekje vrij voor een enthousiaste student! Lees snel de vacature en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Regio Zutphen
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Zutphen

Startdatum: per direct

Bijbaan opzetten nieuwe vestiging IT organisatie

Heb jij een IT, Technische Informatica of Business Intelligence achtergrond? Wil je als bijbaan een nieuwe vestiging voor onze klant gaan opzetten in een studentenstad? Reageer dan nu snel met je CV en motivatie!

Plaats: Heel Nederland
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Emmen, Zwolle, Leeuwarden, Deventer, Enschede, Almere, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Heerlen, Maastricht, Venlo, Almelo, Alphen a.d. Rijn, Assen, Delfzijl, Den Helder, Drachten, Emmeloord, Enkhuizen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad, Meppel, Purmerend, Roermond, Sneek, Terneuzen, Veendam, Zutphen

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting inrichten datacentra voor grote spelers!

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij je mee gaat werken aan het inrichten en implementeren van datacentra voor grote klanten? Wacht dan niet en reageer snel!

Plaats: Purmerend
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Purmerend

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage richting back-end bij marketing communicatiebureau

Zoek jij een uitdagende derdejaarsstage voor jouw IT gerelateerde opleiding waar je je bezig mag houden met de back-end? Dit bedrijf heeft wel een mooi plekje voor je! Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Zwolle
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage richting grafisch vormgeven bij marketing communicatiebureau

Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage waar jij aan de slag mag met grafisch vormgeven? Dit marketing communicatiebureau heeft een plekje voor een enthousiaste stagiair openstaan op de designafdeling! Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Zwolle
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Zutphen

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage richting (technische) informatica bij innovatief softwarehuis

Ben je op zoek naar een uitdagende derdejaarsstage voor jouw opleiding (technische) informatica? Dit innovatieve bedrijf biedt jou een leuke opdracht. Bekijk de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Dordrecht
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Stage richting PHP bij dynamisch bedrijf

Volg jij een IT gerelateerde opleiding en zoek je een leuke stageplek? Dit bedrijf heeft heel veel mogelijkheden op dit gebied. Lees snel wat ze allemaal te bieden hebben en laat je motivatie en cv achter als je interesse hebt!

Plaats: Bergen op Zoom
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg, Terneuzen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting User Experience

Ben jij nog op zoek naar een stage of afstudeeropdracht voor jouw communicatie of ICT opleiding en vind je User Experience interessant? Dit bedrijf heeft een mooie vacature openstaan. Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting consultancy bij IT organisatie

Volg jij een ICT studie gericht op consultancy en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting development bij IT organisatie

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht richting development bij een mooie IT organisatie? Dit bedrijf zoekt jou! Bekijk de vacature en reageer als je interesse hebt met motivatie en cv!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Tilburg, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting grafische vormgeving bij snelgroeiend bedrijf

Volg jij een communicatie gerelateerde studie en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage waar je echt al jouw creativiteit kwijt kan? Dit bedrijf biedt jou die kans. Lees de vacature en reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Dronten, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Enkhuizen, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ICT ISO opdracht

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting procesoptimalisatie in Nijmegen? Onze klant is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die zich bezig gaat houden met een ISO procesopdracht. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch, Venlo, Zutphen

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage richting .NET bij IT organisatie

Volg jij een IT gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een derdejaarsstage? Dit bedrijf heeft een stageplaats voor een enthousiaste student richting .NET programmeren. Er komt ook een stukje IT beheer bij kijken, dus hou hier rekening mee. Bekijk snel de vacature en reageer met motivatie en cv.

Plaats: Regio Gouda
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Business IT and Management bij een internationale software leverancier!

Ben jij een gemotiveerde Business IT and Management student en op zoek naar een mooie derdejaars -of afstudeerstage? Wacht dan niet en reageer snel!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

Derdejaars stage richting procesoptimalisatie voor een BIM student

Studeer jij in de richting van ICT Consultancy? En ben jij op zoek naar een derdejaars stage? Deze multinational is op zoek een enthousiaste stagiair die een procesoptimalisatieopdracht kan vervullen. Interesse? Stuur dan nu je motivatie en cv!

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT-beheer richting support

Studeer jij een studie richting de ICT-beheer en wil je klantgerichte ervaring opdoen? Dit bedrijf in Amstelveen zoekt een stagiair die mee gaat lopen of af gaat studeren op de supportafdeling. Ze hebben enkele leuke projecten openstaan en zoeken een gemotiveerde ICT'er. interesse? Reageer dan meteen.

Plaats: Amstelveen
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting applicatieontwikkeling bij maritiem dienstverlener

Volg jij een informatica-gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Heb je tevens ervaring met JavaScript en lijkt het jou leuk te programmeren binnen een speciaal framework? Dan heeft dit bedrijf in IJmuiden de perfecte opdracht voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: IJmuiden
Regio: Amsterdam, Wageningen, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Webdevelopment in IOS/Android

Deze snelgroeiende marketingorganisatie in Tilburg is op zoek naar gemotiveerde derde- en vierdejaarsstudenten die affiniteit hebben met webdevelopment in IOS/ Android. Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Front-end programmeren bij online marketingbureau

Heb jij affiniteit met front-end programmeren? En ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht bij een leuk online marketingbureau in hartje Tilburg? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage PHP programmeren bij online marketingbureau

Dit bedrijf is een van de snelst groeiende marketingorganisaties in Nederland. Zij hebben zelf een PHP platform gebouwd en hebben zowel voor derde- als vierdejaarsstudenten mooie opdrachten liggen! Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ERP-optimalisatie bij handelsorganisatie

Heb jij ervaring met het optimaliseren van ERP-systemen en lijkt het jou leuk om jouw stage of afstudeeropdracht in deze richting te doen? Dan heeft dit bedrijf in regio Utrecht een mooie opdracht voor jou klaarliggen! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Den Haag, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting back-end (Node.js) website optimaliseren

Kan jij goed back-end programmeren en lijkt het jou een leuke uitdaging om de website van dit bedrijf in Amsterdam te optimaliseren? Dan kun je hier terecht voor een leerzame stage! Interesse? Solliciteer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting front-end website optimaliseren

Kan jij goed front-end programmeren en lijkt het jou een leuke uitdaging om de website van dit bedrijf in Amsterdam onder handen te nemen? Dan kun je hier terecht voor een leerzame stage! Interesse? Solliciteer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in PHP

Deze organisatie is doorlopend op zoek naar een ambitieuze studenten die het leuk vinden om te programmeren in PHP. Ben jij leergierig en op zoek naar een leuke derde- of vierdejaarsstage? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting C#/.NET bij online marketing bureau

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende stage richting C#/.NET bij een gerenommeerd bedrijf? Dit bedrijf is Nieuwegein is dan op zoek naar jou! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Nieuwegein
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Amersfoort, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PHP applicatieontwikkeling

Ben jij goed in PHP programmeren en lijkt het jou tof om hierin stage te lopen of af te studeren? En dat ook nog eens bij een snelgroeiend bedrijf dat producten levert aan grote multinationals? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Regio Apeldoorn
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Kampen, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Big Data bij technische organisatie

Studeer jij Bedrijfswiskunde of volg je een opleiding richting ICT-advies en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit technische bedrijf heeft een uitdagende opdracht richting Big Data openstaan! Reageer snel met motivatie en cv.

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C# en .NET bij internationale organisatie

Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage of afstudeeropdracht? En wil jij graag aan de slag bij een internationaal bedrijf waarbij je zal gaan programmeren in C# en .NET? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Doetinchem
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem

Startdatum: per direct

Meewerkstage front-end bij snelgroeiend IT-bedrijf

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin jij je front-end talenten kan laten zien? Dit snelgroeiende IT-bedrijf in Den Bosch is op zoek naar een gemotiveerde extra kracht op de developmentafdeling. Dus ben jij goed in HTML/CSS/Javascript en heb je interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting ICT-beheer bij IT-organisatie

Volg jij een studie gerelateerd aan ICT-beheer, zoals System and Network Engineering? Ben je nog op zoek naar een toffe stage of afstudeeropdracht? Dan heeft deze IT-organisatie in Tilburg een leuke opdracht voor jou! Interesse? Reageer meteen!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ERP implementatie traject

Ben jij 3e of 4e jaars Business IT student? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je het nieuwe ERP systeem van een technische handelsorganisatie gaat implementeren en optimaliseren? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage mobile development richting Android

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht waarbij je aan de slag kan gaan met mobiel programmeren voor Android? Dan heeft dit IT-bedrijf in Rotterdam een mooie uitdaging voor jou! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Rotterdam
Regio: Utrecht, Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage BIM bij IT-bedrijf

Ben jij analytisch met een natuurlijk oog voor verbetering? Wil jij graag de kern van een probleem vinden? En heb je tevens kennis van databases en SQL-queries? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Een IT-bedrijf in Alkmaar heeft namelijk een plekje vrij op de software development afdeling waar jij aan de slag kan gaan met het oplossen van datavraagstukken!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage consultant bij internationaal consultancybedrijf

Ben jij op zoek naar een finance of business IT (afstudeer)stage waarin je de kans krijgt internationale projecten op te pakken? Dan is dit consultancybedrijf in de buurt van Amersfoort op zoek naar jou. Lijkt dit je iets? Laat het ons weten en stuur ons je cv en motivatie!

Plaats: omgeving Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage programmeren in PHP bij software en webdevelopment organisatie

Onze klant is een software en webdevelopment organisatie in de omgeving van Amersfoort. Zij zijn doorlopend op zoek naar goede meewerk stagiaires. Heb jij interesse? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

Uitdagende (afstudeer)stage richting design (UI) bij Mediaorganisatie

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage richting design (UI) waarbij je veel kennis kunt opdoen? Dit bedrijf in Rotterdam is op zoek naar een gemotiveerde student die wel van een uitdaging houdt. Lijkt de (afstudeer)opdracht jou wel iets? Reageer dan snel!

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end JavaScript bij mediaorganisatie

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en heb jij affiniteit met JavaScript? Misschien is deze back-end (afstudeer)stage bij dit ambitieuze mediaorganisatie dan wel iets voor jou! Interesse? Reageer dan snel met motivatie en cv.

Plaats: Rotterdam
Regio: Rotterdam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)Stage Business IT & Management bij snelgroeiend IT-bedrijf

Heb jij verstand van zowel business als IT en zoek je nog een leuke stage of afstudeeropdracht in deze richting? Reageer dan snel op deze vacature en wie weet kun jij dan binnenkort starten bij dit leuke bedrijf in Amsterdam!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Breda, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Diverse informatica (afstudeer)stages: realiseren van automatische testen / rapporten repository / Outlook Add-in

Volg jij een opleiding richting Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage per september? Dit bedrijf in de regio Utrecht heeft mooie opdrachten liggen in verschillende richtingen!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ict-beheer/system network engineering

Ben jij nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage richting ICT-beheer of System Network Engineering en heb je interesse in security? Gaat je hart sneller kloppen van SIM, penetration test & Intrusion Detection Systems? Reageer dan snel op deze uitdagende stage!

Plaats: Raamsdonksveer
Regio: Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage ICT/Techniek richting artificial intelligence

Ben jij geïnteresseerd in artificial intelligence, studeer jij IT/Techniek/Technische wiskunde en ben jij gemotiveerd? Dan is dit internationale internetbureau in Rotterdam op zoek naar jou? Lijkt dit je iets? Stuur ons dan je cv en motivatie.

Plaats: Rotterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Tilburg, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting front-end development bij leuk bedrijf

Zit front-end programmeren jou in het bloed en zoek je nog een leuke stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij dit bedrijf bij het juiste adres! Reageer snel!

Plaats: Groningen
Regio: Groningen, Emmen, Leeuwarden, Assen, Drachten, Heerenveen, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting programmeren in Python/Django

Heb jij een echte passie voor programmeren en ben je op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht waarin je jezelf echt kunt ontwikkelen? Dan bij je bij dit bedrijf in Groningen aan het juiste adres! Zie jij jezelf wel aan de slag gaan bij dit open en gezellige bedrijf? Laat dan snel iets van je horen!

Plaats: Groningen
Regio: Groningen, Emmen, Leeuwarden, Assen, Drachten, Heerenveen, Hoogeveen, Veendam

Startdatum: per direct

Creatieve multimedia meewerkstage bij webbureau

Ben jij gek op design, creatief met conversie optimalisatie en streef jij in je werk altijd naar kwaliteit? Ben je tevens op zoek naar een ècht leuke stage? Lees dan snel verder naar wat dit webbureau in Leerdam jou te bieden heeft!

Plaats: Leerdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end development bij webbureau

Ben jij een creatieve front-end student met ervaring in HTML5 en ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan kun jij bij dit jonge en innovatieve webbureau in de regio Gorinchem je ei kwijt! Zij hebben namelijk een stageplek voor een enthousiaste student die zich graag wil ontwikkelen op dit gebied. Lijkt jou dit wel wat? Stuur ons dan nu je motivatie en cv!

Plaats: Regio Gorinchem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage embedded programmeren richting C++

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage als Software Engineer in de richting C++? Dit grote machinebedrijf biedt je de kans mee te lopen op hun R&D-afdeling. Reageer met cv en motivatie

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting de bedrijfsprocesoptimalisatie

Zoek jij een afstudeerstage waarin je onderzoek gaat doen naar de bedrijfsprocessen en de optimalisatie daarvan? Dit innovatieve softwarebedrijf in de logistieke branche is op zoek naar jou. Reageer snel met je cv en motivatie!

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage softwareontwikkeling in C# en .NET

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarin je gaat programmeren met C# en .NET? Dan is dit bedrijf uit Eindhoven op zoek naar jou. Reageer met je motivatie en cv.

Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage CMD richting creatieve content vormgeven

Ben jij aan het zoeken naar een uitdagende creatieve stage waarin jij je ei kwijt kan? Deze technische organisatie zoekt een creatieve student met goede grafische vaardigheden. Ben jij deze student? Reageer dan snel!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end optimalisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarin je het eigen systeem van dit innovatieve bedrijf gaat optimaliseren? En heb je interesse in het programmeren in HTML, CSS, en JavaScript? Stuur dan snel je motivatie en cv op!

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage C#-programmeur bij vernieuwend automatiseringsbedrijf

Heb jij interesse in een (afstudeer)stage waarin je je gaat bezighouden met het programmeren in C# en met hardware-problemen? Dit innovatieve automatiseringsbedrijf biedt je deze kans. Reageer per direct met cv en motivatie!

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting machinebesturingssystemen (PLC) bij technisch innovatief bedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarin je je gaat bezighouden met het doorontwikkelen van een PLC-machinebesturingssyteem? Dit innovatieve bedrijf biedt jou de kans hun eigen software te gaan verbeteren. Interesse? Reageer dan snel met cv en motivatie.

Plaats: Regio Breda
Regio: Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage PHP bij SaaS-bedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Lijkt je het interessant om nieuwe modules te ontwikkelen? Dit bedrijf is op zoek naar een PHP-programmeur in het Laravel Framework.

Plaats: Regio Breda
Regio: Eindhoven, Utrecht, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage PHP in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage richting PHP? En lijkt het jou het leuk om deel uit te gaan maken van een leuk team bij een innovatief internetbureau in Den Bosch? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage Communicatie Multimedia Design

Vind jij het leuk om bezig te zijn met allerlei creatieve uitingen richting leaflets, brochures en ander promotiemateriaal? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Woerden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Ede, Amersfoort, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage programmeren richting Android appdevelopment

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en zou je dit graag doen richting het programmeren voor Android appdevelopment? Bij dit software bedrijf in regio Den Bosch krijg je hier de mogelijkheid toe! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting programmeren in Java

Programmeer jij graag en goed in Java en zou je het leuk vinden hierin stage te lopen of af te studeren? Sla dan nu je slag bij dit innovatieve software bedrijf in regio Den Bosch! Reageer snel!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting geautomatiseerd testen

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Bij dit software bedrijf in regio Den Bosch zijn ze op zoek naar een stagiair die hen kan helpen met het geautomatiseerd testen van software! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ICT-beheer gespecialiseerd in de Linux-kant

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting ICT beheer binnen de data-verkeer sector? En vind jij het leuk om samen met het bedrijf je opdracht te gaan formuleren? Stuur dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Zoetermeer
Regio: Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage PHP bij jong innovatief bedrijf.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je gaat programmeren in PHP en aan de slag gaat met Wordpress? En wil je meelopen bij een leuk en innovatief bedrijf in hartje Den Haag? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats: Den Haag
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren bij innovatief softwarebedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage bij een innovatief softwarebedrijf? En heb je affiniteit met back-end programmeren? Reageer dan snel met je motivatie en cv

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end programmeren

Ben jij op zoek naar een leuke 3e of 4e jaarsstage richting front-end programmeren in de regio Utrecht? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Den Bosch, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren in PHP

Ben jij op zoek naar een leuke back-end programmeerstage of afstudeeropdracht? En wil jij deel uit gaan maken van een leuk team binnen een online marketingbedrijf in de regio Leiden? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

ICT beheer opdracht richting netwerk infrastructuur

Ben jij per direct op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? En studeer je System Network Engineering of ICT Beheer? Bij deze opdracht ga jij je bezig houden met de optimaliseren van de ICT infrastructuur van de organisatie. Interesse? Reageer dan snel met je motivatie en CV!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

IT process opdracht richting security

Ben jij een gemotiveerde student en per direct op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht Business IT & Management richting security? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting wiskunde en algoritmes

Studeer jij bedrijfswiskunde of toegepaste wiskunde en zoek je nog een leuke (afstudeer)stage? Dan hebben wij een leuke opdracht in de aanbieding! Interesse? Laat je cv + motivatie achter.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting C/C++

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting C++? Dan hebben wij een leuke (afstudeer)opdracht voor je bij een grote multinational in Dordrecht! Laat je cv + motivatie achter als je interesse hebt.

Plaats: Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

(Afstudeer)opdracht richting ruimtegebonden technologie in gebouwen

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het gebied van ruimtegebonden technologie? Heb jij tevens interesse in gebouwgebonden automatisering? Dan is deze opdracht iets voor jou! Interesse? Reageer dan direct!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Meeloopstage richting filmpjes maken en editen

Ben jij een echte creatieveling en op zoek naar een toffe meewerkstage? Dit bedrijf is op zoek naar een derdejaarsstudent die video's wil maken en mee wil werken aan marketing en PR werkzaamheden. Ben jij de juiste kandidaat? Reageer dan meteen!

Plaats: Breda
Regio: Eindhoven, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage als ICT beheer / system engineer

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage richting ICT beheer of System & Network Engineering? Reageer dan snel op deze uitdagende meewerkstage!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Amersfoort, Zaandam, Hoofddorp, Hilversum, Kampen, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting systeem en database development

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht op het gebied van IT? Deze organisatie in regio Gorinchem is op zoek naar een slimme student die hen kan ondersteunen met het verder ontwikkelen van hun Laboratorium Informatie Managements Systeem (LIMS)! Ben jij degene die ze zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Gorinchem
Regio: Dordrecht, Breda, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting Business IT

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het gebied van Business IT? Dit bedrijf met kantoor in Delft is op zoek naar een enthousiaste stagiair die voor ken een onderzoek kan uitvoeren naar de interne IT-systemen. Ben jij degene die ze zoeken? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Delft
Regio: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage PHP bij webshop

Ben jij op zoek naar een leerzame meewerkstage programmeren? Bij dit bedrijf kun je aan de slag in een ervaren team van programmeurs om in PHP te gaan werken. Lijkt jou dit leuk om te doen? Solliciteer dan nu!

Plaats: Alkmaar
Regio: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting optimalisatie ERP-pakket

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)opdracht op het gebied van ICT advies? Voor dit leveranciersbedrijf in regio Dordrecht zijn wij op zoek naar een slimme student die aan de slag wil gaan met het optimaliseren van het ERP-pakket van dit bedrijf! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Dordrecht
Regio: Rotterdam, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Roosendaal

Startdatum: per direct

Meewerkstage Business IT richting implementatie Intranet

Ben jij een gemotiveerde Business IT student en zoek jij een uitdagende meewerkstage? Bij deze organisatie vlakbij Utrecht ligt een vraagstuk rondom een intern communicatiemiddel zoals Intranet. Zij zoeken daarom iemand die daar een onderzoek naar kan doen en die het uiteindelijke advies ook kan implementeren. Ben jij de persoon die zij zoeken? Reageer dan meteen!

Plaats: Omgeving Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage Multimedia Design en marketingcommunicatie

Ben jij op zoek naar een leerzame meewerkstage waarbij je aan de slag kunt met video's, blogs en meer creatieve zaken? Dan is deze stage echt iets voor jou! Dit uitzendbureau is namelijk op zoek naar een creatieve student die bij hen aan de slag wil op de marketingafdeling. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Plaats: Omgeving Den Bosch
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage ICT beheer!

Zoek jij per direct nog een uitdagende stage richting systeembeheer? Reageer dan nu op deze leuke opdracht bij een bekende multinational!

Plaats: Amstelveen
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Zaandam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage Business IT bij multinational

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Deze internationale organisatie in Amstelveen heeft een mooie plek klaarliggen waarbij de focus ligt op Business IT. Op basis van jouw interesses en vaardigheden stel je een opdracht met het bedrijf samen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Plaats: Amstelveen
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Zaandam

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting appdevelopment voor Android

Ben jij op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht waarbij je applicaties mag gaan ontwikkelen voor Android? Dat kan bij dit IT-bedrijf in regio Amersfoort! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting datawarehouse ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb jij wel verstand van big data en datawarehouse? Dan is dit iets voor jou! Bij dit bedrijf in Nijmegen mag je aan de slag met de optimalisatie van datawarehouse ontwikkeling. Interesse? Laat dan snel wat van je horen!

Plaats: Nijmegen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

Brede meewerkstage richting huisstijl ontwikkelen

Op zoek naar een leuke en creatieve stage? Bij dit bedrijf in de buurt van Wijchen mag je als derdejaars student aan de slag met o.a. het doorontwikkelen van de huisstijl! Ben jij degene die we zoeken voor deze opdracht? Reageer dan snel!

Plaats: Regio Wijchen
Regio: Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Helmond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage platform ontwikkelen in CSS/HTML/JavaScript

Ben jij een echte front-end programmeur en lijkt het je tof om mee te helpen aan de ontwikkeling van een nieuw soort platform? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Geïnteresseerd? Reageer dan nu met je motivatie en je cv!

Plaats: Ridderkerk
Regio: Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage platform ontwikkelen in PHP

Ben jij een goede programmeur en zoek jij een leuke (afstudeer)stage in PHP? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Zij zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuw platform, en zoeken daarvoor een student die kan programmeren in PHP. Ben jij die student? Solliciteer dan direct!

Plaats: Ridderkerk
Regio: Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Creatieve meewerkstage CMD bij innovatief bedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke CMD meewerkstage waar je al je creativiteit in kwijt kunt? Dan ben je bij dit bedrijf in Nijmegen aan het goede adres! Wil je in aanmerking komen voor deze stage? Reageer dan direct!

Plaats: Nijmegen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Doetinchem, Den Bosch

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting grafisch vormgeven en ontwerpen

Ben jij een creatieve student die op zoek is naar een leuke (afstudeer)opdracht? Dan is dit iets voor jou! Deze grote fabrikant in de buurt van Amersfoort is op zoek naar een stagiair die hen komt ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten! Interesse? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Amersfoort
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage voor creatieve CMD'er

Ben jij een student Communicatie, Multimedia en Design en zoek jij nog een brede stage of afstudeeropdracht? Zoek dan niet verder! Dit bedrijf in Wageningen is op zoek naar een CMD'er die met heel veel aspecten van zijn studie aan de slag kan. Lijkt jou dat wel interessant? Solliciteer dan snel!

Plaats: Wageningen
Regio: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwikkelen Virtual Reality Platform

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht of meeloopstage? Vindt jij Virtual Reality ontzettend interessant? Dan kan je bij dit bedrijf aan de slag met een mooie stage of afstudeeropdracht! Zij zijn namelijk op zoek naar iemand die zich bezig kan houden met het ontwikkelen van een Virtual Reality platform. Ben je nieuwsgierig? Reageer dan meteen!

Plaats: Omgeving Almelo
Regio: Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting programmeren in PHP

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht en kun je goed programmeren in PHP? Dan is dit iets voor jou! Een bedrijf in Doetinchem is namelijk op zoek naar iemand die hen kan ondersteunen bij het bouwen van online koppelingen. Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan direct!

Plaats: Doetinchem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting migratie van IT processen

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en en heb jij een echte passie voor IT? Dan heeft dit bedrijf de perfecte stage/afstudeeropdracht voor jou! Zij zijn op zoek naar iemand die een (afstudeer)stage komt doen in de richting van migratie van IT processen. Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Plaats: Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo

Startdatum: per direct

Meewerkstage Business IT op marketingafdeling

Doe jij een opleiding richting Business IT en zoek jij nog een leuke meewerkstage? Bij deze multinational in Amsterdam komt er een plek vrij voor een stagiair die de vertaalslag wil maken tussen de marketing en IT. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Reageer dan direct!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage C# programmeren bij zeer innovatief softwarehuis

Zoek jij een uitdagende C# stage of afstudeeropdracht in hartje Arnhem? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Je mag mee ontwikkelen aan nieuwe projecten binnen deze organisatie!

Plaats: Arnhem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Den Bosch

Startdatum: per direct

Meewerkstage front-end programmeren in HTML/CSS/JavaScript

Zoek jij nog een uitdagende meewerkstage richting front-end programmeren bij een innovatieve ICT-dienstverlener? Dan hebben wij een leuke stage voor je! Solliciteer direct!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Ede, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

Stage richting back-end programmeren in Java

Ben jij derdejaars student richting ICT programmeren of Technische Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Bij dit bedrijf mag jij gaan back-end programmeren in Java! Reageer snel op deze vacature als je interesse hebt.

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Den Haag, Leiden, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting PHP

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht en kun je goed programmeren in PHP? Dan is dit bedrijf in de regio Hilversum op zoek naar jou!

Plaats: Regio Hilversum
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting opzetten en inrichten intranet (SharePoint)

Doe jij een studie in de richting ICT-advies, bedrijfskunde of aanverwant en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting procesoptimalisatie? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Plaats: Gemert
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond

Startdatum: per direct

Meewerkstage CMD: uitwerken nieuwe concepten

Heb jij ervaring met Adobe Suite en wil je hier graag mee werken tijdens je derdejaars stage? Dan is dit een mooie kans voor jou! Een creatief marketingbureau in de buurt van Utrecht is op zoek naar een grafische student die nieuwe concepten wil uitwerken! Ben jij degene die ze zoeken? Stuur ons dan snel je cv en motivatie!

Plaats: Regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Ede, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Zoetermeer, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht richting implementatie CRM systeem

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht rondom CRM systemen? Dit technische bedrijf is namelijk op zoek naar iemand die zich bezig gaat houden met de implementatie van een nieuw systeem. Lijkt jou dit interessant? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Plaats: Den Bosch
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren in C#

Kan jij goed back-end programmeren in C# en ben je nog op zoek naar een leuke (afstudeer)opdracht? Een technisch bedrijf in de buurt van Almelo is op zoek naar een stagiair die een tel-applicatie voor hen wil doorontwikkelen! Lijkt jou dit wel wat? Stuur ons dan snel je motivatie en cv!

Plaats: Regio Almelo
Regio: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Zutphen

Startdatum: per direct

Derdejaars meewerkstage richting front-end programmeren

Heb je een passie voor front-end programmeren in HTML, CSS of Javascript? En ben jij daarnaast op zoek naar een uitdagende meewerkstage bij een gerenommeerd bedrijf? Dan is dit jouw kans!

Plaats: Regio Arnhem
Regio: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in C# bij innovatieve organisatie

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waarbij je in C#/.NET mag programmeren? Dit innovatieve bedrijf wil iemand de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen in deze programmeertalen. Reageer snel als dit je aanspreekt!

Plaats: Regio Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage algoritmes produceren richting storingen voorspellen

Zit jij in jouw derde of vierde jaar en ben jij op zoek naar een mooie meewerkstage of uitdagende afstudeeropdracht? Bij dit IT-bedrijf kan jij een leuk project oppakken richting het opstellen van algoritmes. Klinkt dit als iets dat bij jou past? Reageer dan snel!

Plaats: regio Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Wageningen, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage in business intelligence

Zoek jij een uitdagende (afstudeer)stage? Zoek dan niet verder! Bij dit bedrijf kan jij aan de slag met Business IT Management. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Plaats: Tiel
Regio: Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch

Startdatum: per direct

HBO meewerkstage richting PLC

Ben jij op zoek naar een technische meewerkstage en heb jij affiniteit met PLC? Dan heeft dit bedrijf een leuke stageplek voor jou. Ben je geïnteresseerd? Reageer den snel!

Plaats: Roosendaal
Regio: Rotterdam, Dordrecht, Breda, Roosendaal, Tilburg

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting appdevelopment in IOS/Android

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage waarbij je mee mag werken op het gebied van appdevelopement? Dan hebben wij wellicht iets voor jou! Voor een ICT-organisatie in Amsterdam zij wij namelijk op zoek naar een student die hen hierbij komt ondersteunen! Interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting appdevelopment in IOS/Android

Ben jij een informatica student die nog op zoek is naar een leuke (afstudeer)stage op het gebied van appdevelopment? Dan is dit wellicht iets voor jou! Een ICT-organisatie in Amsterdam is namelijk op zoek naar iemand die hen hierbij komt ondersteunen! Lijkt jou dit wel iets? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting programmeren in C/C++/Java

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage waarbij je mag gaan programmeren in C,C++ en/of Java? Dan is dit iets voor jou! Voor een ICT-organisatie in Amsterdam zoeken wij namelijk nog een student die goed kan programmeren! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting programmeren in C/C++/Java

Nog op zoek naar een leuke (afstudeer)stage waarbij je mag gaan programmeren in C,C++ en/of Java? Dan is dit iets voor jou! een ICT-organisatie in Amsterdam zoekt namelijk nog een stagiair die goed kan programmeren! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting PHP/HTML/CSS

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage? Kun je goed programmeren? Dan is dit wellicht iets voor jou! Voor een bedrijf in Amsterdam zoeken wij namelijk nog een goede student die kan programmeren in zowel PHP als HTML en CSS! Ben jij deze student? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

3e/4e jaars stage richting PHP/HTML/CSS

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Kun je goed programmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een bedrijf in Amsterdam zoekt namelijk nog een goede stagiair die kan programmeren in zowel PHP als HTML en CSS! Ben jij deze student? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Den Helder, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Meeloopstage om apps te ontwikkelen in C#

Zoek jij nog een meeloopstage? Ontwikkel jij graag apps en kan jij programmeren in C#? Zoek dan niet verder! Deze organisatie zoekt een programmeur die voor hen applicaties kan doorontwikkelen. Solliciteer dus snel!

Plaats: Amersfoort
Regio: Utrecht, Arnhem, Amersfoort

Startdatum: per direct

Meewerkstage Business IT management richting testprocessen

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage business IT management richting testprocessen? Dan is dit bedrijf in de buurt van Veenendaal op zoek naar jou! Als dit klinkt als iets dat je graag zou willen doen, reageer dan direct met je CV en motivatie!

Plaats: Veenendaal
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Den Bosch

Startdatum: per direct

Derdejaars stage richting front end

Ben jij een programmeur in hart en nieren die graag een stage of afstudeeropdracht wil vervullen in de richting van front end? Maar daarnaast ook nog andere dingen wil oppakken? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Zorg dat je bij interesse snel van je laat horen!

Plaats: regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Derdejaars stage voor een creatieve student!

Studeer jij Communicatie, Multimedia & Design of ben jij een programmeur met passie voor front end en het design gedeelte? Bij deze organisatie zul jij dan zeker je plekje vinden! Lijkt dit je wat? Laat dan nu van je horen!

Plaats: regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting productmanagementsysteem optimaliseren

Ben jij een derdejaars student en op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dit bedrijf in regio Druten wil graag hun nieuwe systeem optimaliseren en daar kunnen ze jouw hulp bij gebruiken! Klinkt dit interessant? Solliciteer dan direct!

Plaats: Regio Druten
Regio: Utrecht, Zwolle, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Zutphen

Startdatum: per direct

Afstudeeropdracht programmeren richting C# en .NET

Ben jij op zoek naar een uitdagende programmeer afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de buurt van Leiden is op zoek naar een programmeur die hen kan ondersteunen bij verschillende opdrachten. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Reageer dan direct!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwerpen van User Experience

Ben jij op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht over UX design? Dit IT-bedrijf maakt applicaties, en zou graag een student aannemen om hen te helpen de user experience van hun website te verbeteren. Klinkt dit als een stageplek voor jou? Solliciteer dan snel!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Dronten, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Hilversum, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting ontwerpen User Interface

Ben jij derde of vierdejaars en op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht in de richting van UI designer? Dit bedrijf ontwikkeld applicaties en is op zoek naar jou! Reageer meteen!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Dronten, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Hilversum, Kampen, Lelystad

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end programmeren van nieuwe modules in .NET of MVC

Aan het afstuderen of op zoek naar een meewerkstage? Vlakbij Doetinchem zit een bedrijf dat nieuwe modules wil maken, en daar een stagiair voor zoekt. Ben je nieuwsgierig? Reageer dan meteen!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end programmeren

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit bedrijf in de buurt van Doetinchem zoekt een stagiair om hen te helpen met het maken van nieuwe software applicaties. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan meteen!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren in .NET of MVC

Ben jij nog op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit bedrijf in de buurt van Doetinchem zoekt een stagiair om hen te helpen met het maken van nieuwe modules. Klinkt leuk? Solliciteer dan snel!

Plaats: Regio Doetinchem
Regio: Deventer, Enschede, Apeldoorn, Doetinchem

Startdatum: per direct

(afstudeer)stage mobiele applicatie ontwikkelen in .NET

Ben jij op zoek naar een mooie (afstudeer)stage bij een IT-bedrijf? Wil jij jezelf graag doorontwikkelen als programmeur in .NET en werk je graag in een Microsoft-omgeving? Dit bedrijf is dan ideaal voor jou! Interesse? Laat het ons weten!

Plaats: Haarlem
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting back-end programmeren

Ben jij een derdejaars back-end student en op zoek naar een stage? Een webbureau in Oss is op zoek naar een stagiair met ervaring in PHP! Interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats: Oss
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Derdejaarsstage voor een front-end'er!

Voor een webbureau in Oss zijn wij op zoek naar een derdejaars student die mee komt lopen op de front-end afdeling! Ben jij creatief en heb je ervaring met HTML? Reageer dan direct!

Plaats: Oss
Regio: Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage back-end programmeren richting PHP

Ben jij derdejaars en op zoek naar een meewerkstage programmeren? Dit creatieve bedrijf zoekt nog een stagiair die gaat back-end programmeren richting PHP. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Den Haag, Leiden, Hilversum

Startdatum: per direct

Meewerkstage op communicatieafdeling

Ben jij nog op zoek naar een meewerkstage waar jij jouw creatieve kant kunt laten zien op het gebied van communicatie? Dit bedrijf in Utrecht zou graag nieuwe content willen plaatsen, en heeft daarbij jouw hulp nodig. Klinkt interessant? Reageer meteen!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage programmeren in WINDEV

Ben jij een programmeur die geen uitdaging uit de weggaat? Dan is deze (afstudeer)stage iets voor jou! Bij dit bedrijf krijg je dan kans om met meerdere programmeertalen te leren werken en in het bijzonder met WINDEV. Lijkt dit je wat? Laat dan meteen van je horen!

Plaats: Venlo
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Heerlen, Maastricht, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting front-end programmeren

Ben jij op zoek naar een leuke front-end programmeerstage of afstudeeropdracht? Een bedrijf uit de regio van Leiden is op zoek naar een goede front-end programmeur! Interesse? Laat snel iets van je weten!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting data-analyse

Ben jij per direct op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage in de richting van data-analyse? Een bedrijf uit de buurt van Leiden is dan op zoek naar jou! Interesse? Laat snel iets van je horen!

Plaats: Regio Leiden
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage in de richting van front-end programmeren in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een leuke programmeerstage waarbij je front-end mag programmeren? Een bedrijf uit Hoofddorp is dan op zoek naar jou! Laat je motivatie en cv bij ons achter!

Plaats: Hoofddorp
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting programmeren in PHP

Ben jij op zoek naar een leuke programmeerstage waarbij je back-end mag programmeren? Een bedrijf uit Hoofddorp is dan op zoek naar jou! Laat je motivatie en cv bij ons achter!

Plaats: Hoofddorp
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

Meewerkstage Multimediadesign

Ben jij per september nog op zoek naar een multimediadesign stage? Bij een bedrijf in Amsterdam zoeken ze een leergierige student die het team wil komen versterken! Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Amsterdam
Regio: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Hilversum, Purmerend

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage richting back-end programmeren JavaScript

Ben je op zoek naar een leuke (afstudeer)stage waarbij je back-end gaat programmeren? Bij een bedrijf zoeken ze iemand die mee gaat programmeren in JavaScript! Interesse? Reageer snel!

Plaats: Arnhem
Regio: Utrecht, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Den Bosch, Venlo, Zutphen

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage als PHP programmeur

Zoek je een leuke (afstudeer)stage waarbij je in PHP mag gaan programmeren? Een bedrijf uit de buurt van Eindhoven is op zoek naar een goede programmeur! Interesse, laat dan snel iets van je horen.

Plaats: Regio Eindhoven
Regio: Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

Meewerkstage tijdsregistratie tooling

Ben jij op zoek naar een meewerkstage? Bij een bedrijf in Naaldwijk zoeken ze een enthousiaste student die gaat meewerken aan een tijdsregistratie tooling. Interesse? Reageer dan snel!

Plaats: Naaldwijk
Regio: Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn

Startdatum: per direct

Meewerkstage richting ontwikkeling webapplicaties (ASP .NET C#)

Ben je op zoek naar een stage in de richting van webdevelopment? Onze klant is op zoek naar goede programmeurs! (C#, ASP.NET /Javascript) of Responsive Webdesign (HTML, CSS)! Bij dit bedrijf kun je veel kanten op, dus reageer snel!

Plaats: Almere
Regio: Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum, Lelystad

Startdatum: per direct

Meewerkstage bij IT-bedrijf

Ben jij een hardwerkende student die graag wil proeven van het werken bij een ICT-bedrijf? Voor een bedrijf in Tilburg zijn we op zoek naar een student die veel affiniteit heeft met ICT! Ben jij dat? Reageer snel!

Plaats: Tilburg
Regio: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond, Roermond

Startdatum: per direct

(Afstudeer)stage back-end programmeren in PHP

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een jong en innovatief bedrijf? Zoek dan niet verder. Bij dit bedrijf in Utrecht zijn ze op zoek naar back-end programmeurs. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel!

Plaats: Utrecht
Regio: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum, Lelystad, Purmerend

Startdatum: per direct

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio